Lindhagensgatan 104B, 6tr

Njut av högt läge och fri utsikt mot Globen.

Högt upp i huset finner ni denna underbara gavel-3:a med fri utsikt, inglasad söderbalkong och ingen insyn. Vardagsrum med stora fönsterpartier ger magisk utsikt och stort ljusinsläpp, kök i delvis öppen planlösning, bra förvaring och sovrummen mot innergården. Fönster i 3 väderstreck och egen tvättsektion i badrummet. Nära till T-bana, bussar, Lindhagens galleria med service, systembolag och Ica Maxi, flertalet restauranger, lekplatser, förskolor och badbryggor. Belägen i fastighet från 2013 på populär gata i Hornsbergs Strand med Mälarens glittrande vatten som granne. Garage i källarplan som nås med hiss. Välkomna till denna familjedröm. Snabbt tillträde möjligt!

Pris:
5 175 000 kr (Accepterat pris)
 • Bud: 5 175 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  5 175 000 kr 3 Aktiv tor 22 aug 20:41
  5 150 000 kr 2 Aktiv tor 22 aug 20:09
  5 085 000 kr 1 Aktiv tor 22 aug 16:30
  5 075 000 kr 3 Aktiv tor 22 aug 13:10
  5 055 000 kr 1 Aktiv tis 20 aug 20:19
  5 045 000 kr 2 Aktiv tis 20 aug 19:42
  5 035 000 kr 1 Aktiv tis 20 aug 19:34
  5 025 000 kr 2 Aktiv mån 19 aug 19:46
  5 000 000 kr 1 Aktiv sön 18 aug 18:09
Adress:
Lindhagensgatan 104B, 6tr, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
72 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
6 av 9
Avgift:
3 727 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Magisk utsikt och underbart gavelläge på vån 6.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Denna bostad är för dig som värdesätter trivsel och kvalitet. Med hög standard och ljusa, luftiga ytor känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Njut av underbart gavelläge högt upp i huset med milsvid utsikt, inglasad balkong med soligt söderläge och ingen insyn!

  Hall

  Stor och inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Mycket förvaring ryms i skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Socialt i delvis öppen planlösning till köket. Ljust och luftigt med plats för soffgrupp, mediabänk och hyllor. Utgång till den härliga balkongen.

  Balkong

  Underbar balkong med söderläge och inglasning som går att öppna. Plats för sittgrupp och egen plantering.

  Kök

  Stilrent och inspirerande kök med vit inredning och fönster. Bra arbetsytor på ek-laminatbänkskivor , vitt kakel, induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd micro i överskåp, diskmaskin samt kyl och frys. Trivsam matplats för större sällskap mellan kök och vardagsrum.

  Sovrum 1

  Rymligt rum perfekt lämpat som barnrum eller gästrum. Här finns gott om plats för säng, sängbord samt garderob. Lugnt gårdsläge.

  Master bedroom

  Harmoniskt och stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, och arbetsplats. Plats för mycket förvaring i skjutdörrsgarderob. Lugnt gårdsläge.

  Badrum

  Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Duschhörna, wc, handfat med vit kommod och spegel med belysning ovan. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, vit arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovan. Badrummet nås från hallen.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  21502

  Adress

  Lindhagensgatan 104B, 6tr

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  72 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2016
  Energiprestanda: 64 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Allé

  Byggår

  2012-2014

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,11212%

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Lindhagens Allé är en äkta bostadsrättsförening med 93 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt och 3 lokaler på bottenplan. Flerbostadshus med 8 - 10 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  -Cykelrum
  -Soprum (källsortering)
  -Städrum
  -Förråd för barnvagnar och rullstolar
  -Föreningslokal med gästlägenhet
  -Garage

  PARKERING

  Garage finns i huset med 58 parkeringsplatser. Uthyrningen av föreningens p- platser i garaget administreras av MobilPark.

  EKONOMI

  Föreningen har en god ekonomi och inga avgiftsförändringar är planerade.

  TV/INTERNET

  Föreningen har avtal med Telia för TV, bredband och telefoni (Triple Play). Obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer på månadsavgiften.

  VÄRME & VENTILATION

  FTX-system med värmeåtervinning. Systemet tar tillvara på husets varma frånluft och använder detta för att värma vatten till elementen och tappvarmvatten. När den återvunna värmen inte räcker till kompletteras systemet med fjärrvärme.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 727 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift om 220 kr/mån för bredband.

  Hushållsel
  412 kr/månad
  Hemförsäkring
  140 kr/månad
  Varmvatten
  113 kr/månad
  Summa driftskostnader
  665 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under de senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, flera lekparker, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  SKOLOR

  Det finns flera förskolor (Leendet byggnad mittemot, Eden, Fröjden, Vågen mfl) och grundskolor (tex Kristinebergsskolan F-6 och Kungsholmens Grundskola F-9) inom kort gångavstånd från bostaden.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs strandpromenaden.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Thorildsplan) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 56, 61, 65 och blå buss 50 via Centralen samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 7 jun 13:00
Bostad med balkong i bästa solläge.
Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 10, Vån 7

 • 88 kvm
 • 4 981 kr/månad
 • 6 495 000 kr
Nästa visning: Söndag 7 jun 11:30
Högt läge med två soliga balkonger.
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 18C, vån 5

 • 86 kvm
 • 4 478 kr/månad
 • 5 500 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Söndag 7 jun
Trivsam lägenhet i attraktiv förening.
Hornsbergs Strand

Harry Martinsons gata 10, 1tr

 • 64 kvm
 • 2 781 kr/månad
 • 4 450 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan