Liljeholmsvägen 12, 5 tr

Lyxig 2:a med panoramafönster och solig balkong.

Synnerligen unik gavel-2:a som med kombination av hög standard, öppen planlösning och stora panoramafönster ger en lyxig hotellkänsla. Lägenheten har genomgående ekparkett, fönster i 2 väderstreck, sjöglimt från sovrummet och solig balkong med fri och härlig utsikt. Snygg och modern fastighet från 2008 belägen på gemytlig gata invid Mälaren, Södermalm och Liljeholmstorget. Lediga platser i garaget! Möjlighet till snabbt tillträde. Varmt välkommen!

Pris:
4 000 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Liljeholmsvägen 12, 5 tr, Liljeholmen
Yta:
52 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
5 av 7
Avgift:
3 140 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Milsvid utsikt och sjöglimt från sovrummet

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående snyggt målade väggar samt ekparkettgolv.

  Hall

  Inbjudande och stor hall genom säkerhetsdörr. Kombinationen av lägenhetens panoramafönster och grym planlösning ger ett glänsande första intryck. Bra förvaring i flertalet inbyggda garderober.

  Kök

  Socialt och stilrent HTH-kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Vita köksluckor, gråa bänkskivor i laminat samt spotlights i taket och över arbetsytor. Integrerade vitvaror fr Siemens; kyl/frys, diskmaskin, micro, spishäll och varmluftsugn.

  Vardagsrum

  Luftiga ytor mellan kök och vardagsrum och här finns plats för både sällskapsdel och matsalsbord. Stora panoramafönster vilket ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till balkongen via dragdörr helt i glas. Väggarna är nymålade i modern mörkgrå kulör.

  Balkong

  Solig balkong med underbart söderläge. Fri utsikt, ingen insyn och plats för mindre sittgrupper.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng & förvaring. Bra ljusinsläpp genom stort fönster. Väggar målade i ljusgrå kulör.

  Badrum

  Stilrent badrum med vitt kakel på väggarna, ljusgrått klinkergolv och spotlights i taket. Duschhörna med vägg i klarglas, vägghängd wc och tvättställ och stor spegel. Bra arbetsbänk med kombitvätt från Bosch under samt förvaring i vitt väggskåp.

 • Fakta
  Tillträde

  8 dec 2017

  Fastighetsbeteckning

  Stora Katrineberg 19

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  5A

  Lgh.nmr. LM

  1506

  Adress

  Liljeholmsvägen 12, 5 tr

  Postnummer
  117 61
  Postort

  Stockholm

  Område

  Liljeholmen

  Boarea
  52 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Katrineberg 19

  Bildades
  2007
  Byggår

  2008

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 7
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  1,78633%

  Andelstal avgift

  1,78633%

  Byggnaden

  Brf Katrineberg 19 bildades 2007 och är belägen på Liljeholmsvägen 12, Liljeholmen i Stockholm. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 8 våningar med 40 lägenheter och 2 lokaler. Fastigheten uppfördes 2008 och har ritats av Kjellander + Sjöberg arkitekter.

  Byggnaden var en av de tio finalisterna i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2010 arrangerad av Stockholms stad. Huset var också ett av fem nordiska projekt (ett från varje land) som ställdes ut på Stockholm Furniture Fair 2010.

  Gemensamma utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykelrum
  • Barnvagnsförråd

  Parkering

  Föreningen har ett garage med 20 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om 1150 kr/månad. I dagsläget finns lediga platser.

  Tv & Bredband

  Föreningen har avtal med Ownit om bredband, kabel-tv samt IP-telefoni. Bredband kostar 159 kr/mån och är obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

  Ekonomi

  Föreningen har en stabil ekonomi med en rimlig ekonomisk buffert. Inga planerade avgiftshöjningar eller renoveringar förutom löpande underhåll.

  Ekonomisk förvaltare

  Fastighetsägarna Service AB

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillgång till grön fin innergård med sittplats och sandlåda.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Utsug via f​läkt på taket. Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 140 kr/månad (värme och vatten)
  Kommentar till avgiften

  Obligatorisk avgift för bredband om 159/mån.

  Hushållsel
  470 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  670 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  448 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Liljeholmen är ett trivsamt och expansivt område intill Mälaren. Området har med åren blivit väldigt populärt och hit flyttar många som vill bo lugnt och modernt. Perfekt kombination av grönområden, motionsspår längs Årstaviken, service, bra galleria, restaurang och café-utbud, marina känslan och stenkast över till trendiga Hornstull på Södermalm. Familjevänligt med flera stora lekparker, öppna förskolor, bra barnomsorg och badplatser i bla Trekanten. Genom det geografiska läget med t-banan (röda) på gångavstånd, flertalet bussar, tvärbanan samt påfarten till Essingeleden för den som åker bil, har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Cykelavstånd till Årstaberg där även pendeln går. Gångavstånd till Liljeholmstorget med all tänkbar service. Galleria, restauranger, fik, flera mataffärer, bvc, bank, frisörer mm. Liljeholmen gränsar till stadsdelarna Årsta, Västberga, Midsommarkransen, Aspudden, Gröndal och Södermalm.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen

Industrigatan 2A

 • 99 kvm
 • 5 407 kr/månad
 • 8 700 000 kr
Nästa visning: Måndag 18 feb 17:00
Gemensam takterrass i föreningen.
Huddinge

Sjödalsvägen 23A

 • 91 kvm
 • 4 607 kr/månad
 • 3 650 000 kr
Ursvik - Sundbyberg

Forskningsringen 56, 1tr

 • 40 kvm
 • 2 500 kr/månad
 • 2 295 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan