Lars Forssells gata 26

Egen uteplats mot gården och badbryggor utanför porten.

Mysig 2:a med egen uteplats omgiven av grönska. Lägenheten har ett lugnt gårdsläge och är belägen i nybyggd fastighet med kajläge i Hornsbergs Strand. Fullt maskinellt kök i öppen planlösning, badrum med egen tvättsektion, bra förvaring och externt förråd i källaren. Här är du omringad av service, restauranger, badbryggor och Lindhagens galleria med Ica Maxi mm. Välkommen till detta lyxiga och bekväma boende!

Pris:
3 700 000 kr (Accepterat pris)
Budgivning:
Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.
Adress:
Lars Forssells gata 26, Hornsbergs Strand
Yta:
49 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
bv av 8
Avgift:
3 145 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Egen uteplats mot innergården.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Central och inbjudande hall med plats för ytterkläder och skor på hatthylla samt i 2 garderober. Plats för byråer finns. Här möts man direkt av lägenhetens stora fönster och mysiga läge. Mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor och stora fönster. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök samt utgång till den härliga uteplatsen via dörr helt i glas. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Vitmålade väggar, röd fondvägg och ekparkettgolv.

  Kök

  Snyggt och vitt kök med svarta vitvaror, vitt kakel ovanför bänkskivorna (laminat grå), induktionshäll, fläkt och helintegrerad diskmaskin. Köket har ergonomiska lösningar med inbyggnadsugn, inbyggd mikro och stort skafferi i högskåp.

  Uteplats

  ca 12 kvm uteplats med trätrall och privat läge mot föreningens härliga innergård. Plats för både soff- och sittgrupp , grill och egna planteringar.

  Badrum

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt, ljusgrått klinkergolv och stor duschhörna. Badrummet är rustat med wc, tvättställ med kommod, spegel, väggskåp, golvvärme samt egen tvättsektion. Kombitvätt med tumlare och arbetsyta ovanpå grå bänkskiva (laminat) samt infällda spotlights med dimmerfunktion i taket. Plats för badkar.

  Sovrum

  Stort och harmoniskt sovrum med lugnt gårdsläge. Här ryms dubbelsäng, bokhylla, byrå och förvaring i skjutdörrgarderob. Vitmålade väggar och samma enhetliga ekparkettgov.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  0106

  Lgh.nmr. LM

  1002

  Adress

  Lars Forssells gata 26

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  49 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 24 maj 2017
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Bildades
  2012
  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  bv av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,27000

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler(samtliga uthyrda) samt garage.

  El & Vatten

  Föreningen har ett avtal för el och vatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker i efterhand och avräknas mot verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och det finns inga planer på att höja avgiften.

  Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. ca 1 876 kr/månad. Boendeparkering på gatan finns att tillgå för 1100 kr/ månad. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.

  Övrigt

  Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.
  Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen. Juridisk person accepteras ej.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Uppvärmning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och ingår i månadsavgiften. Som komplement finns även bergvärme.

  Ventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling.

  Övriga utrymmen

  • Cykelrum
  • Återvinningsrum
  • Rullstols- och barnvagnsrum
  • Innergård med bänkar och bord för samvaro
  • Lekplats på innergården, utrustad med gungor, studsmatta och sandlåda

  TV/Internet

  Bredband

  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften (200 kr). Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.

  TV

  Föreningen har IP-TV från Canal Digital, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 145 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl. tillägg för TV/Internet om 200/mån

  Avgiftsändringar

  nej.

  Hushållsel
  370 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Varmvatten
  70 kr/månad
  Kallvatten
  39 kr/månad
  Summa driftskostnader
  679 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi. Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

  Under sommarhalvåret kan man välja pendelbåten från Hornsbergs strand in till Klara Mälarstrand.
  http://movitz.info/

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A, vån 9

 • 52 kvm
 • 2 905 kr/månad
 • 3 600 000 kr
Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 39

 • 38 kvm
 • 2 533 kr/månad
 • 2 750 000 kr
Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 18, vån 3

 • 84 kvm
 • 4 118 kr/månad
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan