Lars Forssells gata 31

Bekvämt och modernt boende med uteplats.

Välkommen till denna härliga 3:a med uteplats mot den lugna innergården i populära Brf Välbehaget. Här erbjuds en exklusiv bostad med genomgående smakfulla och gedigna materialval med öppna sociala ytor. Föreningens medlemmar har tillgång till en mysig stängd innergård med sittmöjligheter och lekplats för dom små. Runt hörnet finner ni även Hornsbergs vackra promenadstråk med flertalet mysiga restauranger och caféer. Goda kommunikationer med tunnelbanans blå och gröna linje inom bekvämt promenadavstånd och flertalet bussar som trafikerar området. Bekvämt och modernt boende mitt i populära Hornsbergs Strand.

Pris:
4 795 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Lars Forssells gata 31, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
77.0 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1
Avgift:
3 774 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)

Välkommen på visning!

 • Söndag 25/03 kl 11:30 - 12:15
 • Måndag 26/03 kl 17:00 - 17:30

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Genomgående smakfulla och gedigna materialval med öppna sociala ytor.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Föreningens innergård

Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand

Planritningar

Karta

Brf Välbehaget

Lars Forssells gata 31
 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och mattlackat ekgolv.

  HALL

  Välkomnande hall med avhängning på hatthylla och i garderober. Hallen är rymlig och kan med fördel möbleras som arbetsplats eller bibliotek.

  VARDAGSRUM

  Ljust vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Här bor du med trevlig öppen planlösning där rummet erbjuder plats för flexibel möblering med plats för större soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och övrigt möblemang om så önskas.

  KÖK

  Stilrent kök med vita skåpsluckor med grepplist och köksbänk av svart laminatskiva. Ovan den upplysta bänkskivan sitter ett snyggt ljust kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, dubbel diskho, fläktkåpa, samt kyl/frys. Rostfria vitvaror från Siemens. Trevligt utrymme i köket för en mindre matgrupp samt större matplats i vardagsrummet.

  BADRUM

  Rymligt badrum med vita kaklade väggar samt grått klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns duschhörna med takdusch och raka dörrar i klarglas, wc-stol, handdukshängare, handfat med vit kommod samt upplyst spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med vit avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  SOVRUM 1

  Väl tilltaget sovrum som erbjuder plats för säng med tillhörande sängmöbel samt arbetshörna.

  KLÄDKAMMARE

  Rymlig och belyst klädkammare. Bra utrymme för ytterkläder och allmänt bråte.

  SOVRUM 2

  Stort och harmoniskt med gårdsläge och egen balkong. Rummet är 13,5 kvm med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Förvaring i garderober och utgång till uteplatsen.

  UTEPLATS

  Från master bedroom nås lägenhetens uteplats som vetter mot föreningens lugna innergård. Här erbjuds plats för utemöbler där där en kan slå sig ned med ett glas vin en varm sommarkväll.

  FÖRRÅD

  I lägenheten finns det rymliga förrådet.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Brf Välbehaget

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1-06

  Lgh.nmr. LM

  1102

  Adress

  Lars Forssells gata 31

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  Ca ~77.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  Registrerad som en 2:a men är omgjord till en 3:a.

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Välbehaget

  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Andelstal

  00,4059

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Välbehaget är en äkta bostadsrättsförening som består av 225 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 hyreslokaler. Föreningen omfattar adresserna: - Hornsbergs Strand 93,95,99
  - Elersvägen 44, 50
  - Lars Forssells Gata 31, 33
  - Sara Lidmans Gata 2, 4, 6

  EKONOMI

  Föreningen har mycket god ekonomi. Det innebär att de avgifter vi har idag täcker våra kostnader utan problem. Föreningen sänkte avgifterna med 5 procent i januari 2016. Föreningen sänkte avgifterna med ytterligare 10 procent från den 1 april 2017. Föreningen tillämpar rak avskrivning på 100 år. Föreningen äger marken för fastigheten.

  TV/BREDBAND

  Föreningen är ansluten med fiber till Ownit och varje lägenhet är ansluten med 100/100mbit/s. Canal Digital levererar IP-TV. TV/bredband ingår i månadsavgiften.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  I fastigheten finns flera barnvagns- samt cykelförråd. Gemensam innergård med bänkar med utsikt över vattnet samt lekplats för dom små. Två miljörum med källsortering.

  UPPVÄRMNING

  Huvudsystemet för uppvärmning är fjärrvärme. Bergvärme finns som komplement och kan användas som "spetsvärme" vid stora energibehov.

  EL & VATTEN

  Föreningen har ett gemensam upphandlar avtal för el och vatten. Lägenheterna är i sin tur utrustat med undermätare som gör att varje bostad debiteras efter faktiskt förbrukning.

  Huset är miljöcertifierat enligt det amerikanska miljösystemet LEED (Ledership for energy and enviromental design) och har klassats enligt den näst högsta nivån ”LEED guld”.

  GARAGE

  I föreningens två garage finns 106 respektive 15 bilplatser och fem MC-platser. Avgiften per månad uppgår till 1804 kr. Fn kö.
  För vidare information, kontakta Parkman i Sverige AB som sköter driften och är ansvarig för garageplatserna samt garagekön. Kontaktperson är Lilian Forsling, telefon 08 – 734 90 00 eller via e-post lilian.forsling@parkman.nu.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 774 kr/månad (värme, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  200 kr/månad
  Hemförsäkring
  165 kr/månad
  Summa driftskostnader
  365 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs strandpromenaden.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 60, 65 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

  Under sommarhalvåret kan man välja pendelbåten från Hornsbergs strand in till Klara Mälarstrand.
  http://movitz.info/

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Lidingö - Dalénum

Periskopvägen 4

 • 54.0 kvm
 • 3 360 kr/månad
 • 3 895 000 kr
Huddinge centrum

Förrådsvägen 14, vån 3

 • 42.5 kvm
 • 2 419 kr/månad
 • 2 500 000 kr
Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 18, 2tr

 • 47.5 kvm
 • 2 607 kr/månad
 • 3 650 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan