Lars Forssells gata 30, 3 tr

Mälarutsikt och möjlig 4:a.

Underbar och ljus 3:a (möjlig 4:a) med dubbla balkonger där båda erbjuder Mälarutsikt mellan husen. Exklusiv bostad med genomgående smakfulla och gedigna materialval, tilltalande kök med köksö, öppna sociala ytor, vitlaserade golv, badrum med egen tvättsektion och bra förvaring. Lägenheten är i mycket gott skick och har ett lugnt gårdsläge på vån 3. Belägen i snygg fastighet från 2013 med kajläge på vackra Hornsbergs Strand och med områdets finaste innergård. Bra brf som äger marken och som precis har sänkt avgifterna med 15%. Här bor du omringad av service, restauranger, badbryggor, fina strandpromenader och Lindhagens galleria med Ica Maxi mm. Tunnelbanans gröna och blå linje inom behagligt promenadavstånd och bussen runt knuten.

Välkommen till denna familjedröm! Anmäl intresse och boka visning med mäklare.

Pris:
6 695 000 kr (Utgångspris)
 • Bud: 6 750 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  6 750 000 kr 3 Aktiv tis 22 sep 17:07
  6 700 000 kr 1 Aktiv tis 22 sep 09:46
  6 650 000 kr 2 Stannat mån 21 sep 21:37
  6 600 000 kr 1 Aktiv mån 21 sep 20:45
Adress:
Lars Forssells gata 30, 3 tr, Hornsberg Strand
Yta:
89 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
3
Avgift:
4 253 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Sjöglimt från båda balkongerna.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vitlaserade parkettgolv.

  Hall

  Välkomnande hall med avställningsyta, avhängning på hatthylla och i garderober. Hallen har ett slitstarkt mörkgrått klinkersgolv och säkerhetsdörr.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Här bor du med trevlig öppen planlösning där rummet erbjuder plats för flexibel möblering med plats för större soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och övrigt möblemang om så önskas.

  Balkong 1

  Lägenhetens första balkong nås från vardagsrummet med sjöutsikt.

  Kök

  Stilrent kök med vita skåpsluckor med rostfri grepplist och svart bänkskiva i laminat. Ovan den upplysta bänkskivan sitter ett grått kakel. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, dubbel diskho, fläktkåpa, samt dubbel kyl/frys. Rostfria vitvaror. Köksö med överhäng för högre sittplatser. Köket är i öppen planlösning med matplats och vardagsrum.

  Badrum.

  Rymligt badrum med vita kaklade väggar samt grått klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns badkar, handdukshängare, wc-stol, tvättställ med vit dubbelkommod samt upplyst spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med grå avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  Sovrum 1

  Väl tilltaget sovrum som erbjuder plats för säng med tillhörande sängmöbel samt arbetshörna med fönster mot den lugna innergården.

  Sovrum 2

  Stort och harmoniskt sovrum med gårdsläge och egen balkong. Rummet har plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. God förvaring i vit skjutdörrsgarderob.

  Balkong 2

  Balkongen nås från de större sovrummet och vetter mot föreningens lugna innergård. Balkongen har frostat insynsskydd mot grannbalkongen och balkongräcke i glas. Här erbjuds plats för utemöbler där en kan slå sig ned med ett glas vin en varm sommarkväll med sjöutsikt mellan husen över mälarens glittrande vattnet.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  0306

  Lgh.nmr. LM

  1203

  Adress

  Lars Forssells gata 30, 3 tr

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsberg Strand

  Boarea
  89 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 mar 2016

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,44000%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler(samtliga uthyrda) samt garage.

  Gemensamhetsutrymmen

  -Cykelrum
  -Barnvagnsrum/rullstolsrum
  -Grönskande innergård med uteplatser samt lekplats
  -Miljörum för källsortering och återvinning

  TV- och internetanslutning

  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 250/250 Mbps. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från OWNIT. En obligatorisk kostnad om 180kr/mån debiteras utöver månadsavgiften.

  El & Vatten

  Föreningen har ett avtal för el och vatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker i efterhand och avräknas mot verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och månadsavgifterna som legat helt still sedan föreningen bildades sänktes med 15 % från och med 2020-04-01. Åren innan avgiftssänkningen har föreningen amorterat kraftigt på sina lån.

  Uppvärmning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och bergvärme och ingår i månadsavgiften.

  Ventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling.

  Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. 1 914 kr/månad. Boendeparkering på gatan finns att tillgå. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.

  Övrigt

  Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.
  Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen. Juridisk person accepteras ej.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Energibehovet i Västermalmsstrand kommer vara betydligt lägre än i de flesta andra nybyggda hus. Detta tack vare att huset har mekanisk till- och frånluftsventilation med mycket hög återvinningsgrad, energieffektiva fönster, ett tätt och extra välisolerat klimatskal.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 253 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift för bredband + TV, 180 kr/mån

  Hushållsel
  420 kr/månad
  Hemförsäkring
  220 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  25 kr/månad
  Varmvatten
  280 kr/månad
  Kallvatten
  95 kr/månad
  Summa driftskostnader
  1 040 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 27 sep
Stor balkong mot innergården.
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 9C

 • 55.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 076 kr/månad
 • 4 160 000 kr
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Nordenflychtsvägen 62, vån 10

 • 89 kvm
 • 3 RoK
 • 2 419 kr/månad
 • 7 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan