Kvarngränd 10, vån 2

Perfekt bostad med utsikt över Saltsjön och Slussen.

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna superfina 4:a om 103 kvm med en härlig utsikt över Saltsjön samt stor balkong i söderläge! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Gemensamma takterrasser för medlemmarna med milsvid utsikt över Saltsjön, Slussen och Gamla Stan. Här bor man i hjärtat av expansiva Kvarnholmen, både city- och skärgårdsnära! Med Saltsjön som närmaste granne och gallerian som står klar Q1 2018 har man allt man kan önska.

Pris:
5 550 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Kvarngränd 10, vån 2, Nacka - Kvarnholmen
Yta:
103 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
2 av 7
Avgift:
4 136 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Öppen planlösning till vardagsrummet.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och golv i mattlackad ekparkett. Samtliga dörrar är utbytta till massiva spegeldörrar.

  HALL

  Välkomnande hall som öppnar upp mot hela lägenheten med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett slitstarkt klinkergolv.

  KÖK

  Stilrent vitt kök i vinkel och öppen planlösning till vardagsrummet. Bra förvaring bakom vita skåpsluckor och goda arbetsytor på bänkskivan i mörk laminat med svart kakel och belysning ovan. Full maskinell utrustning med rostfria vitvaror; kyl&frys, spishäll, ugn, micro, köksfläkt samt integrerad diskmaskin.

  VARDAGSRUM

  Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök inbjuder till socialt umgänge med middagar och mingel. Stort härligt rum med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt burspråket med underbar glimt över saltsjön. Rummet är rymligt och lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediaförvaring och stor matplats.

  SOVRUM 1

  Mysigt och stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Bra förvaring i rymlig klädkammare.

  BADRUM

  Stilrent badrum med mörkt klinkergolv och vita stora kakelplattor. Rummet är inrett med badkar med vägg i klarglas, wc, handfat med vit kommod samt spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare med en vit praktisk arbetsbänk och skåp för förvaring ovan.

  SOVRUM 2

  Mysigt sovrum med fönster i två väderstreck och plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Bra förvaring i två garderober och ett linneskåp. Utgång till lägenhetens balkong.

  BALKONG

  Stor och härlig balkong med trätrall och i bästa söderläge!

  DUSCHRUM

  Stilrent och stort duschrum med grått klinkergolv och vita stora kakelplattor. Här finns duschhörna med takdusch och vägg i klarglas, wc, handfat med svart kommod samt spegel med belysning.

  SOVRUM 3

  Mysigt sovrum med plats för säng, sängbord och byrå. Bra förvaring i en garderob.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Sicklaön 38:12

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  51103

  Lgh.nmr. LM

  1103

  Adress

  Kvarngränd 10, vån 2

  Postnummer
  131 31
  Postort

  Nacka

  Område

  Nacka - Kvarnholmen

  Boarea
  103 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Nya Kvarnen 1

  Byggår

  2013--2014

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,0208%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Nya Kvarnen 1 består av 57 bostadsrättslägenheter i två hus om sju och tretton bostadsvåningar, med lägenheter om ett till fem rum och kök. Alla lägenheter med undantag för två, har balkong i både söder eller norr. Högre upp i husen så ger flertalet av lägenheterna en fin utsikt över Stockholms inlopp.

  UTFÖRDA RENOVERINGAR

  Inga utförda renoveringar då fastigheten är uppförd 2013-2014.

  KOMMANDE UNDERHÅLL

  Föreningen har inte beslutat om någon större renovering.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Två takterrasser
  • Garage
  • Lokal och övernattningslägenhet (300 kr/natt att hyra)
  • Cykelrum
  • fastighets- och rullstolsförråd

  EKONOMI

  Inga planerade förändringar.
  Föreningen sänkte avgiften under 2016 och 2017

  EKONOMISK FÖRVALTNING

  Agenta förvaltning AB

  BILPLATS

  Föreningen upplåter ca 49 garageplatser och 5 MC-plaster.
  En garageplats uthyres för ca 1000 kr/månad och en MC-plats uthyres för 350 kr/månad. Fn är det 5 st i kö. Ansökan om garageplats gör man via brf-hemsida/kontakta styrelsen.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

  FÖRSÄKRING

  Brf Nya Kvarnen 1 har en fastighetsförsäkring och i den ingår ett kollektivt bostadstillägg. Detta innebär att den enskilde medlemmen inte behöver teckna separat tillägg till sin hemförsäkring avseende bostadsrättstillägg.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. FTX-system.

  TV/Internet

  Kabel TV och Bredband Fiber från Telia Sonera. Obligatorisk avgift för Triple-play 220kr/mån.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 136 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår värme & kallvatten (varmvatten debiteras efter förbrukning). Telia triple-play (bredband, kabel-tv och ip-telefoni) tillkommer om 220 kr/mån.

  Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  445 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Kvarnholmen väcks till liv igen och omdanas. Här finns snart en helt ny stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård.

  VISION

  Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt. Fullt utbyggt ska här finnas 2500 nya bostäder, 3000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Många av de gamla industribyggnaderna ska bevaras och få ny användning. Genom att tillvarata ett unikt läge i kombination med en unik historia ska Kvarnholmen utvecklas till en attraktiv och levande stadsdel med stark egen identitet.

  SERVICE

  Som boende på Kvarnholmen ska du inte behöva lämna ön för att handla, springa ärenden och gå i skolan. I det gamla bageriet, mitt på ön, byggs ett centrum med livsmedel och annan närservice – från bageri och kafé till skomakare och tandläkare. Redan nu finns flera caféer och mindre butiker på Kvarnholmen. Höstterminen 2017 startar den grundskola ( förskoleklass - 6an ) som Nacka kommun har som uttalad ambition att göra till Sveriges bästa – Ebba Braheskolan. Inte långt från Kvarnholmen ligger köpcentrumen Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

  KOMMUNIKATIONER

  Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm.

  Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet. Endast 10 min cykelväg till Nacka Forum.

 • Dokument & Länkar

   • Allmänt

    BOENDEKOSTNADSKALKYL

    Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

    För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

    Boareabeskrivning

    Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

    Köparens rättigheter och skyldigheter

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

    Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

    Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

    Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

   Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

   Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

   Intresseanmälan

   Liknande bostäder till salu.

   Hammarby Sjöstad

   Virkesvägen 17C, vån 5

   • 49 kvm
   • 2 764 kr/månad
   • 3 650 000 kr
   Huddinge

   Centralvägen 11B, vån 3/5

   • 85 kvm
   • 4 608 kr/månad
   • 3 850 000 kr
   Solna- Råsunda

   Solnavägen 96B, vån 2

   • 54 kvm
   • 3 312 kr/månad
   • 3 295 000 kr
   • Låt oss värdera din bostad.

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

    Tack för ditt meddelande!

   • Låt oss söka efter ditt drömboende.

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

    Tack för ditt meddelande!

   Låt oss värdera din bostad.

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Intresseanmälan för

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Låt oss söka efter ditt drömboende.

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Fri värdering / Intresseanmälan