Lustgårdsgatan 3, vån 4

Lustgårdsgatan 3, vån 4

Öppen och ljus 2:a .

Här finner ni en mycket välplanerad och ljus 2:a i högt läge. Öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, stort och rymligt badrum samt ett generöst sovrum och stor balkong. En bostad som har allt. Med närhet till såväl tunnelbana som välsorterade Ica Maxi och Hornsbergs strands badbryggor och restauranger.

Välkommen på visning

Pris:
3 895 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 4 220 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  4 220 000 kr 4 Aktiv tis 2 mar 17:16
  4 200 000 kr 1 Aktiv tis 2 mar 16:47
  4 180 000 kr 4 Aktiv mån 1 mar 17:18
  4 100 000 kr 1 Aktiv mån 1 mar 14:59
  4 050 000 kr 3 Stannat mån 1 mar 12:56
  4 025 000 kr 2 Stannat mån 1 mar 10:33
  4 000 000 kr 1 Aktiv sön 28 feb 20:34
Adress:
Lustgårdsgatan 3, vån 4, Hornsberg
Yta:
56 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4
Avgift:
3 118 kr/månad (värme och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning
  Rum Beskrivning

  Hall

  Praktisk hall med plats för hatthylla och skohylla. Den generösa garderobsväggen som sträcker sig in i vardagsrummet erbjuder mycket bra förvaring.

  Vardagarum

  Öppet och ljust vardagsrum som med sina stora fönsterpartier ger rummet ett behagligt ljusinsläpp. Plats för en ordentlig soffa samt soffbord och TV-möbel.

  Balkong

  Stor balkong med plats för loungemöbel och bord. Eftermiddagssol.

  Sovrum

  Plats för dubbelsäng samt sängbord. Rummet vetter mot den lugna innergården. Utrustad med skjutdörrsgarderob för extra förvaring.

  Kök & matplats

  Plats för matbord för 4-6 personer. Fullt utrustat kök med diskmaskin, kylskåp och frys, mikrovågsugn, glaskeramikhäll och ugn. Ovan den mörkgrå bänkskivan sitter ett vitt stilfullt kakel och bakom vita luckor finner ni gott om förvaring.

  Badrum

  Helkaklat badrum med duschväggar, handfat med kommod och spegel ovan. Ovan tvättmaskin och torktumlare har ni en praktisk bänk och överskåp för handdukar och linne.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  51302

  Adress

  Lustgårdsgatan 3, vån 4

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsberg

  Boarea
  56 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2016
  Energiprestanda: 64 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagens Allé org. nr 769621-3144

  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal insats

  0,93043

  Andelstal avgift

  0,93043

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Lindhagens Allé är en äkta bostadsrättsförening med 93 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt och 2 lokaler på bottenplan. Flerbostadshus med 8 - 10 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Cykelrum
  • Soprum (källsortering)
  • Städrum
  • Förråd för barnvagnar och rullstolar
  • Garage
  • Föreningslokal med gästlägenhet
   I huset finns en rymlig och välutrustad föreningslokal / gästlägenhet belägen på entréplan på Lindhagensgatan 106 som kallas Kajutan. Den kan användas som övernattningslägenhet till dina gäster, för mindre fester, barnkalas etc. Lokalen kostar 450 kr per dygn att hyra.

  PARKERING

  Garage finns i huset med 58 parkeringsplatser. Uthyrningen av föreningens p- platser i garaget administreras av Q-Park.

  • Smal plats - 900 kr
  • Vanlig reserverad plats - 1200 kr
  • Bred plats - 1500 kr

  EKONOMI

  Föreningen har en god ekonomi och inga avgiftsförändringar är planerade. Ekonomisk förvaltare: SBC

  TV/INTERNET

  Föreningen har avtal med Telia för TV, bredband och telefoni (Triple Play). Obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer på månadsavgiften.

  VÄRME & VENTILATION

  FTX-system med värmeåtervinning. Systemet tar tillvara på husets varma frånluft och använder detta för att värma vatten till elementen och tappvarmvatten. När den återvunna värmen inte räcker till kompletteras systemet med fjärrvärme.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 118 kr/månad (värme och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer på månadsavgiften för Tv & bredband.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Varmvatten
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  650 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans blå linje (Stadshagen) och gröna (Thorildsplan) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar så som 50, 56, 59 tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Övrigt

  Området snabbfakta

  150 m till Stadshagen T-bana
  200 m till Stadshagens Idrottsplats
  300 m till matbutik (ICA Maxi)
  300 m till gym (SATS, Nordic wellness och Friskis & Svettis)
  400 m till vatten (Mälaren)
  400 m till Kristinebergs Idrottsplats 600 m Thorildsplans T-bana

 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Lustgårdsgatan 3, 4tr

 • 75 kvm
 • 3 RoK
 • 3 830 kr/månad
Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Lars Forssells gata 22, 6tr

 • 76 kvm
 • 3,5 RoK
 • 3 048 kr/månad
 • 6 850 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan