Kellgrensgatan 14

Välkommen till ett hem att trivas i.

Varmt välkommen till denna väldisponerade 3:a i en mycket välskött och lågt belånad bostadsrättsförening. Här finner ni två bra sovrum, öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt en balkong i fritt läge med eftermiddagssol. I direkt närhet till bostaden når ni den blå tunnelbanan från Stadshagen eller gröna tunnelbanan från Thorildsplan. I området finns flertalet förskolor, trendiga restauranger och välsorterade Ica Maxi.

Välkommen på visning!

Adress:
Kellgrensgatan 14, Hornsbergs Strand
Yta:
81 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1
Avgift:
4 016 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Stor och rymlig balkong

Öppen och ljus planlösning

Vardagsrummet bjuder till flexibel möblering

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Rymligt kök

Matbord med plats för 6-8 personer

Stilfullt kök

Öppet och ljust

Plats för en generös soffa

Sovrummen avskilt mot innergården

Genomgående planlösning

Sovrum mot den lugna innergården

Barnrum, gästrum eller kontor

Välkomnande hall med gott om förvaring

Fullt utrustat badrum

Föreningens lugna innergård

Brf Lindhagens Backe

Utegym i området

Standpromenaden

Rastaurang Piren

Lindhagensgatan

Lindhagensgalleria

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. I hallens förlängning finner ni gott om förvaring i stor och rymlig skjutdörrsgarderob.

  Vardagsrum

  Ljust och rymligt vardagsrum med plats för soffa, soffbord samt fåtölj. Väggarna är ljusa och golvet är genomgående i bostaden en vacker ekparkett. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör bostaden social och bjuder in till umgänge.

  Kök

  Stilfullt kök från Marbodal fullt utrustat med kylskåp och frys, ugn, mikrovågsugn, glaskeramikhäll, samt integrerad diskmaskin. Bakom vita luckor finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan den vita bänkskivan sitter ett vitt kakel.

  Sovrum 1

  Detta sovrum vetter mot föreningens lugna innergård och används som masterbedroom. Plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Utrustat med en skjutdörrsgarderob.

  Balkong

  Stor balkong som rymmer bord och stolar samt, grill och planteringslådor. Föreningen tillåter gasol eller elgrill. Njut av eftermiddagssolen på denna trevliga balkong.

  Sovrum 2

  Detta rum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Plats för enkelsäng samt skrivbord.

  Badrum

  Rymligt badrum fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finner ni en praktisk bänk för avlastning samt skåp för handdukar och linne. Badrummet är helkaklat i ett vitt stilfullt kakel på väggarna och ett grått klinker på golvet. Ni finner här även handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasvägg och toalett. Golvvärme.

  Till bostaden hör ett separat källarförråd om ca 3-4 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1103

  Adress

  Kellgrensgatan 14

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  81 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Backe

  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagens backe är en äkta förening med 128 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt. Huset uppfördes av JM och kvarteret/bostadshuset har 8 - 6 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 78 parkeringsplatser och förråds-utrymmen. Föreningen bildades 2008 och huset stod klart för inflyttning 2011-2012.

  Gemensamma utrymmen

  -Tvättstuga
  -Övernattningslägenhet (Plats för 8 personer, 350 kr/natt)
  -Gemensam innergård
  -Två varmgarage
  -Förråd

  TV/Internet

  Triple Play via Telia. IP-telefoni, TV Basutbud "lagom" (22 st kanaler) och Internethastighet är 100Mbit/100 ingår i avgiften.

  Parkering

  I föreningens fastighet finns 78 parkeringsplatser och 13 MC-platser i underliggande garage. Garageplatserna kostar 1.200 kr alt 1.500 kr /mån beroende på platsens tillgänglighet. MC-plats kostar 500 kr / mån. Det är för närvarande kö. Under 2017 har föreningen installerat 10 st el-stolpar för laddning av elbilar och kostar 2000 kr / mån.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är mycket god och under 2015 sänktes avgiften med 10%.
  Inga planerade avgiftshöjningar under 2019.
  Överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet.

  Området snabbfakta

  150 m till Stadshagen T-bana
  200 m till Stadshagens Idrottsplats
  300 m till matbutik (ICA Maxi)
  300 m till gym (SATS, Nordic wellness och Friskis & Svettis)
  400 m till vatten (Mälaren)
  400 m till Kristinebergs Idrottsplats 600 m Thorildsplans T-bana

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 3

  Föreningens hemsida

  http://www.lindhagensbacke.se

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 016 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  500 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  650 kr/månad

  Driftkostnaden kan variera beroende av förbrukning

  Personer i hushållet
  4

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  OMRÅDESBESKRIVNING

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  NÄRSERVICE

  Lindhagensgallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment.
  Området är mycket barnvänligt och ni finner flertalet förskolor, lekplatser, MVC och BVC inom några minuters promenad.

  KOMMUNIKATION

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Gröndal strand

Storsegelvägen 4

 • 81 kvm
 • 4 388 kr/månad
 • 4 850 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 9G

 • 44.5 kvm
 • 2 727 kr/månad
 • 3 000 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 55 kvm
 • 3 428 kr/månad
 • 2 695 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan