Karlslundsvägen 15

PRISSÄNKT! Bli först att flytta in i denna härliga 2:a med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bekvämt boende med närhet till shopping och bra kommunikationer i området. Välkommen expansiva Barkarbystaden – en mix av stadens liv och samtidigt lugnet från innergården, precis utanför ditt fönster. Lägenheten säljs på ritning med inflyttning 2019-07-03.

Läs mer här om projektet
Bästa boendevalet för pendlare
Solstudie
Läs mer här Barkarbystaden

Pris:
2 448 000 kr (Pris)
Adress:
Karlslundsvägen 15, Barkarbystaden
Yta:
48 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 5
Avgift:
2 920 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Härlig balkong mot innergård.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

  Hall

  Inbjudande och central hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i 2 garderober och 1 linneskåp.

  Kök

  Inspirerande kök i hörnläge och öppen planlösning till vardagsrummet. Inredning: Köksskåp från Vedum, stänkskydd av kakel, vitvaror från Electrolux, spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl/frys, och spiskåpa.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till balkongen.

  Sovrum

  Härligt sovrum inrett med ett linneskåp.

  Balkong

  Underbar balkong med plats för soffa/sittgrupp och egen plantering.

  Bad/Tvätt

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt och klinkergolv. Badrummet är rustat med duschdraperistång, spegel med belysning, handfat med kommod, wc-stol och tvättpelar.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2019-07-03

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  C-1102

  Adress

  Karlslundsvägen 15

  Postnummer
  177 45
  Postort

  Järfälla

  Område

  Barkarbystaden

  Boarea
  48 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gripen

  Byggår

  2018

  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,79854%

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Gripen består av 102 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt.

  Gemensamma utrymmen

  • Garage i huset
  • Cykelförråd
  • Barnvagnsförråd
  • Lägenhetsförråd

  El

  Gruppcentral placeras i varje lägenhet för separat mätning och debitering.

  Byggherre

  Peab

  Värme- och ventilationsanläggning

  FTX-system ( äktstyrt till och -från- luftssystem med värmeåtervinning)

  TV/Internet

  Kollektivt avtal tecknat för föreningen avseende Telia Triple Play (Kanal- paket Lagom, bredband 100/100 Mbit/s, IP-telefoni).

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 920 kr/månad (värme och vatten)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Endast två mil nordväst om Stockholm C är Järfälla kommun på väg att bli Västra Stockholms nya knutpunkt – utsedd till det bästa boendevalet av resenärer som pendlar dagligen. Kommunen erbjuder ett brett serviceutbud, gott företagsklimat, vacker natur och närhet till Mälaren. Här finns även en mängd fritidsaktiviteter och kulturevenemang som Järfälla kulturskola, Brukets skidbacke, Viksjö golfklubb, tennis-, sim- och hockeyhallar. Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker, bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag. Det mesta hittas i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.

  Kommunikationer

  Det finns mycket bra kommunikationer från Stockholm till Järfälla med både pendeltåg, fjärrtåg och planerad tunnelbana. Buss 550 finns i området från Stora torget till pendel. Från Stockholm central tar det bara 16 minuter till Järfälla. Dessutom når man både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil.

  Utbildning

  I programmet för Barkarbystaden planeras för totalt 20-25 nya förskolor och fem-sex grundskolor. Bra förskolor och skolor, säker trafikplanering och ett stort naturreservat runt hörnet gör Barkarbystaden till en bra plats för barn och ungdomar att leva och bo. Förskolorna kommer att ligga både i fristående hus och i bottenplan på flerbostadshus. Förskolorna placeras så att de ligger nära bostäder. En tanke är att förskolor och äldreboende kan dra nytta av att dela byggnad och gård. Skolorna i Barkarbystaden ska placeras så att de bidrar med liv och rörelse till platser. De ska ha närhet till större stråk, parker, grönområden och idrottsanläggningar.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Årsta - Årstastråket

Rämensvägen 25B, 2tr

 • 55 kvm
 • 3 050 kr/månad
 • 3 395 000 kr
Barkarbystaden

Karlslundsvägen 15

 • 48 kvm
 • 2 920 kr/månad
 • 2 448 000 kr
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 88, 1tr

 • 51 kvm
 • 3 472 kr/månad
 • 3 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan