Kalvshällavägen 36, 3tr

Två balkonger mot torg och gård.

-Mini-4:a
-Bli först att flytta in -Inflyttningsklar
-Bästa läget med utsikt Stora torget och innergård
-Vackra pardörrar i helglas & stora fönsterpartier
-Fri sikt & ingen insyn
-Granne med köpkvarten
-16 min till T-centralen
-Garage i huset
-Lyxigt boende i vacker nybyggd fastighet
-Grön omgivning och härlig natur
-Skolor, vc, bvc och bibliotek i området

Unik och genomgående 3,5:a (mini-4:a) i vacker fastighet med 2 balkonger, 6 pardörrar i helglas samt glasdörrar mellan kök och vardagsrum - ger stort ljusinläpp, utsikt över Stora torget, hög standard, luftiga och välplanerade ytor och högt läge. Bekvämt och familjärt boende med social stämning, skolor och bvc i området. I Trumslagaren bor du mitt i expansiva Barkarbystaden – här får du en mix av stadens liv och samtidigt lugnet från innergården, precis utanför ditt fönster.

Pris:
3 120 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Kalvshällavägen 36, 3tr, Barkarbystaden
Yta:
76.0 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
3 av 6
Avgift:
4 563 kr/månad (värme och vatten)

Välkommen på visning!

 • Kontakta mäklaren för visning

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Generösa dörrar i glas för maxat ljusinsläpp.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Denna bostad är för dig som värdesätter trivsel och kvalitet. Med hög standard, luftiga ytor, känslan av det höga läget och två balkonger i motsatta sollägen och flera utgångar känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

  Hall

  Rymlig och central hall med ingång genom säkerhetsdörr. Här möts man direkt av lägenhetens ljusa och moderna uttryck. Gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter på kapphylla samt i garderob och städskåp. På golvet ligger ett slitstarkt och snyggt klinkergolv i grå kulör.

  Badrum

  Modernt badrum med helkaklade väggar i vitt blankt stående halvförband, och mörkgrått klinker i granitkeramik på golv. Rummet är utrustat med duschhörna med raka väggar i klarglas, wc, handfat med kommod i vitt och spegelskåp med belysning ovan, handdukskrokar samt handdukstork. Separat tvättdel med tvättmaskin, torktumlare från Whirlpool samt arbetsbänk och överskåp. Takbelysning Rondo LED.

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt som bjuder på stort ljusinsläpp. Här erbjuds plats för såväl matdel som sällskapsdel. Flera utgångar och generösa dörrar i glas till balkongen ger ett behagligt och fint ljus i rummen.

  Balkong 1

  Stor balkong med högt läge mot föreningens innergård och och i bästa söderläge!

  Sovrum 1

  Stort sovrum med två ingångar samt utgång till den underbara balkongen. Här finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns en generös garderobslänga för bästa förvaringsmöjligheter.

  Kök

  Modernt och rymligt kök med vita köksluckor, handtag i rostfritt, avfallskvarn, köksbänk i laminat och vitt blankt kakel ovan, rakskuren. Vita vitvaror från Whirlpool som kyl & frys, inbyggnadshäll, ugn med inbyggnadsmikro samt diskmaskin. Matplats invid stort fönsterparti. Köket är utrustat med en avfallskvarn samt spotskena med tre spottar i tak. Flera utgångar till den härliga spanska balkongen.

  Sovrum 2

  Lugnt placerat sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och extra klädförvaring för den som önskar. Ingång till klädkammaren samt utgång till den spanska balkongen.

  Klädkammare /barnrum /kontor

  Rymlig klädkammare/walk in closet som med lätthet kan användas till ett mindre barnrum. Rummet är inrett med fönster.

  Balkong 2

  Spansk balkong mot torget. En plats för att dricka sitt morgonkaffe eller odla sina kryddor.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd beläget i källarplan.

 • Fakta
  Tillträde

  17 sep 2018

  Fastighetsbeteckning

  Järfälla Barkarby 2:40

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  T44-1203

  Adress

  Kalvshällavägen 36, 3tr

  Postnummer
  177 45
  Postort

  Järfälla

  Område

  Barkarbystaden

  Boarea
  Ca ~76.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Max antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Trumslagaren 1

  Byggår

  2015-2018

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 6
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,4445%

  Byggnaden

  Brf Trumslagaren består av ett flerfamiljshus precis invid Stora Torget, om sex våningar ovan mark, ett underliggande garage och källarplan samt 4 kommersiella lokaler. Kvarteret delas upp i fyra byggnader. Den södra delen är lägre för att släppa in solljuset på gården. Byggnaden i norr är högre och får större dignitet för att skapa en fond mot Stora torget.

  Gemensamma utrymmen

  • En grönskade innergård med gemensamma ytor för plantering, lekplats och solbad
  • Cykel-/barnvagnsrum placerat i källaren
  • Sophantering via sopsugssystem. Inkast på gård för hushållsavfall
  • Teknikrum, placerat i källare och på vind

  Parkering

  Det kommer finnas 24 p-platser i garage under hus och gården för 1180 kr/mån. Lediga platser finns. För mer info, kontakta Corepark.

  Värme- och ventilationsanläggning

  • Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer
  • Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  TV/internet

  Fastigheten är ansluten till IP-onlys fibernät. Man väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som en själv önskar. Läs mer om vilka leverantörer som är anslutna till IP-onlys nät på www.ip-only.se

  Med vänlig hälsning, Emil Dansk Storholmen Förvaltning AB, Blasieholmsgatan 4A 5 tr, 111 48 Stockholm 0771-STORHOLMEN (0771-786 746) www.storholmen.se

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd placerat i källaren.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 563 kr/månad (värme och vatten)
  Kommentar till avgiften

  I årsavgiften ingår sedvanliga driftkostnader för värme, varmvatten, fastighetsel, VA, sophämtning, fastighetsskötsel, förvaltning och fastighetsförsäkring. Förbrukning av hushållsel tillkommer och betalas via enskilda lägenhetsabonnemang av respektive medlem.

  Överlåtelseavgift
  1 568 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  896 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Området

  Endast två mil nordväst om Stockholm C är Järfälla kommun på väg att bli Västra Stockholms nya knutpunkt – utsedd till det bästa boendevalet av resenärer som pendlar dagligen. Kommunen erbjuder ett brett serviceutbud, gott företagsklimat, vacker natur och närhet till Mälaren. Här finns även en mängd fritidsaktiviteter och kulturevenemang som Järfälla kulturskola, Brukets skidbacke, Viksjö golfklubb, tennis-, sim- och hockeyhallar. Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker, bibliotek, vårdcentral, BVC, apotek, restauranger, caféer, gym- och friskvård och butiker av olika slag. Det mesta hittas i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.

  Kommunikationer

  Det finns mycket bra kommunikationer från Stockholm till Järfälla med både pendeltåg, fjärrtåg och planerad tunnelbana. Buss 550 finns i området från Stora torget till pendel. Från Stockholm central tar det bara 16 minuter till Järfälla. Dessutom når man både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil.

  Utbildning

  I programmet för Barkarbystaden planeras för totalt 20-25 nya förskolor och fem-sex grundskolor. Bra förskolor och skolor, säker trafikplanering och ett stort naturreservat runt hörnet gör Barkarbystaden till en bra plats för barn och ungdomar att leva och bo. Förskolorna kommer att ligga både i fristående hus och i bottenplan på flerbostadshus. Förskolorna placeras så att de ligger nära bostäder. En tanke är att förskolor och äldreboende kan dra nytta av att dela byggnad och gård. Skolorna i Barkarbystaden ska placeras så att de bidrar med liv och rörelse till platser. De ska ha närhet till större stråk, parker, grönområden och idrottsanläggningar.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17c

 • 48.0 kvm
 • 2 922 kr/månad
 • 3 450 000 kr
Järfälla - Kallhäll

Källtorpsvägen 11, vån 2

 • 93.0 kvm
 • 5 117 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 66.5 kvm
 • 4 007 kr/månad
 • 3 375 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan