Källtorpsvägen 11, vån 2

Ljus bostad med två balkonger.

VISNING 9/12 KL 11.30 - 12.10. VÄLKOMMEN! Välplanerad 4 rok med en genomtänkt inredningsstil och kvalitativa val. Ljus bostad med fönster i tre väderstreck, två rymliga balkonger, genomgående ljus parkett i hela lägenheten samt stort och välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Snyggt och helkaklat badrum i vitt inrett med både duschvägg och tvättmaskin. Eftertraktat läge med närhet till Kalhäll Centrum och grönska.

Pris:
2 995 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Källtorpsvägen 11, vån 2, Järfälla - Kallhäll
Yta:
93.0 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
2 av 15
Avgift:
5 117 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Underbar balkong med soligt söderläge.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Denna bostad är för dig som värdesätter trivsel och kvalitet. Med hög standard och ljusa, luftiga ytor känner du dig hemma redan när du stiger in genom dörren. Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Rumshöjd ca 2,7 m.

  HALL

  Inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor på kapphylla och i skjutdörrsgarderob. Golvet är belagt med ett slitstarkt klinker i ljus kulör.

  KLÄDKAMMARE

  Rejäl klädkammare i praktisk anslutning till hallen, med smarta förvaringssystem.

  WC

  Helkalkad gäst-wc med handfat, spegel och wc.

  MASTER BEDROOM

  Rogivande och stort sovrum med plats för en säng size större med tillhörande sängmöbel. Rummets inredning består av en gedigen garderobslänga och stora fönster för ett behagligt ljusinsläpp .

  BADRUM

  Rymligt badrum med helkaklade väggar samt klinkergolv. Rummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ med kommod samt upplyst spegel. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta samt skåp ovan.

  VARDAGSRUM

  Fantastisk rum med bra ljusflöde samt trivsam atmosfär mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds plats för sällskapsdel samt matdel där du kan avnjuta en middag för stora sällskap.

  KÖK

  Stilrent kök med förvaring bakom vita skåpluckor och arbetsyta på laminatbänkskiva. Köket är fullt utrustat med vita vitvaror; keramikhäll, ugn och mikro i högskåp, fläktkåpa, kyl&frys samt diskmaskin.

  BALKONG 1

  Härlig balkong med högt och ljust läge i sydöst. Här kan du koppla av i solen hela dagen.

  SOVRUM 2

  Rogivande sovrum med plats för säng med tillhörande sängmöbel. Här finns en garderob.

  SOVRUM 3

  Rogivande sovrum med plats för säng med tillhörande sängmöbel. Här finns en garderob.

  BALKONG 2

  Härlig balkong med högt och lugnt läge mot förningens gård.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör även ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Kallhäll 1:27, 1:85

  Lgh.nmr

  004

  Adress

  Källtorpsvägen 11, vån 2

  Postnummer
  176 74
  Postort

  Järfälla

  Område

  Järfälla - Kallhäll

  Boarea
  Ca ~93.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  HSB brf Pumpen

  Byggår

  2018

  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 15
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,30695%

  Byggnaden

  HSB brf Pumpen består av 59 st lägenheter uppdelade på 16 våningar i ett punkthus, försett med trapphus och dubbla hissar.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Föreningsgård med parkbänkar och bord med grill
  • Förenings med pentry
  • Grovtvättstuga
  • Möiljörum på gården
  • Barnvagnsrum
  • Cykelrum
   • Rullstolsförråd

  TV/BREDBAND

  TV, Bredband och IP-telefoni beräknas kosta 208 kr/mån. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

  VÄRME/VENILATION

  Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer. Mekaniskt till- och frånluftssystem FTX

  P-PLATS

  Till brf Pumpen kommer totalt 36 parkeringar att ingå både i garage i fastigheten, markparkering i anslutning till gården samt på parkeringsdäck.

  Garage i källare, under fastigheten 15 st 850 kr/mån
  Markparkering vid gård 8 st 400 kr/mån
  P-däck med tak 8 st 550 kr/mån
  P-däck utan tak 5 st 350 kr/mån

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett källarförråd.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 117 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  KALLHÄLL

  I Kallhäll centrum finns bland annat livsmedelsaffärer, restauranger, vårdcentral och apotek. Ett större utbud av butiker finns i Jakobsbergs Centrum, cirka 7 km bort, där det även ligger restauranger, biograf, konsthall och bibliotek. Vid Barkarby Handelsplats finner du ett stort utbud av affärer, nya ICA Maxi och restauranger samt IKEA och Bauhaus. Projekt Mälarbanan innebär att järnvägen mellan Tomteboda och Kallhäll byggs ut från två till fyra spår. Det gör att fler tåg kan gå, att resenärerna får fler avgångar att välja på och att ankomsttiderna blir säkrare. En ny och modern pendeltågsstation i Kallhäll centrum stod klar 2016. Kallhäll centrum ligger inte långt ifrån Mälaren där du kan promenera längs strandpromenaden. Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på naturis, sommartid lockar Kallhällsbadet med barnvänlig sandstrand. I närheten finns flera båtklubbar. I och kring Kallhälls centrum finns flera idrottsanläggningar för både utomhus- och inomhussporter. På bilavstånd ligger det vackra friluftsområdet Ängsjö med motionsspår, badplatser och skridskoåkning.

  KOMMUNIKATION

  Att ta sig till och från Kallhäll är enkelt och läget erbjuder flera alternativ. Här utgår pendeltågslinjen Bålsta-Västerhaninge med 15-minuterstrafik. Kallhälls station är också navet för den lokala busstrafiken. Flera busslinjer förbinder Kallhäll med både övriga kommundelar i Järfälla och närliggande kommuner. Den bilburne tar sig snabbt ut på E18 via Kallhällsleden.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Ursvik - Sundbyberg

Forskningsringen 56, 1tr

 • 40.0 kvm
 • 2 500 kr/månad
 • 2 295 000 kr
Solna- Huvudsta

Epistelvägen 1B

 • 80.0 kvm
 • 4 333 kr/månad
Nästa visning: Onsdag 12 dec
Underbar 4:a i högt läge.
Västra skogen

Arvid Tydéns Allé 28, vån 4

 • 90.5 kvm
 • 4 580 kr/månad
 • 6 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan