Kallkärrsvägen 74

Spatiös fyrarummare med trevliga sociala ytor.

Spatiös fyrarummare med trevliga sociala ytor, två badrum och stor härlig balkong om 9 kvm. Exklusivt och modernt kök med bänkskiva i carraramarmor, skåpsluckor i grått, integrerade och rostfria vitvaror från Siemens samt LED belysning. Bad- och duschrum med carraramarmor-golv med golvvärme, gråkaklade väggar, infällda spotlights, separat tvättdel samt handdukstork. Eftertraktat läge i mysiga villakvarter med närhet till Stuvsta. Välkommen på visning!

Adress:
Kallkärrsvägen 74, Huddinge - Snättringe
Yta:
90 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
2 av 4
Avgift:
4 904 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Sociala ytor, två badrum och stor härlig balkong med två utgångar.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående ljus mattlackad enstavs-ekparkett, vita golvsocklar, vitmålade väggar och fönsterbänkar i ljusgrå kalksten.

  HALL

  Inbjudande hall där man direkt möts att lägenhetens fantastiska planlösning och plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ingång via ljusgrå säkerhetsdörr. I hallen finns ett inbyggt städskåp.

  BADRUM

  Påkostat badrum med slipat cararramarmor på golv och ljusgrått kakel på vägg. Badkar med vägg i klarglas och modern takdusch i krom, wc, handfat, spegelskåp med belysning och el-handdukstork. Infällda spotlights i tak och elektrisk golvvärme.

  MASTER BEDROOM

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och klädförvaring.

  KÖK

  Social kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Dammgrå lackade skåpsluckor med infällda LED-spottar under överskåp. Bänkskiva samt stänkskydd i carraramarmor. Inbyggnadsugn (varmluft) och micro i rostfri stål, infälld svart induktionshäll, helintegrerad kyl/frys samt diskmaskin. Städskåp klädd med enhetlig kökslucka och beslag som övrigt kök. Samtliga vitvaror från Siemens.

  VARDAGSRUM

  Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffa, tv och vardagsrumsbord. Utgång till balkong.

  BALKONG

  Stor balkong om 9 kvm i s-läge med utgång från både vardagsrum och sovrum. Här finns plats för bord och stolar samt blommor och plantering. Ytterväggar i finsågad cederträpanel, golv i trätrall och räcke i glas.

  DUSCH/TVÄTT

  Påkostat badrum med slipat cararramarmor på golv och ljusgrått kakel på vägg. Dusch med väggar i klarglas och modern takdusch i krom, wc, handfat, spegelskåp med belysning och el-handdukstork. Infällda spotlights i tak och elektrisk golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk i massiv ekstav och skåp i grått ovan.

  SOVRUM 2

  Rymligt sovrum med plats för säng, sängbord och klädförvaring. Fins fondtapet på ena väggen.

  SOVRUM 3

  Rymligt sovrum med plats för säng, sängbord och klädförvaring.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd, placerade på garageplan.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Styrmannen

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  1204

  Adress

  Kallkärrsvägen 74

  Postnummer
  141 41
  Postort

  Snättringe

  Område

  Huddinge - Snättringe

  Boarea
  90 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Styrmannen 49

  Bildades
  2014
  Byggår

  2016-2017

  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 4
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,0254500

  Andelstal avgift

  2,54537%

  Byggnaden

  Brf Styrmannen 49 kommer att innehålla bostäder i storlekarna 45-111 kvm om 2-5 rum och kök. Flerfamiljshus om 49 lägenheter. Husets fasad byggs i cederträ och ljus betong. Garage i fastigheten med hiss upp till våningsplanet. Föreningen bildades 2014 och huset stod klart våren 2017.

  Huset är ritat av arkitekterna Jonas Hultman och Henrik Vogt och är beläget i villaområdet Snättringe i direkt närhet till både mataffär och kommunikation.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd, placerade på garageplan.

  Värme- och ventilationsanläggning

  FTX. ventliation. Både till- och frånluft med värmeåtervinning och luftrening. Fjärrvärme.

  Övriga utrymmen

  • Gemensam takterrass om 70 kvm med litet pentry
  • Förråd
  • Cykelförråd
  • Barvagnsrum
  • Rullstolsförråd

  TV/Internet

  Fiber. Lägenhetsinnehavaren bekostar eget abonnemang.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 904 kr/månad (värme och vatten)
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Utmärkt läge i lugna uppväxta villakvarter med närhet till Stuvsta med affärer och pendeltåg och bussar. Närhet till Natur och rekreation. Kort avstånd till Huddinge Centrum med all tänkbar service samt flertalet bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 15 min.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Budgivning pågår
Nästa visning: Måndag 18 feb 18:15
Högt upp med inglasad balkong.
Nacka/ Orminge/ Saltsjö-Boo / Västra Orminge

Ormingeringen 30B, vån 2/2

 • 91 kvm
 • 5 597 kr/månad
 • 2 495 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 66.5 kvm
 • 4 007 kr/månad
 • 3 375 000 kr
Solna- Råsunda

Solnavägen 96B, vån 2

 • 54 kvm
 • 3 312 kr/månad
 • 3 295 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan