Johan Skyttes väg 390

Här erbjuds en ljus och välplanerad gavel-3:a där de öppna ytorna skapar en behaglig harmoni mellan rummen. Det här är en lägenhet i toppskick där du inte behöver göra något annat än att flytta in. Att ha inglasad balkong är ytterligare ett plus, en förlängning av vardagsrummet. Här kan du njuta av långa middagar och mysiga kvällar med familj och vänner! Föreningen ligger i Långbro park med cirka 15 minuters gångavstånd från Fruängen centrum där tunnelbaneförbindelse finns. Till busshållplats är det mindre än 5 minuters gångavstånd. I Fruängen centrum finns all daglig service såsom bankautomater, apotek, vårdcentral och ett antal butiker. Föreningen ligger i närhet till flertalet skolor och dagis. Varmt välkommen på visning!

Pris:
3 795 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Johan Skyttes väg 390, Långbro Park- Älvsjö
Yta:
74 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1
Avgift:
3 989 kr/månad (värme och kallvatten)

Välkommen på visning!

 • Måndag 9/12 kl 17:00 - 17:30

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Stor inglasad balkong.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  I lägenheten möts man av ljusa inslag som tillsammans med fönsterpartierna i två sollägen och den stora inglasade balkongen skapar en ljus och trevlig atmosfär som genomsyrar lägenheten. Samtliga rum har genomgående ljusmålade väggar och parkettgolv.

  Hall

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med plats för avhängningsmöjlighet av ytterkläder och skor i garderob med skjutdörrar.

  Kök

  Ytsmart och snyggt kök som inspirerar till matlagning och sociala tillställningar. Köket är inrett med vita köksluckor, svart kakel och slitstark arbetsbänk i laminatträ. Svarta vitvaror från Siemens; spishäll, inbyggnadsugn och mikro, kyl & frys samt integrerad diskmaskin och fläktkåpa.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med luftiga sociala ytor och härlig utsikt. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket. Lättmöblerat med plats för soffgrupp och tv-möbel. Utgång till den inglasade balkongen.

  Balkong

  Stor inglasad balkong som nås från vardagsrummet och erbjuder plats för lounge- och sittgrupp samt plantering.

  Badrum

  Stort badrum med svart klinkergolv med golvvärme och väggar i vitt liggande kakel. Badrummet är rustat med wc, duschhörna med väggar i glas, tvättställ med vit kommod, badrumsskåp med spegeldörrar samt separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp ovan.

  Master bedroom

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Bra förvaring i garderober med skjutdörrar.

  Sovrum 2

  Bra sovrum med plats för säng och arbetshörna. En garderob står för inredningen.

  Förråd

  Till lägenheten ingår ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Svängbron 2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  31104

  Lgh.nmr. LM

  1104

  Adress

  Johan Skyttes väg 390

  Postnummer
  125 59
  Postort

  Älvsjö

  Område

  Långbro Park- Älvsjö

  Boarea
  74 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Fredag 24 okt 2014
  Energiklass: B

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Pyramidalmen

  Bildades
  2010
  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,09096%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  På föreningens fastighet finns det fyra flerbostadshus i 4 och 5 våningar samt källare med totalt 84 bostadsrättslägenheter.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är fortsatt god. Inga planerade avgiftsförändringar.
  Ekonomisk förvaltning: Storholmen Förvaltning AB

  Förråd

  Till bostaden diponeras ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  Utförda Renoveringar

  2019 - OVK

  Planerade renoveringar

  • Ärende under utredning: Undersökning av vattenläckage i källarplanet under port 382. Garantiärende.
  • Föreningens ackumulatortankar i undercentralen skall bytas. Kommer ej påverka ekonomin.

  Övriga utrymmen

  • Styrelserum
  • Cykelrum
  • Städrum
  • Soprum
  • Fastighetsförråd

  TV/Internet

  Telias Triple Play (TV, telefoni och bredband)

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 989 kr/månad (värme och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, kallvatten och källarförråd.

  Obl.avg:
  - TV, tele, bredband: 216 kr
  - Varmvatten: 88 kr

  Hushållsel
  560 kr/månad
  Hemförsäkring
  211 kr/månad
  Summa driftskostnader
  771 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Föreningen har ett bra läge i populära Långbro park, omringad av härlig natur och fina grönområden. Med gångavstånd till Fruängen centrum där tunnelbaneförbindelse finns, ett flertal busslinjer och tunnelbanas röd linje som tar dig till stan ca 20 minuter. Buss mot Älvsjö station samt kungens kurva finner du en bit utanför huset. I Långbro Park finns Långbro värdshus, café bakfickan samt flera skolor och förskolor. Till busshållplats (bussar till Fruängen, Telefonplan, Älvsjö station, Kärrtorp och Bredäng) är det mindre än 5 minuters gångavstånd. Tunnelbanetågen går cirka 6 gånger i timmen (upp till 12 gånger vid rusningstrafik) mot T-centralen, dit det tar cirka 20 minuter.

  I Fruängen centrum finns all daglig service såsom bankautomater, apotek, vårdcentral och ett antal butiker. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp den välbesökta badplatsen vid Långsjön. I närområdet finns också bl.a. idrottsplats för friidrott, fotbollsplaner med konstgräs och grus, ishall, Älvsjöskogen med motionsspår och promenadavstånd till Långsjön med bad sommartid och skridskoåkning vintertid om vädret tillåter.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hägersten - Telefonplan

Radiusbacken 39, 2tr

 • 48 kvm
 • 3 200 kr/månad
 • 3 150 000 kr
Nästa visning: Onsdag 11 dec
Högt i tak och möjlighet till loft.
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 16A, 7tr

 • 39 kvm
 • 2 330 kr/månad
 • 2 900 000 kr
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A, vån 6

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 3 950 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan