Johanneshovsvägen 151, vån 2

Ljus 3:a i projektet Mejeriet

Bli först att flytta in i denna ljusa 3:a om 81 kvm med 2 balkonger i slutsålda projektet Mejeriet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Rymligt sovrum, stort badrum och bra förvaring. Lägenheten är ljus och har sin balkong mot gården i sydostläge. Balkongen vetter mot en fin skogsdunge som ger ett lugnt, insynsskyddat läge. I föreningen kommer det finnas en gemensamhetslokal för uthyrning till exempelvis fester eller övernattning för en långväga gäst.

Säljes på ritning med tillträde i januari 2018. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
4 295 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Johanneshovsvägen 151, vån 2, Årstastråket
Yta:
81 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
2 av 6
Avgift:
4 453 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


2 balkonger varav en stor om 13 kvm mot gården.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

  HALL

  En central och rymlig hall genom säkerhetsdörr, med goda avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med elfa-inredning och linneskåp.

  PASSAGE

  I passage från hallen finns en extra skjutdörrsgarderob för extra förvaring.

  BADRUM

  Helkaklat badrum med vitt blankt kakel och grått klinkergolv. Rummet är inrett med duschhörna med vägg i klarglas, handfat med vit kommod och spegel ovan, wc med mjukstängande sits, torkställning, väggskåpsförvaring med vita luckor och bänkskiva ovanför tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  KÖK

  Modernt kök i vitt med vitt blankt kakel och grå bänkskiva i laminat. Fullt maskinellt utrustat i rostfritt; kyl/frys, micro i högskåp, ugn, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt från Franke. Vitvaror från Siemens.

  BALKONG

  Från köket nås denna mysiga balkong med bästa sydväst-läge. Här ryms matgrupp och egen plantering.

  VARDAGSRUM

  Öppen planlösning och generösa ytor mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediaförvaring samt bokhylla.

  SOVRUM 1

  Perfekt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel. Rummet är inrett med skjutdörrsgarderob med elfa-inredning. Utgång till lägenhetens andra balkong som är hela 13 kvm stor och placerat mot föreningens gård.

  BALKONG 2

  Stor balkong mot föreningens gård och i sydostläge. Balkongen vetter mot en fin skogsdunge som ger ett lugnt, insynsskyddat läge. Här finns gott om plats för sittgrupp samt egen plantering och man kan man njuta av många soltimmar och lata stunder!

  SOVRUM 2

  Perfekt sovrum intill vardagsrummet. Här finns gott om plats för säng, sängbord och förvaringsmöbel.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Januari 2018

  Fastighetsbeteckning

  Medlemmen 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  21201

  Adress

  Johanneshovsvägen 151, vån 2

  Postnummer
  120 50
  Postort

  Årsta

  Område

  Årstastråket

  Boarea
  81 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Mejeriet

  Byggår

  2017

  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 6
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,1365%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  JM bygger Mejeriet i det nya området Årstastråket, med promenadavstånd till Årsta Torg samt tvärbanans station Linde. Mejeriet rymmer 76 lägenheter om ett till fem rum och kök, samtliga med egen uteplats eller balkong där många bostäder även har dubbla balkonger. Mejeriets sydostsida vetter mot en fin skogsdunge som ger ett lugnt, insynsskyddat läge.

  Intill platsen där Mejeriet uppförs låg tidigare Arlas gamla mjölkcentral, vilket har inspirerat till både namn och utformning. Huset klättrar upp längs Arlabacken, som den kallas i folkmun, och rymmer mellan fem till åtta våningar i vit puts med fält i gråa nyanser. I husets bottenvåning finns en förskola samt två till tre kommersiella lokaler som ger liv och stadskänsla till kvarteret.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  Trevlig uteplats med planteringar och belysning
  Gångstråk
  Föreningslokal och städrum
  Miljörum
  Cykelförråd, barnvagns- och rullstolsrum
  Gemensamhetslokal för uthyrning med pentry och wc/dusch

  P-PLATS

  Brf Mejeriet bygger 52 st bilplatser (1200 kr/mån) samt 2 st mc-platser (500 kr/mån) i garage, som nås med hiss från samtliga trapphus. Beräknas vara färdigt vid inflytt.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Frånluftsvärmepump och fjärrvärme. Vattenburen värme via radiatorer.

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

  TV/Internet

  Bredband tecknas med TeliaSonera AB. En digitalbox per lägenhet ingår. Lägenheterna utrustas med så kallad Telia Triple Play, vilket innebär möjlighet att själv styra funktionen (TV, telefoni eller bredband) i respektive nätverksuttag. Telia Triple Play ingår i månadsavgiften. Obligatorisk kostnad om 220 kr /mån.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 453 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Utöver ovan angiven årsavgift, tillkommer årsavgift för varmvatten samt bredband, TV, och telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

  Varmvatten
  109 kr/månad
  Summa driftskostnader
  109 kr/månad

  Driftskostnaderna är uppskattade efter normalförbrukning.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Årsta är en mycket omtyckt stadsdel med närhet till storstan och omgiven av grön natur. Lindes Backe är beläget intill Årstafältet, Lindepark och Årsta torg. En kort promenad bort finns vackra Årstaskogen som kantas av Mälaren med underbar strandpromenad och badbryggor i Liljeholmskajen. Inspirerande löpspår finns längs det glittrande vattnet som leder bort till Hammarbysjöstad. Social stämning på Årsta torget med service, matbutik, bibliotek, fik, blomaffär och frisör. Shopping finns i Globen köpcentrum ca 1 km bort.

  #

  I området finns flertalet skolor och gymnasium. Flera nya förskolor planeras i de nybyggda husen.

  KOMMUNIKATIONER

  Goda kommunikationer med tvärbanan utanför porten. 2 hållplatser till Gullmarsplan där man kan byta till tunnelbana som tar dig vidare till T-centralen på 15 min och 3 hållplatser åt andra hållet till Årstabergs pendeltågsstation. Även bra möjlighet med flera bussar.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 66.5 kvm
 • 4 007 kr/månad
 • 3 375 000 kr
Huddinge centrum

Förrådsvägen 14, vån 3

 • 42.5 kvm
 • 2 419 kr/månad
 • 2 500 000 kr
Hornsbergs Strand

Lustgårdsgatan 16, Vån 7 & 8

 • 158.5 kvm
 • 5 751 kr/månad
 • 9 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan