Warfvinges väg 15, 7tr

Warfvinges väg 15, 7tr

Högt läge och balkong mot gård i väst.

Underbar och unik 2:a (möjlig mini-3:a) på vån 7 med stor balkong mot gården i väst. Fantastiska fönsterpartier från golv till tak, bra förvaring samt öppna sociala ytor. Redan när du kliver över tröskeln möts du av det härliga ljusinsläppet och den moderna interiören vilket ger bostaden en trivsam atmosfär. Det stora sovrummet kan lätt delas av för att skapa barnkammare, arbetsrum eller walk-in-closet.

Centralt och lugnt läge med tunnelbana ett stenkast bort. Här är du omringad av service, restauranger, badbryggor, förskolor och Lindhagens galleria med Ica Maxi, systembolag mm. Klimatsmart och trevlig förening med elbilpool och lediga garageplatser i källarplan.

Välkommen att boka visning! Kontakta mäklare om du önskar en privat visning.

Pris:
4 350 000 kr (Accepterat pris)
 • Bud: 4 165 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  4 165 000 kr 1 Aktiv ons 9 jun 08:33
  4 150 000 kr 2 Aktiv ons 9 jun 08:21
  4 125 000 kr 1 Aktiv tis 8 jun 21:08
  4 100 000 kr 2 Aktiv tis 8 jun 17:20
  4 075 000 kr 1 Aktiv mån 7 jun 21:14
  4 050 000 kr 2 Aktiv mån 7 jun 19:46
  3 995 000 kr 1 Aktiv mån 7 jun 13:48
Adress:
Warfvinges väg 15, 7tr, Hornsbergs Stand - Kungsholmen
Yta:
49 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
7
Avgift:
2 091 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar och har balkongläge i väst.

  Hall

  Riktigt snygg och inbjudande hall. Här möts man direkt av lägenhetens fantastiska planlösning och panoramafönster. Ingång via säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor. 2 skjutdörrsgarderober. Ljusblå kulör på väggarna med en grönblå fondvägg. Väggskåp med klädstång för avhängning. Ingång till badrum.

  Badrum

  Stilrent med helkaklat i vitt och grått klinker med golvvärme. Duschhörna med svängda glasväggar, vägghängd wc, handfat med vit kommod och spegelskåp ovan samt spotlights i taket. Egen tvättsektion med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk (vit laminat) och väggskåp ovan.

  Kök

  Socialt med öppen planlösning till vardagsrummet och rymlig matplats. Vita skåpsluckor (Myresjökök), grå bänkskiva (laminat), vitt kakel, induktionshäll samt rostfria vitvaror: inbyggnadsugn (varmluft), micro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Köket är utrustat med avfallskvarn och skåpsfläkt i rostfritt utförande. Ett kök som inspirerar till matlagning och middagar med vänner!

  Vardagsrum

  Ljust och luftigt med panoramafönster och utgång till balkongen via dubbeldörrar i glas. Här finns plats för soffa, tv och vardagsrumsbord.

  Balkong

  Stor balkong med triangulär form och bästa solläge i väst! Här finns plats för bord och stolar samt egen plantering. Lugnt läge med utsikt över gården.

  Sovrum

  Mysigt sovrum med plats för stor säng och arbetsplats. Även sovrummet har stora fönster från golv till tak med lugnt gårdsläge. Två ingångar via skjutdörrar. Förvaring i garderob.

  Möjlig mini-3a

  Sovrummet kan lätt delas av för att få barnkammare, arbetsrum eller walk-in-closet.

 • Parkering

  Föreningen har 79 garageplatser med lediga platser (maj 2021). Kostnaden för dessa är:

  Vanlig parkering 1 875 kr/månad Parkering med laddbox 1 975 kr/månad plus 1,85 kr/kwh Handikapparkering (större plats) 2 075 kr/månad

  För att hyra plats kontakta styrelsens kassör Per Aspegren på perfredrik.aspegren@gmail.com

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  A1703

  Adress

  Warfvinges väg 15, 7tr

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Stand - Kungsholmen

  Boarea
  49 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 1 feb 2018
  Energiprestanda: 78 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Västermalms Atrium

  Bildades
  2012
  Byggår

  2013-2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,432%

  Andelstal kommentar

  Lägenheten har 2 andelstal enligt ekonomisk plan. Andelstal 1: 0,432% Andelstal 2: 0,444%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Västermalms Atrium är en ny bostadsrättsförening som registrerades 2012 och stod inflyttningsklar 2014. Föreningen omfattar 165 st bostadsrättslägenheter, 3 lokaler för uthyrning samt ett garage.
  Ansvarig arkitekt är Per Johanson och byggherre Skanska Nya Hem.

  Ekonomiskförvaltning: Fastum AB Tekniskförvaltning: Fastum Teknik AB

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd i anslutning till hiss. Möjlighet att hyra stort extraförråd för 600kr/mån.

  El

  Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som debiteras bostadsrättsinnehavarna efter en schablon och avräknas efter verklig förbrukning.

  Tomträtt

  Nej. Föreningen äger marken.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. FTX-ventilation

  Övriga utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum
  • Rullstolsförråd
  • Innergård med lekplats
  • Dygnet-runt-öppen Convinibutik
  • Hjärtstartare

  Föreningens lokaler

  • Frisörsalong
  • Kemtvätt
  • Förskolan Pysslingen

  TV/Internet

  TV och Bredband (250mbit/s) leveraras av Ownit. Möjlighet att få 1000 mbit/s finns att få mot extra kostnad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 091 kr/månad (värme)
  Beskrivning mån.avg.

  Obligatoriska tillägg om 560 kr/mån (el 340 kr och Tv/bredband 220 kr)

  Avgiftsändringar

  Höjt årsavgift 1 med knappt 4% från januari 2021, motsvarande beräknade löpande driftskostnadsökningar. Mindre sänkning av avgift andelstal 2 (räntekostnadsdelen) från januari 2021

  Hushållsel
  340 kr/månad
  Hemförsäkring
  250 kr/månad
  Summa driftskostnader
  590 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Tisdag 22 jun 17:30
Fantastisk funkis-2:a med stor potential!
Fredhäll - Kungsholmen

Rålambsvägen 29, 5tr

 • 51 kvm
 • 2 RoK
 • 2 922 kr/månad
 • 3 750 000 kr
Hornbergs Strand

Pär Lagerkvists gata 26

 • 77 kvm
 • 3 RoK
 • 3 521 kr/månad
 • 6 500 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan