Lindhagensgatan 104A, 3tr

Lindhagensgatan 104A, 3tr

Gavelläge och möjlig 4:a.

Otroligt fin gavel-3:a med fint ljus insläpp och stor balkong mot innergården. Möjlig 4:a, insynsskyddat läge, bra förvaring, stilrent intryck, snyggt kök med barbänk i delvis öppen planlösning, badrum med egen tvättsektion och luftigt vardagsrum med bra lekytor och masterbed med harmonisk gårdsläge. Trevlig Brf med god ekonomi, gästlägenhet samt externt förråd och garage i källarplan som nås med hiss. Nära till T-bana, bussar, service i Lindhagens galleria, vackra Hornsbergs Strand, restauranger och badplatser. Snabbt tillträde möjligt. Välkommen att boka visning!

Pris:
6 250 000 kr (Accepterat pris)
 • Bud: 6 250 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  6 250 000 kr 2 Aktiv fre 9 apr 13:39
  6 100 000 kr 1 Aktiv ons 7 apr 17:34
Adress:
Lindhagensgatan 104A, 3tr, Hornsberg Strand
Yta:
82 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
3 av 8
Avgift:
4 067 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Underbart gavelläge med flera fönsterpartier.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob med spegelskjutdörrar. Väggar är vitmålade och till golv ligger en ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten.

  Vardagsrum

  Stort och härligt vardagsrum med generösa fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Öppna sociala ytor erbjuder plats för flexibel möblering med plats för stor soffgrupp och matbord intill fönster där ni kan umgås med ett insynsskyddat läge.

  Kök

  Stilrent och påkostat kök med förvaring bakom vita skåpsluckor. Rejäla arbetsytor på bänkskiva i svart granit som lyses upp av spotlights och ovan detta kläs väggen med ett snyggt vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, ugn, mikro, utdragbar fläktkåpa, helintegrerad diskmaskin, samt hel kyl och frys i vitt.

  Masterbed

  Väl tilltaget sovrum belägen mot föreningens innergård. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel samt god förvaring i stor garderob med spegelskjutdörrar. Väggen är klädd av målad träpanel.

  Sovrum 2

  Rogivande sovrum mot föreningens innergård med plats för större säng.

  Balkong

  Stor och härlig balkong mot föreningens innergård. Plats för utemöbler, grill och plantering.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vita väggar samt ljusgrå mosaik på vägg samt golv. I badrummet finns toalett, duschhörna, handfat med svart kommod samt upplyst spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp ovan.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Möjlig 4:a, se alternativ planlösning.

 • Parkering

  Garage finns i huset med 58 parkeringsplatser. Kö till garageplats finns upprättad hos Aimo Park som administrerar garaget.

  • Smal plats - 1125 kr
  • Vanlig reserverad plats - 1500 kr
  • Bred plats - 1875 kr
  • El-bil laddplats 1750, (förbrukad el faktureras per kvartal)
  • MC 625 kr
 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 4

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  31201

  Lgh.nmr. LM

  1201

  Adress

  Lindhagensgatan 104A, 3tr

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsberg Strand

  Boarea
  82 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2016
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Allé

  Byggår

  2012-2014

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,21313%

  Andelstal avgift

  1,21327%

  Markägare
  Marken är tomträtt

  Byggnaden

  Brf Lindhagens Allé är en äkta förening med 93 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt och 2 lokaler på bottenplan. Flerbostadshus med 8 - 10 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 58 parkeringsplatser, 1 Mc-plats och förrådsutrymmen. Miljöhus.

  Förvaltning sköts av SBC

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  Övriga utrymmen

  Cykelrum, soprum (källsortering), städrum, förråd för barnvagnar och rullstolar samt en föreningslokal som kan fungera som övernattningsrum.

  Gemensamhetsanläggningar Föreningen är delaktig i 2 gemensamhetsanläggningar GA:2 och GA:3 tillsammans med grannfastigheterna (Brf Lindhagens Backe, Stockholmshem och SKB). Gemensamhetsanläggningen GA:2 omfattar angöringsgata med stödmur i vändzon, besöksparkering och ledningar. Gemensamhetsanläggningen GA:3 omfattar garage med in- och utfart samt gränd.

  TV/Internet

  Obligatoriskt tillägg 220 kr avseende Triple Play som levererar digital-TV, telefon och bredband via fiber.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 067 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift om 220 kr/mån för bredband.

  Hushållsel
  140 kr/månad
  Hemförsäkring
  120 kr/månad
  Summa driftskostnader
  260 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 25 apr 14:00
Inglasad balkong i väst med sjöglimt.
Hornstull - Södermalm

Långholmsgatan 21, 5tr

 • 64 kvm
 • 2 RoK
 • 3 156 kr/månad
 • 4 495 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 54.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 404 kr/månad
 • 2 450 000 kr
Nästa visning: Söndag 25 apr 13:00
Lyxig familjedröm. Möjlig 4:a.
Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Kellgrensgatan 10, vån 2

 • 78.5 kvm
 • 3 RoK
 • 4 525 kr/månad
 • 5 795 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan