Lars Forssells gata 26, 4tr

Lars Forssells gata 26, 4tr

Underbar balkong med sjöutsikt.

Mysig 2:a stor balkong som erbjuder glittrande Mälarglimt. Lägenheten är i mycket gott skick och har ett lugnt gårdsläge. Fullt maskinellt kök i öppen planlösning, badrum med egen tvättsektion och bra förvaring. Belägen i snygg fastighet från 2013 med kajläge på vackra Hornsbergs Strand. Bra brf som äger marken och som precis har sänkt avgifterna med 15%. Här bor du omringad av service, restauranger, badbryggor, fina strandpromenader och Lindhagens galleria med Ica Maxi mm. Tunnelbanans gröna och blå linje inom behagligt promenadavstånd och bussen runt knuten. Snabbt tillträde möjligt!

Välkommen till detta lyxiga och behagliga boende! Boka visning med mäklare.

Pris:
3 995 000 kr (Utgångspris)
 • Bud: 3 995 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  3 995 000 kr 1 Aktiv lör 31 jul 14:28
Adress:
Lars Forssells gata 26, 4tr, Hornsbergs Strand
Yta:
49 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4
Avgift:
2 673 kr/månad (värme)

Välkommen på visning!

 • Tisdag 3/8
  Boka tid med mäklare via sms/mail.
 • Söndag 8/8 kl 12:00 - 12:30
  Anmäl intresse och boka tid med mäklare via sms/mail.
 • Måndag 9/8 kl 17:45 - 18:15
  Anmäl intresse och boka tid med mäklare via sms/mail.

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Central och inbjudande hall med plats för ytterkläder och skor. Garderob och städskåp. Ingång via säkerhetsdörr.

  Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

  Vardagsrum

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor och stora fönster. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök samt utgång till den fantastiska balkongen via dörr helt i glas. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord.

  Kök

  Snyggt vitt kök med svarta vitvaror, grått kakel ovanför bänkskivorna (svart laminat), induktionshäll, fläkt och helintegrerad diskmaskin. Köket har ergonomiska lösningar med inbyggnadsugn, inbyggd mikro och stort skafferi i högskåp.

  Balkong

  Stor balkong med morgonsol med högt läge mot gård. Här kan man verkligen koppla av och njuta av sjöutsikten. Plats för både soff- och sittgrupp samt egna planteringar. Trätrall.

  Badrum

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt, ljusgrått klinkergolv och duschhörna. Badrummet är rustat med wc, tvättställ med kommod, spegel, golvvärme samt egen tvättsektion. Tvättmaskin och arbetsyta ovanpå vit bänkskiva (laminat) samt infällda spotlights med dimmerfunktion i taket.

  Sovrum

  Stort och harmoniskt sovrum med lugnt gårdsläge. Här ryms dubbelsäng, bokhylla, byrå och förvaring i 4 garderober med överskåp.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Parkering

  Det finns 4 MC-platser och 126 bilplatser, varav 12 st är dubbelplatser, 11 el- och 5 handikapplatser. För närvarande är det kö till garageplatserna.

  Boendeparkering Du som är registrerad ägare till ett fordon och är folkbokförd inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Stockholms Stad. Tillståndet låter dig parkera inom ditt område till en förmånlig boendetaxa.

 • Fakta
  Tillträde

  Snabbt tillträde möjligt/Enligt överenskommelse.

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  0408

  Lgh.nmr. LM

  1302

  Adress

  Lars Forssells gata 26, 4tr

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  49 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 mar 2016

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,27

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler(samtliga uthyrda) samt garage.

  Gemensamhetsutrymmen

  -Cykelrum
  -Barnvagnsrum/rullstolsrum
  -Grönskande innergård med uteplatser samt lekplats
  -Miljörum för källsortering och återvinning

  Förvaltning

  Ekonomiskförvaltning - Storholmen förvaltning

  El & Vatten

  Föreningen har ett avtal för el och vatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker i efterhand och avräknas mot verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och månadsavgifterna som legat helt still sedan föreningen bildades sänktes med 15 % från och med 2020-04-01.

  Uppvärmning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och bergvärme och ingår i månadsavgiften.

  Ventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling.

  Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. 1 914 kr/månad. Boendeparkering på gatan finns att tillgå. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.

  Övrigt

  Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.
  Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen. Juridisk person accepteras ej.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Energibehovet i Västermalmsstrand kommer vara betydligt lägre än i de flesta andra nybyggda hus. Detta tack vare att huset har mekanisk till- och frånluftsventilation med mycket hög återvinningsgrad, energieffektiva fönster, ett tätt och extra välisolerat klimatskal.

  Övriga utrymmen

  Hyresgäster i föreningens kommersiella lokaler: Wasa Entreprenad Stockholm Heart Center Städgiganten i Stockholm AB - 10% rabatt på alla tjänster för Brf. Jublets medlemmar Taperian Bullar & Bröd Subway Mohv Fastighetsmäklare Beirut Bistro Café Strand Latino

  TV/Internet

  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 250/250 Mbps. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från OWNIT. En obligatorisk kostnad om 180kr/mån debiteras utöver månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 673 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 180kr/månad för digitala tjänster (bredband samt IP-TV).

  Hushållsel
  294 kr/månad
  Hemförsäkring
  123 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  91 kr/månad
  Varmvatten
  125 kr/månad
  Kallvatten
  27 kr/månad
  Summa driftskostnader
  660 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan