Hornsbergs strand 85, vån 2

Hornsbergs strand 85, vån 2

Stor solig balkong, gavelläge och sjöglimt.

Välkommen till Hornsbergs strand 85 och denna rogivande 2:a (möjlig 3:a) med sjöglimtar och generös balkong. En fantastisk lägenhet intill Hornsbergs strandkant med stort ljusinsläpp. På balkongen kan man njuta av sol från för- till eftermiddag. Vardagsrummet har flera stora fönsterpartier och luftiga ytor vilket ger möjlighet till att bygga ett till sovrum/arbetsrum. Otroligt trivsamma ytor med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt badrum med egen tvättsektion. Badbryggor, fina strandpromenader och klippbad en kort promenad bort. Här bor du även med närhet till all tänkbar service så som Ica Maxi, apotek, Systembolaget och området erbjuder ett stort utbud av trendiga restauranger längst med strandkanten. Kommunikationerna är ypperliga med både tunnelbanans gröna och blå linjen en kort promenad bort, samt flertalet bussar som trafikerar området. Under sommarmånaderna kan du vid kajen även kliva på pendelbåten in till stan.

Pris:
5 451 000 kr (Pris)
 • Bud: 5 451 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  5 451 000 kr 2 Aktiv tis 11 maj 08:18
  5 375 000 kr 5 Aktiv tis 11 maj 08:16
  5 350 000 kr 4 Aktiv tis 11 maj 07:19
  5 300 000 kr 2 Aktiv mån 10 maj 12:22
  5 220 000 kr 3 Stannat mån 10 maj 11:27
  5 212 500 kr 2 Aktiv lör 8 maj 12:04
  5 005 000 kr 2 Aktiv ons 5 maj 10:24
Adress:
Hornsbergs strand 85, vån 2, Hornsbergs Strand
Yta:
65 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 9
Avgift:
3 307 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Underbart gavelläge och sjöglimt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Rymlig hall med avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i 6 garderober med överskåp. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

  Vardagsrum

  Det stora vardagsrummet badar i ljus tack vare fönster i 2 väderstreck som även bjuder på sjöglimt. Öppen och social planlösning. Rummet erbjuder möjlighet för flexibel möblering med större soffgrupp och tillhörande vardagsrumsmöbler. Här finns även möjlighet att dela av rummet för att få ett till sovrum/arbetsrum. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Stor och härlig balkong mot gården med många soltimmar. Dom generösa ytorna ger dig möjlighet att möblera med sitt-/soffgrupp, grill och egen plantering. Sjöglimt!

  Kök

  Stilfullt kök med vit skåpsinredning och arbetsyta på svart bänkskiva med snyggt ljusgrått kakel ovan. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, spisfläkt, integrerad diskmaskin, samt kombinerad kyl och frys i rostfritt. Det stora ytorna ger möjlighet att bygga köksö.

  Badrum

  Stilrent badrum med vitkaklade väggar samt grått klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns fönster, toalett, duschhörna, handdukstork, handfat med vit kommod samt upplyst spegel. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp ovan. Infällda spotlights i tak.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler och arbetsplats. Förvaringsmöjlighet i garderob med överskåp. Harmoniskt gårdsläge och sjöglimt.

  Alternativ planlösning:

  Sovrum 2

  Intill köket kan man utan problem bygga till ett extra sovrum. Se "alternativ planlösning".

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  230

  Lgh.nmr. LM

  1102

  Adress

  Hornsbergs strand 85, vån 2

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  65 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  (Möjlig 3:a)

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 mar 2016

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,34000

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler(samtliga uthyrda) samt garage.

  Gemensamhetsutrymmen

  Föreningens medlemmar har tillgång till cykelrum, barnvagns-/rullstolsrum samt en grönskande innergård med uteplatser och lekplats samt ett praktiskt miljörum för källsortering och återvinning.

  TV- och internetanslutning

  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 250/250 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från OWNIT, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

  El & Vatten

  Föreningen har ett avtal för el och vatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker i efterhand och avräknas mot verklig förbrukning.

  Förvaltning

  Ekonomiskförvaltning - Storholmen förvaltning

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och månadsavgifterna som legat helt still sedan föreningen bildades sänktes med 15 % från och med 2020-04-01.

  Uppvärmning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och bergvärme och ingår i månadsavgiften.

  Ventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling.

  Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. 1 914 kr/månad. Boendeparkering på gatan finns att tillgå. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.

  Övrigt

  Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen. Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.
  Juridisk person accepteras ej.

  Övriga utrymmen

  Hyresgäster i föreningens kommersiella lokaler: Wasa Entreprenad Stockholm Heart Center Städgiganten i Stockholm AB - 10% rabatt på alla tjänster för Brf. Jublets medlemmar Taperian Bullar & Bröd Subway Mohv Fastighetsmäklare Beirut Bistro Café Strand Latino

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 307 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl. tillägg för bredband/IP-TV, 180kr/mån. El och vatten debiteras efter faktisk förbrukning.

  Hushållsel
  400 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  40 kr/månad
  Vatten
  300 kr/månad
  Summa driftskostnader
  940 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Onsdag 19 maj
Stor & solig balkong.
Hornsbergs Stand - Kungsholmen

Kellgrensgatan 10, vån 4

 • 52.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 478 kr/månad
 • 4 195 000 kr
Hornbergs Strand

Franzéngatan 82, vån 7

 • 60 kvm
 • 2 RoK
 • 3 103 kr/månad
 • 5 595 000 kr
Hornsbergs Stand

Sara Lidmans Gata 4, 5tr

 • 67.5 kvm
 • 3 RoK
 • 2 462 kr/månad
 • 5 895 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan