Igelvadsstråket 1C

Egen ingång och radhuskänsla.

Familjevänlig och unik 4:a med egen ingång och radhuskänsla! Uteplats i soligt sydväst, många fönster med underbart ljusinsläpp och social planlösning som bjuder till middagar och mingel. Genomgående modernt skick med vitmålade väggar, parkettgolv och bra förvaring i bland annat klädkammare. Stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till sjön Norrviken med badplatser och goda förutsättningar för utflykter och vardagsäventyr. I närheten ligger handelsområdet Bredden där det bland annat finns gym, restauranger och butiker. En kort bilfärd bort ligger även Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och service. Kort och gott - ett drömboende! Välkommen!

Pris:
2 395 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Igelvadsstråket 1C, Upplands Väsby - Fresta
Yta:
81 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
BV
Avgift:
4 461 kr/månad (värme och vatten)

Välkommen på visning!

 • Tisdag 23/04
  Förhandsvisning, boka tid med mäklaren!
 • Söndag 28/04 kl 12:15 - 13:00

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Uteplats i soliga sydväst mot allmänning.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Familjevänlig bostad i genomgående modernt och fint skick med parkettgolv och vitmålade väggar. Här bor du i närhet till sjön Norrviken och badplatser med goda förutsättningar för utflykter och vardagsäventyr.

  Hall

  Rymlig och central hall med ingång genom säkerhetsdörr. Här möts man direkt av lägenhetens ljusa och moderna uttryck. Gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter på kapphylla. I direkt anslutning till hallen ligger bostadens klädkammare som rymmer alla säsongskläder och skor.

  Vardagsrum

  Luftigt och ljust vardagsrum som erbjuder plats för flexibel möblering med soffa, tv-bänk och övrigt möblemang om så önskas. Rummet får ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till balkongen.

  Kök

  Stilrent och modernt kök med bra förvaring bakom vita släta luckor med grepplist. Full maskinell utrustning med vita vitvaror; kyl&frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt spisfläkt. Rymlig matplats invid fönster.

  Uteplats

  Mysig uteplats i sydväst med många soltimmar och lugnt läge mot allmänning. Här erbjuds gott om plats för bord, stolar och grill.

  Master bedroom

  Harmoniskt sovrum med fönster i två väderstreck för harmoniskt ljusinsläpp och plats för en dubbelsäng samt sängbord. Rummet är inrett med två stora dubbelgarderober.

  Sovrum 2

  Mindre sovrum i anslutning till hall perfekt lämpat som barnrum, kontor eller gästrum. Här får man plats med en enkelsäng, sängbord och skrivbord. Praktisk skjutdörr in till sovrum från hall.

  Sovrum 3

  Stort sovrum med ingång från vardagsrummet med plats för dubbelsäng. Fönster i flera väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

  Badrum

  Stort härligt badrum med vitkaklade väggar och grå våtrumsmatta. Rummet är inrett med wc, badkar, handfat med vit kommod, spegel med belysning ovan samt separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

  Förråd

  Till bostaden hör ett rymligt förråd i intilliggande byggnad.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Fresta By 1:12

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  B41S

  Adress

  Igelvadsstråket 1C

  Postnummer
  194 54
  Postort

  Upplands Väsby

  Område

  Upplands Väsby - Fresta

  Boarea
  81 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf BoKlok Fridas Gränd

  Byggår

  2016

  Juridisk person
  Nej
  Våning
  BV
  Inre rep.fond
  Andelstal

  4,19255%

  Andelstal insats

  4,17881%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf BoKlok Fridas Gränd består av fem flerbostadshus om 2 våningar med 28 lägenheter och är belägen på Fresta Norra Allé 2-6, Fridas gränd 2 och Igelvadsstråket 1.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god. Kommande avgiftsförändringar: Nej

  Värme- och ventilationsanläggning

  Uppvärmning via bergvärme (vattenradiatorer) Ventilation FTX

  TV/Internet

  Digital-TV, bredband och bredbandstelefoni via fiberanslutning

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 461 kr/månad (värme och vatten)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift om 225 kr/mån för TV/Internet

  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Fresta ligger i östra delen av Upplands Väsby. Här bor man nära sjön Norrviken med badplats samt plogad skridskobana på vintern. I närheten ligger handelsområdet Bredden där det bland annat finns gym, restauranger och butiker. En kort bilfärd bort ligger även Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och service. I Fresta finnsförskolorna Skogstorp och Pelikanen samt Frestaskolan (F-5). Gymnasieskolan Väsby Nya Gymnasium ligger centralt i Väsby.

  KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Fresta ligger på cirka 15 minuters bussresa från pendeltågstationen och tar det 30 minuter in till Stockholm city. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Tisdag 23 apr 12:00
Exklusiv 2:a intill Mälaren.
Gröndal strand

Ekensbergskajen 3

 • 39 kvm
 • 2 091 kr/månad
 • 2 595 000 kr
Nästa visning: Söndag 28 apr 12:15
Egen ingång och radhuskänsla.
Upplands Väsby - Fresta

Igelvadsstråket 1C

 • 81 kvm
 • 4 461 kr/månad
 • 2 395 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17c

 • 48 kvm
 • 2 922 kr/månad
 • 3 450 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan