Hornsbergs Strand 85, 5tr

Välplanerad 3:a med stor härlig balkong i högt läge.

Fantastisk och sjönära yteffektiv 3:a intill Hornsbergs vackra strandpromenader! Med högt, harmoniskt läge och stor & solig balkong mot den lugna gården, garage i källarplan samt nära till T-bana, restauranger och service kommer denna att tilltala många! Lägenheten erbjuder allt du kan önska så som väldisponerade ytor, stora fönsterpartier, goda förvaringsmöjligheter och inte minst den stora balkongen i soligt läge mot föreningens stängda innergård. Här bor man med kort promenad till Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, systembolaget mm. Här bor man i vackra Hornsbergs Strand med stort restaurangutbud och badplatser. Välkommen!

Pris:
4 650 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Hornsbergs Strand 85, 5tr, Kungsholmen - Hornsbergs strand
Yta:
65 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
5 av 9
Avgift:
3 891 kr/månad (värme)

Välkommen på visning!

 • Söndag 26/05 kl 12:30 - 13:15
 • Måndag 27/05 kl 17:45 - 18:15

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Mälarutsikt från balkongen.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Bostaden har genomgående ekparkett, vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i natursten.

  Hall

  Välkomnande hall med god plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla och i flertalet garderober och städskåp. Här är väggarna lilamålade.

  Vardagsrum

  Social och trivsam atmosfär tack vare att vardagsrum och kök ligger i direkt kontakt. Härligt ljusinsläpp genom flertalet fönsterpartier i två väderstreck. Rummet erbjuder plats för såväl sällskapsdel som matdel.

  Kök

  Stilrent Marbodalkök med förvaring bakom vita släta luckor. Arbetsyta på mörk laminatskiva med ett snyggt grått betongkakel ovan. Full maskinellt utrustat med rostfria vitvaror från Siemens; kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt integrerad diskmaskin. Infällda spotlights under skåpen ger behaglig arbetsbelysning.

  Master bedroom

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Fönster mot föreningens innergård samt förvaring i garderob.

  Sovrum 2

  Mysigt sovrum, perfekt som barnrum – med plats för säng med tillhörande sängmöbel. På ena väggen sitter en stjärnmönstrad fondtapet. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Rejäl och mysig balkong som vetter mot den lugna, slutna innergården och bjuder på underbar södersol. Plats för loungemöbler, grill och egen plantering.

  Badrum

  Väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv med behaglig komfortvärme. Utrymmet är utrustat med duschhörna med takdusch och dörrar i klarglas, WC, handdukstork, tvättställ med kommod samt spegel ovan. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med avlastningsbänk samt överskåp ovan.

  Förråd

  Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  0531

  Lgh.nmr. LM

  1403

  Adress

  Hornsbergs Strand 85, 5tr

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs strand

  Boarea
  65 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Boareabeskrivning

  Lägenheten är registrerad som 2 rok men är omgjord till 3 rok.

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Energiprestanda: 95 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,34000%

  Byggnaden

  Äkta bostadsrättsförening med 240 bostadsrätter och 9 lokaler i botten. Föreningen omfattar adresserna Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89, Lars Forssells Gata 26-34, Lindhagensgatan 143-151. Lokalerna man hyr ut i dagsläget är:

  • Bullar & Bröd (Bageributik och café)
  • Taperian (Spansk Tapas restaurang, bar och lounge)
  • Beitru Bistro (Libanesisk restaurang)
  • Subway (Snabbmatsrestaurang)
  • Bagel Street café
  • Städgiganten (Städservice med bl.a. hemstäd)
  • Mäklarfirma
  • Byggkonsult WexWex

  EKONOMI

  Föreningen har god ekonomi och inget beslut om ändrad avgift finns.
  Ekonomisk förvaltare:
  Storholmen Förvaltning

  Värme- och ventilationsanläggning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och ingår i månadsavgiften. Som komplement finns även bergvärme.

  Övriga utrymmen

  • På innergården finns bänkar och bord för samvaro samt lekyta och cykelställ
  • Entré kan ske via något av trapphusen samt via trappor från Franzéngatan eller Hornsbergs Strand
  • Cykelrum
  • Återvinningsrum
  • Rullstols- och barnvagnsrum

  TV/Internet

  Föreningen har IP-TV från Canal Digital. TV och bredband tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften (200 kr)
  Föreningen har IP-TV från OWNIT, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 891 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift för TV, 200 kr/mån.

  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  217 kr/månad
  Vatten
  170 kr/månad
  Summa driftskostnader
  737 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under de senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm. Flertalet gym som SATS, Puls & Träning, Nordic Wellness, Friskis & Svettis inom bekvämt promenadavstånd. Många mysiga och trendiga restauranger erbjuds längs strandpromenaden.

  KOMMUNIKATION

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Solna - Råsunda

Lövgatan 55, vån 3

 • 43 kvm
 • 2 401 kr/månad
 • 3 180 000 kr
Nästa visning: Söndag 2 jun 14:30
Fantastisk 4:a med solig balkong.
Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 18, Vån 5

 • 88 kvm
 • 4 981 kr/månad
 • 6 100 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, 2tr

 • 66.5 kvm
 • 4 006 kr/månad
 • 2 900 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan