Hornsbergs Strand 71, 4tr

Magiskt frontläge & Möjlig 3:a!

Varmt välkommen till denna helt fantastiska 2:a om 73 kvm (möjlig 3:a) med ett högt och fritt läge med en hissnande utsikt över Mälaren. Balkong i v-läge som vetter ut mot Mälaren. Rofyllt sovrum med fönster mot föreningens lugna innergård. Öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge med generösa fönsterpartier som ger ett otroligt ljusinsläpp. Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare som med fördel användas som kontor. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd i källaren. Stabil och trevlig brf med god ekonomi och garage. Källarförråd Riktigt bekvämt och lyxigt boende med badbryggor, fina strandpromenader och stort restaurangutbud direkt utanför porten samt stenkast till Lindhagens galleria med Ica Maxi, gym, systembolaget mm. Garage i källarplan samt nära till T-bana, bussar och E4:an för den som kör bil.

VISNINGSINFO:
Vi ordnar privata visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via videosamtal. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Pris:
6 750 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Hornsbergs Strand 71, 4tr, Hornsbergs Strand
Yta:
73 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
4 av 7
Avgift:
3 337 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Frontline och balkong med kvällssol.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Golvet i lägenheten är genomgående klätt i en vacker ekparkett med en dekorativ golvlist även den i ek som löper längst väggarna.

  Hall

  Innanför säkerhetsdörren ligger exklusiva marmorplattor som ett vackert slitstarkt entrégolv. I hallen finns god förvaring i två skjutdörrsgarderober med spegeldörrar i brons effekt. Hallen är rymlig och möblerbar med sitt- eller förvaringsmöbel och öppnar upp sig till lägenhetens sociala planlösning.

  Klädkammare

  En rymlig klädkammare som med stor fördel kan användas som ett ostört arbetsrum.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och gör lägenheten till en social miljö att samla vänner och familj i. I vardagsrummet ryms soffa, soffbord, tv-bän men också arbetsplats och mycket möjlighet till förvaring längst väggarna. Rummet har ett underbart ljusinsläpp och vacker utsikt över Ulvsundasjön. Lägenheten har i vardagsrummet totalt insynsskydd med högt läge och milsvid utsikt över vattnet.

  Kök

  Modernt vilkelkök med ljusa luckor, vitt kakel och blankpolerad svart granitskiva. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggnads ugn samt micro, spishäll och dubbelho. Ett mycket trivsamt kök med matplats för fyra intill det stora fönsterpartiet som vätter mot Hornsbergs Strand och den oslagbara sjöutsikten.

  Balkong

  Fantastisk balkong med omåttligt läge mot Ulvsundasjön med sol under eftermiddag och kväll. Här avnjuts Stockholms vackraste solnedgångar under sommarhalvåret. Rymlig och möblerbar för många kvällar med härlig mat och dryck.

  Badrum

  Ljust och fräscht badrum med stora lyxiga kakel längst väggarna och infällda spotlights i taket. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handdukstork, tvättställ med vitkommod och vägghängd spegel. Stor arbetsbänk i carraramarmor ovan tvättmaskin och torktumlare, och över arbetsyta hänger vägghängda skåp med gott förvaring.

  Sovrum

  Ett rogivande sovrum med inbyggda garderober mot den lugna innergården. Här ryms en rejäl säng med sängbord på var sida.

 • Parkering

  Föreningen har 65 bilplatser i eget källarplan med hiss direkt ner i garaget. Utöver dessa har medlemmarna även tillgång till 52 garageplatser i grannföreningen Brf Poeten. Lediga platser finns i Poetens garage till en kostnad av 2000 kr/månad. Garagen sköts av Valvet AB, separat kö.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Lyckolandet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  31302

  Lgh.nmr. LM

  1302

  Adress

  Hornsbergs Strand 71, 4tr

  Postnummer
  112 16
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  73 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 2 feb 2016
  Energiprestanda: 80 kWh/m2
  Energiklass: D

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gåspennan

  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0.55493%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Gåspennan färdigställdes av JM under år 2012-2013 och består av 164 bostadsrätter samt 5 lokaler för uthyrning. Föreningen omfattar adresserna:

  • Hornsberg Strand 69-77
  • Pär Lagerkvists Gata 24-36
  • Franzéngatan 50-54
  • Harry Martinsons gata 7-13

  Övrigt

  Total boarea 13 435kvm
  Total lokalarea 565kvm.

  Utförda renoveringar

  2019 - OVK besiktning, Spolning av stammar 2018 - Bil laddplatser i garaget. 2017 - Installation av LED belysning 2016 - Kakel i entreérna

  Planerade renoveringar

  2020 - Byte av styrsystem

  Övriga utrymmen

  • Soprum med källsortering
  • Cykelrum
  • Städrum
  • Fastighets och rullstolsförråd
  • Barnvagnsrum
  • Källare-eller vindsförråd
  • Står lummig innergård med lekplats för dom små
   Utöver detta finns även ett styrelserum för styrelsens arbete.

  Hyresgästerna till föreningens 5 lokaler är:
  - Puls & Träning (Gymlokal)
  - Primo Ciao Ciao (Restaurang)
  - Bengal Garden (Restaurang)
  - Creacta Ekonomi (Kontor)
  - Svea Ingenjörsbyrå (Kontor)

  TV/Internet

  Lägenheten är utrustade med Triple Play från Telia som levererar TV, bredband samt IP telefoni från samma nätverksuttag. Kostnad för detta tillkommer med 220kr/månad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 337 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Comhem bas utbud.

  Beskrivning mån.avg.

  Obligatoriskt tillägg på 170kr/månad från Comhem som levererar TV, bredband samt IP telefoni från samma nätverksuttag.

  Avgiftsändringar

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.

  Hushållsel
  200 kr/månad
  Hemförsäkring
  212 kr/månad
  Elnät
  250 kr/månad
  Summa driftskostnader
  662 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand avnjuts trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finns flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finns gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs strand

Lustgårdsgatan 20, 10tr

 • 46 kvm
 • 2 RoK
 • 2 062 kr/månad
Nacka - Saltsjö-boo

Tollare kaj 8, vån 5

 • 41 kvm
 • 2 RoK
 • 2 803 kr/månad
 • 2 800 000 kr
Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 71, 4tr

 • 73 kvm
 • 2 RoK
 • 3 337 kr/månad
 • 6 750 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan