Hornsbergs Strand 15 A, vån 7

Hornsbergs Strand 15 A, vån 7

Högt gavelläge med fri utsikt över Karlbergs slott!

ACCEPTERAT PRIS! Bli först att flytta in i denna helt fantastiska och toppmodern 4:a med HÄNFÖRANDE UTSIKT över Karlbergskanalen, Karlbergs slott och mot vackra Birkastan. HÖGT GAVELLÄGE, fönster i 3 väderstreck, stort ljusinsläpp, 2 badrum, social planlösning, balkong i väst och möjlighet till garageplats i källaren. Här bor man med lugnt läge och granne med Mälarens glittrande vatten, fina strandpromenader, badbryggor, restaurangutbud, promenadavstånd till city, stenkast till t-bana och bra service i Lindhagens Galleria. Lägenheten säljs på ritning och har inflytt redan i september 2016. Välkommen till denna lyxiga familjedröm!

Pris:
7 895 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Hornsbergs Strand 15 A, vån 7, Hornsbergs Strand
Yta:
84.5 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
7 av 9
Avgift:
4 577 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


inringad lgh Safa

Br-1

06-MDAxNXwwMDAwMDAwMDgwN3w1OA__-ae2f60e390

image000001

01-MDAxNXwwMDAwMDAwMDgwN3w1OA__-7fb4311069

image000002

11-MDAxNXwwMDAwMDAwMDgwN3w1OA__-c49542ddde

07-MDAxNXwwMDAwMDAwMDgwN3w1OA__-bb40dc89a8

08-MDAxNXwwMDAwMDAwMDgwN3w1OA__-46d5389cc8

Br-8

6e85d640-380e-11e4-9908-8b0a11571a09

Restaurang Piren

Br-4

Lisa_skylt Liggande_webb

Accepterat_pris_diplomat

nyproduktion_2 (750x500)

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Inbjudande och central hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr. Förvaringsmöjlighet i garderob och städskåp.

  #

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Ingen insyn! Njut av den fantastiska utsikten från alla fönster!

  INRE HALL

  Perfekt arbetshörna med plats för ett skrivbord eller bokhyllor.

  BAD/TVÄTT

  Stilrent med helkaklade väggar i matt vitt (monteras liggande), brunt ("chocolate" 97*97 mm) klinkergolv med golvvärme och badkar. Badrummet är rustat med badkar, wc, tvättställ med kommod, spegel med LED-belysning, handdukstork samt egen tvättsektion med vit bänkskiva och överskåp . Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

  WC

  Utrustat med dusch, handdukstork, wc och handfat. Helkaklade väggar i matt vitt (monteras liggande), brunt ("chocolate" 97*97 mm) klinkergolv med golvvärme.

  SOVRUM 1

  Härligt masterbed med 3 garderober. Fönster i 2 väderstreck och utgång till balkongen.

  BALKONG

  Rymlig balkong med underbar utsikt och läge i väst.

  SOVRUM 2

  Plats för säng och förvaring i garderob.

  KÖK

  Tilltalande kök med öppen planlösning och fönster ovanför diskbänk med utsikt mot vattnet. Bra förvaring bakom vita luckor, ugn, micro i högskåp. Köket har vitt kakel ovanför bänkskivorna ("black brazil"), induktionshäll, spiskåpa (LGG Pandora) och integrerad diskmaskin (60 cm). Vitvaror fr Electrolux. Vit kyl och frys. Matplats intill stort fönster med inspirerande utsikt.

  VARDAGSRUM

  Härligt och luftigt vardagsrum med sociala ytor. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök med plats för soffgrupp, tv-möbel och hyllor. Stora fönsterpartier i 2 väderstreck.

  SOVRUM 3

  Plats för säng och förvaring i garderob.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  3 sep 2016

  Fastighetsbeteckning

  Glädjen 13

  Lgh.nmr

  108/6

  Lgh.nmr. LM

  1701

  Adress

  Hornsbergs Strand 15 A, vån 7

  Postnummer
  112 17
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  84.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Biarea
  0 kvm
  Bruksarea
  0 kvm
  Byggnadsarea
  0 kvm
  Tomtareal/mark
  0 kvm
  Vattenareal
  0 kvm
  Total areal
  0 kvm
  Antal rum
  4

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Glädjen

  Byggår

  2015-2016

  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,14181%

  Byggnaden

  Bostadsföreningen består av 111 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt på tomträtten till fastigheten Stockholm Glädjen 13. Bostäderna är belägna i ett flerbostadshus i 6-9 våningar över mark. I källarplan kommer det att finnas garage med 59 platser varav 3 för handikappade samt teknikutrymmen. Kvarteret Glädjen, som ligger mellan Franzéngatan, Mariedalsvägen och Hornsbergs Strand.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 577 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  KOMMUNIKATION

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Budgivning pågår
Nästa visning: Söndag 24 okt 12:45
30-tals charm intill Kungsholmstorg.
Kungsholmen

Hantverkargatan 37, 1tr

 • 42 kvm
 • 2 RoK
 • 1 628 kr/månad
 • 3 650 000 kr
Kungsholmen

Lindhagensterrassen 9, vån 7

 • 79 kvm
 • 3 RoK
 • 3 140 kr/månad
 • 6 195 000 kr
Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 7, plan 6

 • 59.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 174 kr/månad
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan