Harry Martinsons gata 13

Harry Martinsons gata 13

Kommande

Mysig och stor uteplats mot innergården.

Underbar och luftig 3:a med harmoniskt läge och mysig uteplats mot den lugna gården - endast ett stenkast från badbryggor, T-bana och service. Stilrent intryck med genomtänkt interiör, trivsamma ytor, social planlösning, bra förvaring samt egen tvättsektion och golvvärme i badrummet. Förråd på vinden. Ett riktigt bra och bekvämt boende i populär och stabil Brf med bra ekonomi och garageplatser i källaren. Här är du omringad av service, restauranger, badbryggor, lekparker, förskolor och Lindhagens galleria med Ica Maxi mm och har stenkast till tunnelbanan. Välkommen till denna familjedröm!

VISNINGSINFO:
Vi ordnar privata visningar för att undvika visningar med väldigt mycket folk. Om du är sjuk och inte kan komma erbjuder vi även filmer eller samtal via videosamtal. Anmäl intresse och boka tid med mäklare.

Adress:
Harry Martinsons gata 13, Kungsholmen - Hornsbergs Strand
Yta:
83 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1 av 9
Avgift:
3 703 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Mysig och stor uteplats mot innergården.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad och präglas av ett fint ljusinsläpp. Målade väggar och golv i mattlackad ekparkett.

  Hall

  Välkomnande hall med en stor och rymlig skjutdörrsgarderob. Här finner ni gott om plats för ytterkläder och skor.

  Kök

  Snyggt och modernt kök! Här finner ni gott om förvaring bakom vita luckor. Fullt utrustat med rostfria vitvaror; integrerad kyl/frys, mikrovågsugn, glaskeramikhäll, ugn samt integrerad diskmaskin. Ovan den gråa laminatbänkskivan finner ni ett svart liggande kakel. Gott om plats för ett matbord för större sällskap intill fönstret. Den luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en värderad kontakt mellan matlagning och mingel.

  Vardagsrum

  Fantastiskt vardagsrum med öppna sociala ytor och härliga fönsterpartier som skänker bra ljus till lägenheten. Rummet erbjuder plats för flexibel möblering med plats för större soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och övrigt möblemang om så önskas.

  Master bedrooom

  Väl tilltaget sovrum mot föreningens lugna innergård. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Från rummet nås bostadens härliga uteplats omgiven av grönska.

  Uteplats

  Stor uteplats som vetter mot den lugna innergården och bjuder på underbar eftermiddagssol. Plats för loungemöbel, grill, plantering samt matgrupp för den som önskar.

  Sovrum 2

  Rogivande sovrum mot föreningens innergård. Här erbjuds plats för säng, sängbord och övrigt möblemang om så önskas.

  Badrum

  Modernt och väl funktionellt badrum med mörkgrått klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Utrustat med badkar med dörr i klarglas, handfat med vit kommod samt spegel med belysning ovan. Badrummet har golvvärme samt handdukstork och separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens och arbetsbänk ovan. Praktisk förvaring i överskåp för handdukar och linne.

  Till bostaden hör ett separat vindsförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Lyckolandet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  41001

  Lgh.nmr. LM

  1001

  Adress

  Harry Martinsons gata 13

  Postnummer
  112 16
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Strand

  Boarea
  83 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Tisdag 2 feb 2016

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gåspennan

  Byggår

  2011-2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0.61588 %

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Gåspennan äger fastigheten Lyckolandet 1 som är belägen på adresserna Franzéngatan 50-54, Harry Martinssons gata 7-13, Hornsbergs strand 69-77 och Pär Lagerkvists gata 24-36. Föreningen består av 164 bostadsrättslägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök och äger marken. I fastigheten finns fem lokaler, samtliga är uthyrda. Föreningen är äkta och har en mycket god ekonomi med ett stort positivt kassaflöde. Detta används till att göra amorteringar på befintliga lån. Föreningen tillämpar rak avskrivning på 100 år.

  • Hornsberg Strand 69-77
  • Pär Lagerkvists Gata 24-36
  • Franzéngatan 50-54
  • Harry Martinsons gata 7-13

  Hyresgästerna till föreningens 5 lokaler är:
  - Puls & Träning (Gymlokal)
  - Primo Ciao Ciao (Restaurang)
  - Bengal Garden (Restaurang)
  - Creacta Ekonomi (Kontor)
  - Elvisionen Sverige (Kontor)

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Soprum med källsortering
  • Cykelrum
  • Städrum
  • Fastighets och rullstolsförråd
  • Barnvagnsrum
  • Källare-eller vindsförråd
  • Stor, lummig innergård med planteringar och lekplats för dom små
  • Styrelserum för styrelsens arbete

  Föreningen har en innergård med planteringar, lekplats och cykelställ. Innergården är skyddad med gallergrindar och kodlås. Föreningen har två soprum för hushållssopor och återvinningsbart avfall, dvs plast, tidningspapper, kartong, metall och glas. Det finns även kärl för småel och glödlampor.

  Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till de flesta trapphus.
  I föreningen finns fyra cykelrum. Det finns även ett begränsat utrymme för cyklar på föreningen innergård.

  EKONOMI

  Föreningens ekonomi är god med för närvarande stort positivt kassaflöde. Detta används till att göra amorteringar på befintliga lån på fastigheten (framgår av årsredovisning). Det finns för närvarande ingen planerad höjning av månadsavgiften och månadsavgiften har inte höjts på flera år.
  Ekonomisk förvaltning: Nabo

  PLANERAT UNDERHÅLL

  Då fastigheten är ny finns inget underhållsbehov inom de närmsta fem till tio åren. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll görs i enlighet med föreningens stadgar.

  PARKERING

  Föreningen disponerar över 117 parkeringsplatser i garage. 65 platser i fastigheten och 52 platser i gemensamhetsanläggningen Lycksaligheten i intilliggande Brf Poeten. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1500 kr respektive 1300 kr inklusive moms för platser i Gåspennans respektive Poetens garage. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Det är endast möjligt att hyra en bilplats och en mc-plats per lägenhet. För vidare information, kontakta Valvet förvaltning AB som sköter driften och är ansvarig för garageplatserna samt garagekön.

  TV/BREDBAND

  Lägenheten är utrustade med Triple Play från Telia som levererar TV, bredband samt IP telefoni från samma nätverksuttag. Kostnad för detta tillkommer med 220kr/månad.

  ÖVRIGT

  I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar
  Total boarea 13 435kvm
  Total lokalarea 565kvm

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 703 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift för bredband om 220 kr/mån

  Hushållsel
  420 kr/månad
  Hemförsäkring
  250 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  47 kr/månad
  Summa driftskostnader
  717 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 183 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  473 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  Närservice

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikationer

  Goda kommunikationer med både T-banans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) inom kort promenadavstånd. Busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Onsdag 3 mar
Charmig och välplanerad 20-tals 2:a.
Kungsholmen - Thorlidsplan

Thorildsvägen 2, vån 2

 • 38 kvm
 • 2 RoK
 • 2 025 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Vasastan

Roslagsgatan 39, 1 tr

 • 73 kvm
 • 2 RoK
 • 2 851 kr/månad
 • 6 795 000 kr
Budgivning pågår
Öppen och ljus 2:a .
Hornsberg

Lustgårdsgatan 3, vån 4

 • 56 kvm
 • 2 RoK
 • 3 118 kr/månad
 • 3 895 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan