Häradsgränd 2

Bli först att flytta in i denna härliga 4:a med eftertraktat läge!

*Gavellägenhet *Två badrum *Stor öppen planlösning för socialt umgänge *Tre bra sovrum *Fantastiskt läge invid Sveriges bästa köpcentrum *Externt förråd *Snabb inflytt möjlig

Pris:
4 650 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 4 650 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  4 650 000 kr 1 Aktiv mån 4 sep 12:35
Adress:
Häradsgränd 2, Täby centrum
Yta:
95.5 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
2 av 6
Avgift:
5 142 kr/månad (värme, vatten och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


WEB12

WEB15

WEB01

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

WEB18

WEB09

WEB06

WEB02

WEB03

WEB04

WEB05

WEB07

WEB08

WEB10

WEB14

WEB16

WEB19

WEB17

WEB20

_M6A6053

_M6A6054

_M6A6055

_M6A6057

_M6A6065

_M6A6059

_M6A6062

_M6A6063

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, matt ekparkettgolv, vita släta innerdörrar och fönsterbänkar i natursten.

  #

  #

  HALL

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i generös skjudörrsgarderob, städskåp och två garderober.

  WC/DUSCH

  Helkalkat i vitt blankt och grått klinker på golv. Rummet är inrett med duschhörna, wc, handfat med blandare med eco-funktion och spegel med LED-belysning ovan.

  KÖK

  Modernt kök från Marbodal i vitt, mörk bänkskiva i laminat och blankt kakel i vitt. Öppen planlösning till vardagsrummet vilket lämpar sig väl för mingel och sociala tillställningar. Köket är rustat med vitvaror från Siemens som kyl&frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikro i väggskåp samt diskmaskin. Integrerad spiskåpa från LGG i vitt. Spotlights under väggskåp.

  VARDAGSRUM

  Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum. Plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord intill fönsterparti. Rummet får in mycket ljus tack vare generösa och flera fönster i två väderstreck. Här finns även en fransk balkong med dubbeldörrar.

  MASTER BED

  Från vardagsrummet nås lägenhetens master bedroom. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng, sängbord och en byrå. Härifrån nås även lägenhetens förråd/walk-in-closet genom skjutdörrar.

  BADRUM

  Badrummet helkaklas med vita blanka kakelplattor och på golvet läggs grått klinker. Här finns badkar, wc, tvättställ med blandare i eco-funktion och praktisk kommod under, spegelskåp med LED-belysning ovan. Här finns en separat tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk i laminat och skåp ovan i vitt. Praktisk handdukstork på vägg och infällda spotlights i tak inkl. dimmer.

  SOVRUM 2

  Harmoniskt och luftigt sovrum med plats för säng, byrå och skrivbord.

  SOVRUM 3

  Harmoniskt och luftigt sovrum med plats för säng, byrå och skrivbord.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Kaninen 3

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  12-1004

  Lgh.nmr. LM

  1004

  Adress

  Häradsgränd 2

  Postnummer
  183 39
  Postort

  Täby

  Område

  Täby centrum

  Boarea
  95.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Origo

  Byggår

  2016

  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 6
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,381%

  Byggnaden

  Brf Origo består av ett flerbostadshus om 68 bostadsrätter. Huset är uppdelat i sex våningsplan med underliggande garage och gemensam innergård.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  -Soprum# -En trevlig innergård# -Barnvagns- och rullstolsförråd# -Cykelparkering på gård under tak# -Parkering i garage #

  P-PLATS

  Föreningen disponerar 36 st garageplatser varav fem av dessa med elstolpe.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten disponeras ett förråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Huset har ventilation med FX-system med återvinning genom värmepump på frånluften och tilluft bakom radiator. Återvinningen från värmepumpen används för uppvärmning. Spetsvärmen är fjärrvärme.

  TV/Internet

  Gruppanslutet med en kostnad om 260 kr/mån.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 142 kr/månad (värme, vatten och Internet)
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och tv.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Området, cirka 15 kilometer norr om Stockholm längs E18, ligger alldeles intill Täbys gröna, lugna Centralparken som erbjuder aktiviteter för alla åldrar, året runt. Här finns bland annat tennisplan, bouleplan, lekplatser och ett utomhusgym. Ett stenkast från Fantasibacken ligger Norskogsbadet, ett tempererat utomhusbad med 25 m bassäng som är öppet under sommaren och är omgiven av stora gräsytor, omklädningsrum och servering.

  För den shoppingsugna ligger Täby centrum inte mer än ett stenkast bort, med Stockholms bästa utbud av butiker. I närservice finns matbutik med generösa öppettider, bank, apotek, frisör och kemtvätt.

  Roslagsbanan tar dig bekvämt till Tekniska högskolan på 25 minuter. Hållplats för motorvägsbussarna ligger 800 meter från bostadsområdet och tar 10 min till city!

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Huddinge

Centralvägen 11B, vån 3/5

 • 85 kvm
 • 4 608 kr/månad
 • 3 850 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Måndag 18 feb 18:15
Högt upp med inglasad balkong.
Nacka/ Orminge/ Saltsjö-Boo / Västra Orminge

Ormingeringen 30B, vån 2/2

 • 91 kvm
 • 5 597 kr/månad
 • 2 495 000 kr
Huddinge centrum

Förrådsvägen 14, vån 3

 • 42.5 kvm
 • 2 419 kr/månad
 • 2 500 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan