Gustavsbergs allé 30

Perfekt planerad 4:a med genomtänkt planlösning och stor uteplats mot den lugna innergården.

Perfekt planerad 4:a om 91 kvm med ett fantastiskt läge och genomtänkt planlösning på bottenplan med stor uteplats mot den härliga innergården i underbart västerläge. Eftertraktat och gemytligt läge i expansiva och trendiga Porslinskvarteren. Tillträde november 2017.

Pris:
4 095 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Gustavsbergs allé 30, Gustavsberg- Porslinskvarteren
Yta:
91 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
1 av 5
Avgift:
4 854 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


IMG_2750

IMG_2748

IMG_2747

Översiktsbild

Översiktsbild

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, mattlackad ekparkett, vitmålade socklar och fönsterbänkar i natursten. Rumshöjd 2,5m.#

  HALL

  Inbjudande hall genom säkerhetsdörr där man direkt möts att lägenhetens fantastiska rymd. Ingång via säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor i ett flertal generösa garderober.

  WC/DUSCH

  Duschrum med vitt kaklade väggar samt grått klinker på golvet. Rummet är inrett med wc samt handfat med spegel ovan samt duschhörna.

  ARBETS-/SOVRUM

  Lite mindre rum perfekt som arbets- eller barnrum, inrett med två garderober. Rummet är lugnt placerat i lägenheten med fönster mot föreningens innergård. Här finns plats för säng och sängbord eller skrivbord.

  SOVRUM 1

  Mysigt och lugnt placerat sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob.

  KÖK

  Smakfullt och modernt Marbodal-kök i vinkel. Bra förvaring bakom vita skåpsluckor, goda arbetsytor på bänkskiva i grå laminat med stänkskydd i vit carraramarmor. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt från Franke, kyl & frys side by side, inbyggnadsugn, mikro och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är rostfria och är från Siemens.

  VARDAGSRUM

  Stort och ljust vardagsrum med den sociala och öppna planlösningen. Rummet erbjuder plats för rejäl soffgrupp, tv-möbler samt matplats för större sällskap.

  BADRUM

  Stilrent badrum med vitkaklade väggar och grå klinker. I badrummet finns dusch med vägg i klarglas, wc, torkställning, handfat med kommod samt spegel med LED-belysning ovan. Här finns även tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt avlastningsbänk med skåp för förvaring (push-to-open) ovan.

  MASTER BEDROOM

  Rogivande sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Rummet är inrett med en större garderob och linneskåp. Utgång till uteplatsen.

  UTEPLATS

  Från sovrummet nås bostadens härliga uteplats som vetter mot innergården, med härligt västerläge. Här finns plats för matgrupp, plantering och grill.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  November 2017

  Fastighetsbeteckning

  Gustavsberg 1:7

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  31002

  Lgh.nmr. LM

  1002

  Adress

  Gustavsbergs allé 30

  Postnummer
  134 39
  Postort

  Gustavsberg

  Område

  Gustavsberg- Porslinskvarteren

  Boarea
  91 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Ranka

  Bildades
  2014
  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 5
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,8834%

  Byggnaden

  Brf Ranka kommer uppföra tre flerbostadshus om totalt 132 bostadsrättslägenheter, Att Porslinskvarteren flörtar med ortens porslins- och keramikhistoria framgår tydligt i husens fasadfärg och klinkersockel. Över sockeln blir husen klädda i en ljus puts som övergår till en rosa, porslinsliknande kulör mot toppen. Lägenheterna blir välplanerade, öppna och ljusa med goda förvaringsmöjligheter. Modern inredning, balkong eller uteplats och en trivsam, skyddad innergård.

  Gemensamma utrymmen

  • Trivsam innergård med lekplats och sittplatser i solen#
  • Cykelförråd, i källarplan#
  • Barnvagns- och rullstolsrum# -Soprum, nergrävda sopbehållare# -Garage under innergård#

  P-plats

  I garaget under hus och innergård kommer det finnas 48 parkeringsplatser att hyra för en månadskostnad på cirka 750 kr.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Mekanisk frånluft med energiåtervinning. Tilluft via ventiler bakom radiatorerna.# Fjärrvärme med vattenburna radiatorer och synliga stammar.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 854 kr/månad (värme)
  Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  448 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  De spännande porslinskvarteren vid Gustavsbergs hamn håller nu på att utvecklas till en levande stadsdel med 1 400 nya bostäder. Redan idag finns många butiker, mysiga caféer och restauranger i och allt inramas av en vacker, livfull hamn. Kommunens plan för att förädla hela området innebär bland annat att den gamla porslinsfabriken ska förvandlas till kulturhus och inrymma bibliotek, dans- och balettskola, porslinsmuséet och Gustavsbergs konsthall. En ny förskola byggs och ett lummigt parkstråk skapas för att binda samman området med Gustavsbergs centrum.

  Gustavsberg är i dag en populär ort att bosätta sig i för alla som vill bo nära skärgården men bara 20 min från Stockholms innerstad. Direktbussarna till Stockholm tar 20-25 minuter till Slussen och har hållplatser på Gustavsbergsvägen, alldeles intill området. Vid infarten till Gustavsberg finns Coop Forum och flera andra stora butiker, och köpkvarteret Värmdö Marknad ligger bara några minuter bort.

 • Dokument & Länkar

   • Allmänt

    BOENDEKOSTNADSKALKYL

    Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

    UNDERSÖKNINGSPLIKT

    Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

    ÖPPEN BUDGIVNING

    Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

    ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

    För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

    Boareabeskrivning

    Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

    Köparens rättigheter och skyldigheter

    Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

    När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

    Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

    Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

    Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

   Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

   Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

   Intresseanmälan

   Liknande bostäder till salu.

   Högdalen- Bandhagen

   Stenkvistavägen 10

   • 66.5 kvm
   • 4 006 kr/månad
   • 3 095 000 kr
   Ursvik - Sundbyberg

   Forskningsringen 56, 1tr

   • 40 kvm
   • 2 500 kr/månad
   • 2 295 000 kr
   Hammarby Sjöstad

   Virkesvägen 17

   • 61 kvm
   • 3 318 kr/månad
   • 4 150 000 kr
   • Låt oss värdera din bostad.

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

    Tack för ditt meddelande!

   • Låt oss söka efter ditt drömboende.

    Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

    Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

    Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

    Tack för ditt meddelande!

   Låt oss värdera din bostad.

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Intresseanmälan för

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Låt oss söka efter ditt drömboende.

   Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

   Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

   Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

   Tack för ditt meddelande!

   Fri värdering / Intresseanmälan