Gudöterrassen 323

Fantastisk sjöutsikt från alla rum.

Sjönära och modern 3:a (möjlig 4:a) i toppskick med underbar radhuskänsla samt direkt sjökontakt från terrassen och alla rum. Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Fullt utrustat badrum med duschhörna, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Bostaden har en helt fantastisk terrass i söderläge (ca 35 kvm) och ett inglasat uterum som kan isoleras och användas som ett extra sovrum eller kontor. Idylliskt belägen i Sofieberg, Tyresö med många grönområden och bladad bebyggelse. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur med allt från badsjöar, skog och mark. Måste ses!

Pris:
2 495 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 2 830 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  2 830 000 kr 3 Aktiv ons 16 jan 08:59
  2 820 000 kr 1 Aktiv ons 16 jan 08:57
  2 810 000 kr 3 Aktiv ons 16 jan 08:40
  2 790 000 kr 1 Aktiv ons 16 jan 08:15
  2 770 000 kr 3 Aktiv ons 16 jan 08:11
  2 750 000 kr 1 Aktiv tis 15 jan 20:59
  2 730 000 kr 3 Aktiv tis 15 jan 20:58
  2 710 000 kr 1 Aktiv tis 15 jan 20:53
  2 680 000 kr 3 Aktiv tis 15 jan 20:52
  2 660 000 kr 1 Aktiv tis 15 jan 20:47
  2 640 000 kr 3 Aktiv tis 15 jan 20:45
  2 620 000 kr 1 Aktiv mån 14 jan 18:45
  2 600 000 kr 3 Aktiv mån 14 jan 18:08
  2 575 000 kr 1 Aktiv mån 14 jan 08:02
  2 525 000 kr 2 Aktiv sön 13 jan 18:42
  2 495 000 kr 1 Aktiv sön 13 jan 18:41
Adress:
Gudöterrassen 323, Tyresö - Sofieberg
Yta:
70.5 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1
Avgift:
6 232 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Inglasat uterum med underbar sjöutsikt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående ljusmålade väggar och golv i vittonad parkett. Bostaden kan utan större krångel göras om till en 4:a med hjälp av det inglasade uterummet.

  Hall

  Välkomnande hall, genom säkerhetsdörr, som öppnar upp mot hela lägenheten. Plats finns för avhängning av ytterkläder och skor på kapphylla, garderob samt städskåp. På golvet ligger ett slitstarkt snyggt klinker.

  Klädkammare

  Bra placerad klädkammare (walk in closet) om 6,5 kvm med platsbyggd garderobsförvaring.

  Kök

  Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Klassiskt kök med snygga gråa luckor, vit bänkskiva, knoppar, handtag och blandare i mässing. Fullt maskinellt utrustat; induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerade kyl&frys samt diskmaskin. Spotlight under överskåpen för harmoniskt ljus.

  Vardagsrum

  Trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti som skänker bra ljus till lägenheten. Här erbjuds plats för flexibel möblering med soffa, matbord för större sällskap och övrigt möblemang om så önskas. Från rummet nås även bostadens inglasade uterum samt härliga terrass med många soltimmar.

  Inglasat uterum

  Intill uteplatsen finns ett inglasat uterum med trätrall samt underbar utsikt över natursköna Drevviken. Här finns gott om plats för större mat- eller soffgrupp. Möjlighet till bygga om till extra sovrum eller kontor. Utgång till terrassen.

  Badrum

  Stort duschrum med kakel och klinker i en fin grå ton och komfortvärme på golv. Rummet är inrett med vägghängd wc, duschhörna med vägg i klarglas, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp samt spotlights i tak. Praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

  ##Master bedroom
  Mysigt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler/förvaring. Rummet är inrett med rymliga skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Utgång till bostadens terrass.

  Sovrum 2

  Rogivande sovrum med plats för större säng och tillhörande sängmöbler/förvaring. Stora fönster med stort ljusinsläpp.

  Terrass

  Stor trädäckad uteplats om ca 35 kvm i söderläge med markis, direkt sjökontakt och utsikt! Här finns plats för såväl matgrupp som en loungedel med förslagsvis solstolar. Från terrassen nås förvaringsboden.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gudöviken 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  049

  Adress

  Gudöterrassen 323

  Postnummer
  135 53
  Postort

  Tyresö

  Område

  Tyresö - Sofieberg

  Boarea
  Ca ~70.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Fredag 3 feb 2012
  Energiprestanda: 163 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Gudöterrassen

  Byggår

  1986

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,77391%

  Andelstal avgift

  0,82353%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Gudöterrassen är en bostadsrättsförening i stadsdelen Sofieberg i Tyresö. Den består av 115 lägenheter terrasserade efter ett berg i ett naturskönt läge vid Drevvikens strand och mynningen till Gudö Å. Brf Gudöterrassen består av 3 hus på adressen Tegvägen samt 9 hus på adressen Gudöterrassen.

  Gemensamma utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykelförråd
  • Bastuavdelning
  • Föreningslokal
  • Miljörum

  Värme/Ventilation

  Separat ventilation med värmeväxlare, s.k FXT-system

  TV/Bredband

  Föreningens fastigheter är anslutna till bredband via fiber och har tecknat ett avtal med en operatör (Telia) som levererar bredband, IP-TV och IP telefoni. TV via bredbandet ingår med ett basutbud i föreningens avtal med Telia.

  Ekonomi

  God ekonomi, inga kommande höjningar.

  Kommande underhåll

  Renovering av fönster samt fasad. Finjustering av värmeanläggning.

  P-plats

  Finns att hyra, egen kö till parkeringsplatser. P-plats 120 kr/mån, Carport 175 kr/mån. Föreningen har även båtplatser för mindre båtar att hyra ut.

  Förråd

  Externa förråd finns att hyra, f.n kö.

  Övrigt

  Föreningen har anslutit sig till Grannsamverkan. Ett sätt att förhindra brott och öka tryggheten i området.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  6 232 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och bladad bebyggelse som till stor del består av låghus. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur – här finns badsjöar, skog och mark. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott. I Centrala Tyresö finns Tyresö Centrum med Ica och Stora Coop, flera av de stora klädkedjorna, Kjell & Co, m.fl.

  Kommunikationer
  Brf Gudöterrassen ligger nära bra kommunikationer med buss. Närmaste busshållplats ligger c:a 300-700 meter bort, på Gudöbroleden alldeles på andra sidan Gudö å. Avståndet beror på i vilken riktning man vill åka och var inom föreningen man bor. Bussar går t.ex. till Gullmarsplan, Nacka Strand, Haninge Centrum och Tyresö Centrum. Flertalet bussar stannar vid Trollbäckens Centrum, c:a 1 kilometer bort.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 66.5 kvm
 • 4 006 kr/månad
 • 3 000 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 55.0 kvm
 • 3 428 kr/månad
 • 2 855 000 kr
Nästa visning: Söndag 20 jan 12:00
Välplanerad 4:a i högt och soligt läge.
Hornsbergs Strand

Franzéngatan 77, Vån 7

 • 91.5 kvm
 • 3 574 kr/månad
 • 6 895 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan