Gränsgatan 26

Takterrass och pool i föreningen.

Mysig 2:a optimalt planerad med bra förvaring och bekvämt läge i huset, i populära West Side Solna. Som boende kan man bada i föreningens pool på innergården och ha middagar på takterrassen. Bilpool i fastigheten. Shopping, bio och service finns i bl a Sundbybergs centrum, Solna centrum, Mall of Scandinavia och Filmstaden. Väldigt bra kommunikationer med tunnelbana i Näckrosen, bussar och närhet till pendel i Sundbyberg. Cykelavstånd till city och Kungsholmen.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde vecka 49-50 2019. Kontakta mäklaren för med information!

Läs mer här om projektet

Pris:
3 050 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Gränsgatan 26, Solna- Råsunda
Yta:
47 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
bv av 7
Avgift:
2 624 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Animerad bild, översikt West Side Solna. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, översikt West Side Solna. Med reservation för ändringar.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Animerad bild, översikt West Side Solna. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, översikt West Side Solna. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, översikt West Side Solna. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, översikt West Side Solna. Med reservation för ändringar.

Animerad bild, översikt West Side Solna. Med reservation för ändringar.

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett, 3-stav. Innerdörr: Vit slät

  Hall

  Inbjudande och rymlig hall genom säkerhetsdörr. Förvaring av ytterkläder och skor på kapphylla samt i tre garderober och ett städskåp.

  Kök

  Modernt kök med öppen planlösning till vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med mingel och middagar. Vita släta luckor och bänkskivor i laminat. Glasskiva med målad baksida. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp.

  Vardagsrum

  Rymligt och lättmöblerat med plats för soffa, soffbord och trevlig matplats intill fönster.

  Sovrum

  Här finns plats för säng och sängbord. Förvaring i 3 garderober.

  Gårdspassage

  Mysig uteplats mot föreningens innergård.

  Badrum

  Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Kombitvätt med både tvättmaskin och tumlare. Inredning med dusch, wc, takarmatur, spegelskåp, toalett- pappershållare, draperistång och krokar.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  v.49-50 2019

  Fastighetsbeteckning

  Slingan 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  6-1004

  Lgh.nmr. LM

  1004

  Adress

  Gränsgatan 26

  Postnummer
  169 32
  Postort

  Solna

  Område

  Solna- Råsunda

  Boarea
  47 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf West side Solna

  Byggår

  2019

  Hiss
  Ja
  Våning
  bv av 7
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,40%

  Byggnaden

  Brf West Side Solna registrerades 2015-02-20 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Slingan 1 i Solna kommun som består av 252 lägenheter med bostadsrätt, 7 hyreslokaler och ett garage med 2 våningsplan under mark med parkeringsplatser. Byggnaden får 6 till 8 våningar. Den kommer att vara som högst mot de breda huvudgatorna och lägre mot de smalare lokalgatorna i norr.

  Gemensamma utrymmen

  • Gemensam takterrass
  • Utomhuspool på gården
  • Cykelförråd
  • Barnvagns- och rullstolsförråd
  • Sopnedkast för hushållsavfall finns i miljörum på fastigheten

  Byggherre

  SSM

  Lägenhetsförråd

  Av nätväggar i fastigheten alternativt i lägenheten.

  Övrigt om fastigheten

  Postboxar är placerade i entréplan och en tidningshållare för morgontidningen är placerad utanför lägenhetsdörren.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system).

  TV/Internet

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 624 kr/månad (värme)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  I West Side Solna bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Här bor du nära vatten, skog, stadspuls och service i ett Solna som bara växer. Shopping, nöje och service finns i bland annat Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym och gångavstånd ligger Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker, men också all nödvändig service. Går du åt andra hållet kommer du till Solna centrum och inte mindre än 120 butiker, flertalet restauranger och service såsom banker, apotek och systembolag. I Solna ligger också Mall of Scandinavia.

  Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. En bit bort löper även den nybyggda tvärbanan. Inte långt därifrån, i Sundbybergs centrum, finns ännu fl er alternativ, där finns både t-bana och pendeltågsstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. För den bilburne har du E4 runt knuten och för dig som föredrar att cykla så är det bra försett med cykelbanor ända in till City.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 4 080 000 kr
Barkarbystaden

Gripengatan 26, vån 2

 • 54 kvm
 • 3 285 kr/månad
 • 2 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan