Hornsbergs Strand 85, 1tr

Hornsbergs Strand 85, 1tr

Stor och härlig lägenhet med uteplats om 16kvm

Välkommen till denna lägenhet som erbjuder allt du kan önska. Den har väldisponerade ytor, stora fönsterpartier, goda förvaringsmöjligheter, är mycket välskött, och har en rymlig terrass om 16 kvm omgiven av en skyddande häck och gårdens grönska. Lägenheten är på Hornsbergs Strand med Ulvsundasjön utanför porten. Att gå längs med stranden är en upplevelse med liv och rörelse, en vacker strandpromenad med gott om grönska och möjligheter till bad. Till bostaden hör även ett källarförråd. I husets närhet finns bra kommunikationer, flertalet restauranger med uteserveringar, bageri runt hörnet, gym och butiker. Välskött och omtyckt förening med bra ekonomi.

För den som önskar kan bostaden byggas om till 3 rum och kök, se alternativ planlösning.

Pris:
5 250 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Hornsbergs Strand 85, 1tr, Hornsbergs Strand - Kungsholmen
Yta:
65 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1
Avgift:
3 307 kr/månad (värme)

Välkommen på visning!

 • Söndag 24/10 kl 13:00 - 14:00
  Anmäl gärna intresse.
 • Måndag 25/10 kl 17:30 - 18:00
  Anmäl gärna intresse.

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Se bilder längts ner för inspiration till 3RoK

INSPIRATIONSBILD

Identisk lägenhet ombyggd till 3 RoK (spegelvänd)

INSPIRATIONSBILD

Identisk lägenhet ombyggd till 3 RoK (spegelvänd)

INSPIRATIONSBILD

Identisk lägenhet ombyggd till 3 RoK (spegelvänd)

INSPIRATIONSBILD

Identisk lägenhet ombyggd till 3 RoK (spegelvänd)

INSPIRATIONSBILD

Identisk lägenhet ombyggd till 3 RoK (spegelvänd)

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med flertalet garderober som har praktiska inredningsfunktioner. Väggarna är vitmålade och golvet består av ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten. Säkerhetsdörr.

  VARDAGSRUM

  Social och trivsam atmosfär tack vare att vardagsrum och kök ligger i direkt kontakt. Ljuset kommer in genom fönsterpartier i två väderstreck. Det spaciösa rummet erbjuder plats för såväl sällskapsdel som matdel. Från rummet nås bostadens härliga terrass.

  TERRASS

  Fantastisk terrass om ca 16 kvm som vetter mot föreningens lummiga innergård. Uteplatsen omges av en väl uppvuxen och insynsskyddande avenbokhäck. Denna terrass är väl tilltagen för att duka långbord vid middagsbjudningar. Här kan du sommartid koppla av i solen både för och eftermiddag. Utöver detta finns plats för rejäla utemöbler och egna odlingar. Innergården är låst med grindar/dörrar ut mot gatan där endast medlemmarna har access med nyckelbricka + kod.

  KÖK

  Stilrent Marbodal-/Myresjökök med bra förvaring bakom vita släta luckor och i lådor. Arbetsytor på mörk laminatskiva med ljusgrått kakel ovanför. Full maskinell utrustning med rostfria vitvaror som kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt integrerad diskmaskin från Siemens. Infällda spotlights under skåpen ger behaglig arbetsbelysning.

  SOVRUM

  Stort och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Fönster mot föreningens innergård samt gott om förvaring i tre garderober med bra inredningsfunktioner.

  BADRUM

  Väl tilltaget badrum med fönster. Vitt matt kakel på väggar och sobert svart klinker i golv med komfortvärme. Utrymmet är utrustat med dusch, WC, handfat med kommod samt spegel ovan, handdukstork, ett extrainsatt och praktiskt vägghängt torkställ. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med generös avlastningsbänk samt överskåp ovan.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett källarförråd inrett med en hylla och klädstång.

  För den som önskar kan bostaden byggas om till 3 rum och kök. Se alternativ planlösning.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  116

  Lgh.nmr. LM

  1001

  Adress

  Hornsbergs Strand 85, 1tr

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand - Kungsholmen

  Boarea
  65 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 mar 2016

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2013

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,34%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler samt garage.

  Gemensamhetsutrymmen

  -Cykelrum
  -Barnvagnsrum/rullstolsrum
  -Grönskande innergård med uteplatser samt lekplats
  -Miljörum för källsortering och återvinning

  Förvaltning

  Ekonomiskförvaltning - Storholmen förvaltning

  TV- och internetanslutning

  Ownit är föreningens leverantör av internet, telefoni och TV. En obligatorisk kostnad om 180kr/mån debiteras utöver månadsavgiften.
  - Bredband 250/250 mbit/s. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 mbit/s mot en avgift.
  - TV: IP TV där kanalpaket "T-1 Bas" ingår med ca 14 kanaler plus 3 st kanaler i HD. 1 digitalbox följer med lägenheten.
  - Bredbandstelefoni, abonnemang ingår men kostnad för samtal faktureras separat.

  El & Vatten

  Föreningen har ett avtal för el och vatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker i efterhand och avräknas mot verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och månadsavgiften sänktes med 15% från och med 2020-04-01. Fram till dess hade avgifterna varit oförändrade sedan föreningen bildades.

  Uppvärmning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och bergvärme och ingår i månadsavgiften.

  Ventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling.

  Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. 1 953 kr/månad. Det finns 6 laddstationer för elbil och föreningen planerar att utöka dessa inom en snar framtid. Boendeparkering på gatan finns att tillgå. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.

  Övrigt

  Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.
  Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen. Juridisk person accepteras ej.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 307 kr/månad (värme)
  Hushållsel
  100 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Vatten
  100 kr/månad
  TV/Bredband
  180 kr/månad
  Summa driftskostnader
  530 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade.

  Personer i hushållet
  1

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du med badbryggor strax utanför entrén intill Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan du njuta av trevliga strandpromenader, som förlängs utmed vattnet runt hela Kungsholmen. Det är korta avstånd till Solna och Kristineberg, till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner du flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan du njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är omtalad. I detta barnvänliga område finner du gott om förskolor och lekparker. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linjer (Stadshagen) som tar dig till T-centralen på några minuter. Strax utanför huset finns bussar som tar dig genom staden, och med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 24 okt 13:00
Stor och härlig lägenhet med uteplats om 16kvm
Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Hornsbergs Strand 85, 1tr

 • 65 kvm
 • 2 RoK
 • 3 307 kr/månad
 • 5 250 000 kr
Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 7, plan 6

 • 59.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 174 kr/månad
Budgivning pågår
Nästa visning: Söndag 24 okt 12:45
30-tals charm intill Kungsholmstorg.
Kungsholmen

Hantverkargatan 37, 1tr

 • 42 kvm
 • 2 RoK
 • 1 628 kr/månad
 • 3 650 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan