Torsbyslingan 10, ACCEPTERAT PRIS.

Torsbyslingan 10, ACCEPTERAT PRIS.

Nyproducerat parhus fullt av karaktär. Med en idyllisk trädgård och altan.

PRISSÄNKT! Detta familjevänliga hem om 6 rok på 141 kvm är fördelat i tre plan. En fantastisk altan med markis och privat trädgård att njuta av. Genomtänkt planlösning med dubbla badrum, separat tvättstuga, bra lekytor för barnen, rymlig hall med gott om förvaring samt egen våning för masterbedroom med walk-in-closet. Plats för 2-3 bilar framför huset samt fristående förråd. Här bor du i ett tryggt och barnvänligt område med direkt närhet till förskola och skola, service och mycket bra kommunikationer med direktbuss till Slussen. Med direkt närhet till skog, lekplatser, fotbollsplan, badplatser, utegym och rekreationsområden. Med bil tar du dig enkelt in till Stockholm city på Värmdöleden. Shopping finns nära i Värmdö köpcentrum. Välkomna på visning!

Pris:
5 195 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Torsbyslingan 10, ACCEPTERAT PRIS., Värmdö- Torsby
Yta:
141 kvm
Rum:
6 RoK
Avgift:
5 257 kr/månad

Välkommen på visning!

 • Söndag 9/10 kl 11:00 - 11:30
  Välkommen på visning.

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Charmigt och modernt parhus med fin karaktär i spröjsade fönster och färgsättning. Parkering framför huset, fristående förråd och mysigt tomt med altan, gräsmatta och fruktträd. Bostaden har genomgående parkettgolv. Nyplanterad tujahäck mellan grannarna.

  Entréplan

  Hall

  Välkomnande hall med avhänging och förvaring i garderob.

  Kök

  Kvalitetskök från Marbodal med gråa fronter och moderna handtag. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens, inbyggnads ugn och mikro, skåpsfläkt, induktionshäll, fullstora kyl och frys i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin. Spotlights i överskåpens underkant, väggutag för köksmskiner, stänkskydd och bänkskiva i laminat.

  Matplats

  Rymlig matplats intill stort fönsterparti.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Utgång till altan och trädgård.

  Altan och trädgård

  På baksidan av huset finns ett underbart trädäck med markis. Här finns plats för grill och loungegrupp. Idyllisk trädgård med ett stort päronträd. Välvuxen häck och avskärmande skiljevägg gör uteplatsen privat.

  Tvättstuga

  Välplanerad tvättstuga med ingång från hallen. Tvättmaskin och torktumare, gott om förvaring i högskåp och underskåp. God arbetsyta på grå laminat bänk med rymlig diskho. I tvättstugan finns husets varmvattenberedare och elcentral placerad. Längs väggen finns ytterligare möjlighet till avhängig i lagom höjd för de små.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vita plattor klär väggarna och kalkstens klinkers längst golvet. Tvättställ i mjukt färgsatt kommod och spegelskåp med belysning ovan. Vidare är badrummet utrustat med toalettstol, badkar spotlights i taket.

  Trappa

  Beige målad trappa och handledare med belysning i trappstegen. Under trappan finns undangömd förvaring.

  Mellannvåning

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Gott om förvaring i skjutdörrs garderob med spegel och beige dörrar.

  Sovrum 2 & 3

  Rummen är av god storlek och här ryms både säng och skrivbord. Rummen har god förvaring med dubbla garderober.

  Allrum

  Här ryms soffa, soffbord och tv-bänk.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vita plattor klär väggarna och kalkstens klinkers längst golvet. Tvättställ i mjukt färgsatt kommod och spegelskåp med belysning ovan. Vidare är badrummet utrustat med toalettstol, duschhörna med tak- och handdusch och duschväggar i klarglas, vägghängt högskåp och spotlights i taket.

  Övre plan

  Masterbed med walk-in-closet

  Ljust rum med öppningsbart takfönster. Våningen är idag inredd till ett generöst masterbedroom med walk-in-closet. Det finns också möjlighet att inreda våningen till två sovrum och många använder annars detta våningsplanet till biorum eller familjerum.

 • Parkering

  Framför huset finns plats för 2-3 bilar. Föreningen har även en gästparkering.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Torsby 1:177

  Objektstyp
  Parhus
  Adress

  Torsbyslingan 10, ACCEPTERAT PRIS.

  Postnummer
  139 51
  Postort

  Värmdö

  Område

  Värmdö- Torsby

  Boarea
  141 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  6
  Antal sovrum
  4

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Soläng 1

  Byggår

  2021

  Juridisk person
  Nej
  Inre rep.fond
  Andelstal

  2,8649%

  Andelstal avgift

  2,8649%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Soläng 1 är en äkta föreningen som äger marken. Föreningen består av 42 st bostadsrätter i parhus och kedjehus. Föreningen har en nybyggd lekplats på stora gräsmattan utanför huset. I föreningen bor många barnfamiljer och barnen har många lekkamrater på gatan.

  Samfällighet

  Föreningen är del av Torsby samfällighetsförening vilket ger möjlighet till båtplats och tillgång till fina och barnvänliga badstränder på kort gångavstånd.

  Byggnad

  Grundläggning, betongplatta på mark Målad träfasad 3-gals isolerglas Uppvärmning: frånluftsvärmepump, vattenburend golvärme, elradiatorer på övre plan. Kommunalt vatten Telia öppenfiber

  Värme- och ventilationsanläggning

  Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och plan 1, elradiatorer på plan 2. Mekanisk (endast frånluft)

  TV/Internet

  Fiber

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 257 kr/månad
  Beskrivning mån.avg.

  I månadsavgiften ingår vatten, avlopp, sophantering, yttre underhåll samt parkeringsplats. Elförbrukning för uppvärmning och varmvatten, kostnad för hushållsel samt för tv/bredband tillkommer.

  Avgiftsändringar

  Inga förändringar.

  Hushållsel
  2 512 kr/månad
  Hemförsäkring
  660 kr/månad
  Summa driftskostnader
  3 172 kr/månad
  Personer i hushållet
  5

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du i ett tryggt och barnvänligt område med direkt närhet till förskola och skola, service och mycket bra kommunikationer med direktbuss till Slussen. Med direkt närhet till skog, lekplatser, fotbollsplan, badplats, utegym och rekreationsområden. Med bil tar du dig enkelt in till Stockholm city på Värmdöleden.

  I området finns en mycket uppskattad sushirestaurang, långgrund badplats med volleybollplan badklippor, lekplats och grillplats. I området finnsTorsbys egna förskola. Här finns även flertalet restauranger, dagligvaruhandel , grundskolor upp till nionde klass samt idrottsanläggning, Värmdövallen. Runt om Torsby finns vackra platser för dagsutflykter såsom Siggesta och Waxholm som nås med färga. Shopping i Värmdö köpcentrum nås på 10 min. Ica Maxi, Willys, Lidl flera restauranger och fik, lädaffärer, systembolaget, gym och padel mm.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 16 A, 1 tr

 • 39 kvm
 • 1 RoK
 • 2 535 kr/månad
 • 2 995 000 kr
Värmdö- Torsby

Torsbyslingan 10, ACCEPTERAT PRIS.

 • 141 kvm
 • 6 RoK
 • 5 257 kr/månad
 • 5 195 000 kr
Hornsbergs Stand

Warfvinges väg 23, vån 8

 • 43.5 kvm
 • 2,5 RoK
 • 3 133 kr/månad
 • 3 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan