Tågvägen 8B

Tågvägen 8B

Bli först att flytta in. Tillträde 23 november.

Från ytterdörren till Stockholm central på trekvart. Tillträde 23 november! Detta familjevänliga hem med 5 rum om 117 kvm är fördelat på två plan. En fantastisk altan och privat trädgård att njuta av. Genomtänkt planlösning med dubbla badrum, separat tvättstuga, bra lekytor för barnen, rymlig hall, fyra sovrum med gott om förvaring och fransk balkong i masterbedroom. Parkering vid husgaveln samt ett fristående kallförråd på framsidan. Här bor du i ett tryggt och barnvänligt område med närhet till natur och vatten, skola och förskola. Med knappa 6 minuters promenad till tåget som tar dig till Södertälje på 17min och Sthlms central på 39 min från Läggesta station. Här bor på cykelavstånd in till naturreservatet Gripsholms Hjorthage, Gripsholms golfbana-och slott, samt Mariefreds charmiga stadskärna. Välkomna på visning!

Pris:
2 750 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Tågvägen 8B, Marielundsviken
Yta:
117 kvm
Rum:
5 RoK
Avgift:
4 996 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Radhuset har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

  Entréplan

  Hall

  Välkomnande hall med ett slitstarkt klinkers och gott om förvaring i garderob.

  Tvättstuga

  Praktisk tvättstuga med slitstarkt klinkers som klär golvet. Tvättmaskin och torktumlare under bra arbetsbänk och fönster mot framsidan.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkers längs golvet. Tvättställ i komod, vägghängd spegel, wc samt dusch med duschvägg i glas.

  Kök

  Ljust kök i vinkel i öppen planlösning till vardagsrum och matplats. Kvalitetskök med ljusgråa skåpsfronter från Marbodal. Vidare är köket utrustat med kyl, frys, kolfilter, diskmaskin, inbyggnads micro samt ugn. Belyst bänkskiva med infälld induktionshäll. Matplats intill fönster som enkelt rymmer 6 middagsgäster.

  Vardagsrum

  Det stora fönsterpartiet mot altan och trädgård ger rummet underbar rymd. Här finns plats för soffgrupp och stor lekyta för barnen.

  Altan och trädgård

  Generös altanyta med en grön trädgård. En grönskande häck avskiljer tomten och gör trädgården till ostörd plats att njuta av naturen.

  Övervåning

  Sovrum 3/Masterbed

  Rymligt master bedroom med fönster i två vädersträck. Med tillhörande dressingroom och klädkammare.

  Klädkammare

  Fullt inredd klädkammare med dressingroom perfekt för ett sminkbord och strykbrädan.

  Sovrum 2

  Fyra mysiga sovrum med stora fönsterpartier och bra förvaring i garderober. I Masterbed finns en fransk balkong.

  Badrum

  Helkaklat badrum med klinkers med komfortvärme längs golvet. Tvättställ i komod, vägghängd spegel, wc samt dusch med duschvägg i glas.

 • Parkering

  En parkeringsplats ingår i bostadsrätten. Tomrör är draget från bostaden till p-platsen, för att lätt kunna installera laddstation för elbil. Föreningen har också några extra p-platser.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Pendlaren 1

  Objektstyp
  Radhus
  Lgh.nmr

  5

  Adress

  Tågvägen 8B

  Postnummer
  647 35
  Postort

  Mariefred

  Område

  Marielundsviken

  Boarea
  117 kvm
  Antal rum
  5

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Marielunds Hills

  Bildades
  2020
  Byggår

  2021

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Inre rep.fond
  Andelstal

  4,1667%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Marielunds Hills består av 24 nyproducerade bostadsrätter i form av radhus längst Tågvägen i Marielundsviken.

  2-plans bostadsrättsradhus. 3-glas fönster.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Frånluftsvärmepump och frånluftsventilation.

  TV/Internet

  Fiber är indraget och abonnemang med leverantör av bredband tecknas på egen hand.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 996 kr/månad
  Beskrivning mån.avg.

  Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel, uppvärmning, internetabonnemang samt hemförsäkring. Dessa tecknas enskilt. Därtill tillkommer kostnad för hemförsäkring, med bostadsrättstillägg. Driftskostnad per hushåll och år beräknas till 10 200 kr (ca 850 kr/mån) och inkluderar då hushållsel och uppvärmning.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Mariefred med sin mysiga välbevarade stadskärnan finns många små affärer, mysiga caféer, restauranger och idylliska Gripsholms slott. Mariefred är en levande stad med flera årliga evenemang som riddarspel, SM i gatumusik och julmarknad. Sommartid finns möjlighet att resa hit med egen båt eller varför inte ta ångbåten S/S Mariefred som avgår från Stockholm. Museijärnvägens ångtåg är också ett trevligt inslag i stadsmiljön. I den gamla delen av Mariefred finns många äldre trähus bevarade. Även nyare villabebyggelse samt populära fritidshusområden vid Mälaren finns i området. Promenad till Läggesta station tar 6min. Tåget från Läggesta station till Stockholms central är ca 37 minuter. Väg E20, som passerar Mariefred har motorvägsstandard ända till Stockholm.

  Naturen och fritid Vid Mariefreds västliga utkant ligger Hjorthagen. Det är ett inhägnat område med gamla ekar och fritt strövande hjortar. Precis vid Mariefreds stadskärna ligger idylliska Gripsholms GK. Sedan våren 2009 är det Promarina AB som driver gäst- och småbåtshamnarna i Mariefred.

  I Gripsholms slott finns Statens porträttsamling och mer konst finns i Gripsholms gamla kungsladugård. Där ligger sedan 1996 Grafikens Hus, som är ett internationellt centrum för den grafiska konsten.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Bergfoten/Hanviken - Tyresö

Basilikagränd 39

 • 124 kvm
 • 5 RoK
 • 4 999 kr/månad
 • 5 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan