Stenkvistavägen 10, vån 4

Stenkvistavägen 10, vån 4

Stor balkong i söder.

ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING! Perfekt 3:a med stor balkong i syd! Social planlösning, gavelläge, bra sovrum och förvaring, stilrent kök och egen tvättsektion i badrummet. Riktigt bekvämt boende för den som önskar lugnt boende men samtidigt nära till stadsliv och t-bana. Här i Högdalen, mitt i Teaterkvarteret, bor du med bra kommunikationer och nära till service. I närområde ligger även flertal skolor, fotbollsplan, lekparker, barnomsorg och vård. Välkommen att anmäla intresse!

Pris:
3 300 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Stenkvistavägen 10, vån 4, Högdalen- Bandhagen
Yta:
66.5 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
4 av 13
Avgift:
4 007 kr/månad (bostadsrättstillägg)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Samtliga rum har vitmålade väggar, sidenmatt ekparkett och fönsterbänkar i natursten.

  HALL

  Inbjudande och rymlig hall genom säkerhetsdörr med goda avhängning- och förvaringsmöjligheter i garderob och städskåp samt kapphylla.

  BADRUM

  Stilrent med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv samt duschhörna med glasvägg. Badrummet är rustat med vägghängd wc, tvättställ med vit kommod, spegel ovan handfat med belysning samt egen tvättsektion i pelare. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

  KÖK

  Modernt och socialt kök från Marbodal i vinkel och öppen planlösning till vardagsrummet. Vita luckor, vitt kakel och bra arbetsbänk i laminat. Vita vitvaror från Siemens; inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, skåpsfläkt, mikro i överskåp, kyl/frys samt diskmaskin.

  VARDAGSRUM

  Trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord intill stora fönsterpartier. Utgång till balkongen.

  BALKONG

  Stor balkong med perfekt läge i syd. Här ryms sittgrupp och plantering.

  SOVRUM 1

  Stort master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord samt klädförvaring i skjutdörrsgarderob.

  SOVRUM 2

  Bra sovrum med plats för säng, skrivbord och hylla. Förvaring i två garderober.

  FÖRRÅD

  Rymligt förråd inredd med hylla och stång.

 • Parkering

  Föreningen är via sitt parkeringsbolag Regissören Parkering AB delägare i kvarterets gemensamma garage. Förvaltningen sker via en gemensamhetsanläggning. Föreningen kommer preliminärt från och med årskiftet 2022 att ha 34 platser. Styrelsen hanterar kölista.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Branddörren 5

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  P2 21-1402

  Lgh.nmr. LM

  1402

  Adress

  Stenkvistavägen 10, vån 4

  Postnummer
  124 54
  Postort

  Bandhagen

  Område

  Högdalen- Bandhagen

  Boarea
  66.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Fredag 13 nov 2020
  Energiprestanda: 72 kWh/m2
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Regissören i Teaterkvarteret

  Bildades
  2016
  Byggår

  2018

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 13
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,01075558

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Regissören i Teaterkvarteret kommer bestå av totalt 98 lägenheter om 45 till 105 kvm uppdelade i två huskroppar.

  Svanenmärkt

  Huset är svanenmärkt. En Svanenmärkt byggnad har granskats ur ett livscykelperspektiv. Det innebär ett helhetsgrepp på byggprocessen, byggnaden samt dess användning och förvaltning. Byggmaterial och kemiska produkter har kontrollerats; från det trä som används i takstolarna till spacklet i badrummet. Byggnaden ska också leva upp till tuffa krav på låg energianvändning.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd, placerat i lägenheten.

  Förvaltare

  Ekonomisk förvaltning, Simpleko. Teknisk förvaltning, Nordr Eftermarknad.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme, vattenburet med radiatorer. Merparten av värmen via tilluftsventilation. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

  Utförda renoveringar

  2 -årsbesiktning genomförd januari 2021

  Planerade renoveringar

  Balkonginglasning - I bygglovsfas så det är ännu inte klart när arbete kan komma igång.

  Övriga utrymmen

  • Lekplats och gemensamma grönytor/uteplatser
  • 3 st barnvagns- och cykelförråd
  • Hus för källsortering ligger på gården

  TV/Internet

  Basabonnemang för TV-kanaler ingår i månadsavgiften, s k Must Carry. Fiber är indraget i huset och det finns trådlös uppkoppling i lägenheterna. Bostadsrättsföreningen har kollektivt upphandlat internet 100/100 samt kabel-tv, paket Lagom från Telia, till en kostnad om 229 kr per månad och lägenhet.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 007 kr/månad (bostadsrättstillägg)
  Kommentar till avgiften

  Varje medlem tecknar sin egen hemförsäkring för sin lägenheten. Föreningen har en kollektivt tecknat bostadsrättstillägg hos Nordeuropa.

  Beskrivning mån.avg.

  Hushållsel och varmvatten mäts individuellt per lägenhet och betalas utanför avgiften. Bostadsrättsföreningen har kollektivt upphandlat internet 100/100 samt kabel-tv, paket Lagom från Telia, till en kostnad om 229 kr per månad och lägenhet.

  Avgiftsändringar

  Inga kommande avgiftshöjningar är planerade för 2021

  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här i Högdalen, mitt i Teaterkvarteret, bor man med bra kommunikationer och nära till service och stadsliv. Här finns gott om sport, fritid och aktivt leverne bara runt knuten; som bad och gym endast 30 meter från lägenheten, fotbollsplan bakom huset och bowling i centrum. Skateboardsparken, som är norra Europas största, ligger nedanför Högdalens Centrum och är ett idrottsområde endast för skateboard, en s k "skatevärld". För den som älskar att jogga eller gå långpromenader i vacker natur finns Högdalstoppen och Magelungen. I Högdalen finns ett brett utbud av service - loppis, systembolag, kondis, restauranger, fisk och blommor. I närområde ligger även flertal skolor, barnomsorg och vård.

  Kommunikationer:
  I närområdet finner du bussar och T-banans gröna linje, Högdalens T-bana, som tar dig snabbt in till city. För färd möt Södertörns högskola eller Karolinska i Huddinge så genar bussen rakt och smidigt över Hagsätra.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan