Radiusbacken 39, ACCEPTERAT PRIS!

Radiusbacken 39, ACCEPTERAT PRIS!

Välplanerad 2:a i toppskick.

ACCEPTERAT PRIS! Lyxigt och bekvämt boende i populära Brf Metronomen. Välplanerad med ett härligt ljusinsläpp, 2:a om 48 kvm med både balkong och en gemensam takterrass i föreningen samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Underbart stora fönster med låg bröstning för ett underbart ljusinsläpp. Härlig gemensamhetslokal och takterrass samt elbilpool i föreningen. Midsommarkransen erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och buss samt all tänkbar service inom bekvämt promenadavstånd. Cykelavstånd till söders puls och en kort promenad bort ligger även natursköna Vinterviken och Trekantens vatten.

Pris:
3 100 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Radiusbacken 39, ACCEPTERAT PRIS!, Hägersten - Telefonplan
Yta:
48 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
1 av 12
Avgift:
3 200 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Härlig bostad med stort ljusinsläpp. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkett, 3-stav.

  Hall

  Välkomnande och rymlig hall genom säkerhetsdörr. Förvaring av ytterkläder och skor på kapphylla, garderob, linneskåp och städskåp.

  Badrum

  Fräscht badrum med kaklade väggar, klinkergolv med spotlights i tak. Inrett med tvättställ i vit kommod, spegelskåp, dusch med glasvägg, toalettstol, toalettpappershållare och krokar. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp.

  Kök

  Modernt kök med öppen planlösning till vardagsrummet som bjuder in till socialt umgänge med mingel och middagar. Vita släta luckor, kakel och bänkskivor i laminat. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, häll, ugn, diskmaskin och förberett för mikro i väggskåp.

  Vardagsrum

  Rymligt och lättmöblerat med plats för soffa, soffbord och matplats. Utgång till balkongen.

  Balkong

  Solig balkong med plats för sittgrupp och egen plantering.

  Sovrum

  Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaringsmöjlighet i två gaderober samt plats för skrivbord eller extra förvarings möbel.

 • Parkering

  Det kommer byggas ett garage under mark med preliminärt ca 98 parkeringsplatser, ca 1200 kr/mån. Parkando förvaltar garget och har upprättat en kölista.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Timotejen 17

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2-1101

  Lgh.nmr. LM

  1101

  Adress

  Radiusbacken 39, ACCEPTERAT PRIS!

  Postnummer
  126 29
  Postort

  Hägersten

  Område

  Hägersten - Telefonplan

  Boarea
  48 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Metronomen

  Byggår

  2019

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 12
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,58000%

  Andelstal avgift

  0,58%

  Byggnaden

  Allmän information

  Bostadsrättsföreningen Metronomen
  Föreningen Brf Metronomen bildades 2015 och beräknas vara inflyttningsklar Prel Q1-Q2 2020.

  Fastigheten består av två huskroppar, Antal våningsplan är 8-12 stycken och antal trapphus 3 stycken. Byggnaden inrymmer totalt 188 stycken bostadslägenheter i varierande storlek från 1-4 rum och kök, samt 1-2 stycken hyreslokaler, en förskola om totalt ca 780 kvm, ett garage i 3 våningsplan under mark med ca 98 parkeringsplatser samt ca 350 stycken cykelparkeringar.

  Ekerö Redovisningsbyrå är anlitad som ekonomisk förvaltare. Teknisk förvaltare är SSM Property Services.

  Takterrass

  Takterrassen beläggs med trätrall och omges av pinnräcke. Terrassen kan disponeras av de boende i huset samt med fördel i samband med att gemensamhetslokalen hyrs.

  Förråd

  Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme
  Mekaniskt frånluft och tilluft via ventiler

  Övriga utrymmen

  • Innergård
  • Cykelförråd
  • Barnvagns och rullstolsförråd
  • Gemensam takterrass
  • Bokningsbar lokal på taket
  • Parkeringsgarage

  TV/Internet

  Comhem levererar bredband (1000/1000) och digital-tv (grundutbudet). Både bredband och digital-tv ingår i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 200 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet och kallvatten)
  Kommentar till avgiften

  I månadsavgiften ingår, kallvatten, värme och bredband 1000/1000 Mbit/s.

  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  I populära och gemytliga Midsommarkransen finns ett stort serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, hantverksaffärer, kvarterskrogar, caféer och annan samhällsservice. En kort promenad bort ligger även natursköna Vinterviken och Trekantens vatten. I närområdet finns flera idrottsplatser för den sportintresserade. Svandammsparken ligger nära intill.

  Kommunikationer
  Bra kommunikationer med närhet till både tunnelbana och bussar. I direkt närhet finns tex buss 147 som går mot Liljeholmen där det finns flertalet bussar, tvärbana och tunnelbana. Gångavstånd till tunnelbana i Midsommarkransen, Aspudden och Telefonplan. Med tunnelbanans röda linje är du inne i city på mindre än 12 minuter. Eller hoppa upp på cykeln så når du Söders puls på tio minuter!

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Stand

Warfvinges väg 23, vån 8

 • 43.5 kvm
 • 2.5 RoK
 • 3 133 kr/månad
 • 3 995 000 kr
Kontakta mäklaren för visning
Nyrenoverad 2:a i skuldfri förening!
Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16, vån 11

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 002 kr/månad
Kungsholmen

John Ericssonsgatan 11B, 3tr

 • 29 kvm
 • 1 RoK
 • 1 878 kr/månad
 • 2 995 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan