Lindhagensterrassen 9, vån 13- Accepterat pris.

Lindhagensterrassen 9, vån 13- Accepterat pris.

ACCEPTERAT PRIS.

-Accepterat pris
-Snabbt tillträde möjligt
-Brf med mycket god ekonomi
-Högt upp i huset

Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en tid för visning.

I denna attraktiva och stabila bostadsrättsförening finner ni en mycket välplanerad 3:a med en generös och öppen planlösning, två bra sovrum och en rymlig inglasad balkong med förmiddags och tidig eftermiddagssol. Här bor ni nära blå och grön tunnelbana, flertalet bussar och inom några minuters promenad når ni såväl Rålambshovsparken som Hornsberg strand. I området ligger välsorterade Ica Maxi och flertalet badbryggor.

Pris:
7 150 000 kr (Accepterat pris)
Budgivning:
Budgivning pågår. Kontakta ansvarig mäklare.
Adress:
Lindhagensterrassen 9, vån 13- Accepterat pris., Stadshagen
Yta:
79 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
13 av 16
Avgift:
3 297 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Välkommen på visning!

 • Kontakta mäklaren för visning
 • Onsdag 1/12
  Kontakta mäklaren för tid

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Bostaden har genomgående ett välbevarat trägolv.

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor, golvet är belagt med klinker. Förvaring i flertalet garderober och en praktiskt brits.

  Master bedroom

  Rymligt och välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Utrustat med garderober.

  Sovrum 2

  Detta rum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Plats för skrivbord och större säng.

  Vardagsrum

  Väldisponerat vardagsrum med plats för 3-sitssoffa, soffbord samt TV-möbel. Väggarna är genomgående grå. fönster i två väderstreck ger rummet ett behagligt ljusinsläpp.

  Kök & Matplats

  Bakom vita köksluckor finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan bänkskivan är väggen beklädd med beige stavmosaik. Fullt utrustat med kylskåp och frys ( från 2020), mikrovågsugn, ugn och fläkt i rostfritt samt integrerad diskmaskin och induktionshäll från 2017. Spotlights under överskåpen. Invid fönstret finns det gott om plats för ett ordentligt matbord med sittplats för 4-8 personer.

  Balkong

  Ljuvligt stor balkong i fritt och skyddat läge. Plats för bord och stolar eller loungemöbel. Golvet är beklätt med trätrall. Det är tillåtet att grilla på balkongen med gasol- eller elgrill. Förmiddag och tidig eftermiddagssol. Inglasad.

  Badrum

  Stort och lyxigt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänk och överskåp ovan med plats för handdukar och linne. Ni finner här även toalett, handfat med kommod samt ett stort och rymligt badrumsskåp med spegel. På golvet ligger ett svart klinker och väggarna är beklädda med vitt kakel samt en fondvägg som vackert möter upp golvet. Spotlights, handdukstork och golvvärme.

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 3-4 kvm

 • Parkering

  Föreningens disponerar 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1701 kr/mån 2021. Det är kö till föreningens egna platser men lediga platser för bil och elbil finns i samma garage via Coreparks allmänna p-platser, 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 21

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2106

  Adress

  Lindhagensterrassen 9, vån 13- Accepterat pris.

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Stadshagen

  Boarea
  79 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 20 okt 2011
  Energiprestanda: 114 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagensterrassen 3

  Bildades
  2006
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  13 av 16
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  0,42600

  Andelstal avgift

  0,43

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagensterrassen 3 bildades 2006 och består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Förvaltning

  Ekonomisk förvaltning - Princip Redovisning AB. Fastighetsförvaltning - Fastighetsägarna Service AB.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. Solpaneler på en del av taket på Lindhagensterrassen 9. Mekanisk frånluft, tilluft genom fönsterventiler.

  Utförda renoveringar

  2016 - Byte till elektroniskt låssystem. 2014-2016 - Entréerna och hisshallarna renoverades. 2019 - En lekplats anlades i den intilliggande parken. 2019-2020 - Belysningen i allmänna utrymmen byttes till LED. 2020 - Byte av sopkomprimator. 2020 - Byte av utrymningsskyltar och nödljusarmaturer till LED. 2020-21 - Stamspolning. 2020 - Underhåll av hissarna.

  Övriga utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  • Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  • Föreningslokal för uthyrning
  • Soprum
  • Separat förråd

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Viking kemtvätt
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Internet leverantör Stockholms Stadsnät, hastighet 1000/1000 Mbit/s och ingår i månadsavgiften. Tv leverantör Sappa. En TV-box och 18 kanaler ingår även den i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 297 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsändringar har beslutats (Juli 2021)

  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  500 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor och restauranger. Längs Västermalms Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  Lindhagens galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment. Det finns flertalet gym i direkt närhet till bostaden så som Friskis & Svettis och Sats. Kommunikationerna i området är generösa. Tunnelbanans gröna och blå linje tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan