Lindhagensterrassen 19, vån 9 ACCEPTERAT PRIS

Lindhagensterrassen 19, vån 9 ACCEPTERAT PRIS

Högt läge med kvällssol.

ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING! Underbar 2:a i toppskick med ett högt läge på vån 9. Stor inglasad balkong i ett lugnt läge att njuta av de varma sommardagarna. Lägenheten har genomgående parkettgolv, ljusa väggar, öppen planlösning och alla bekvämligheter som underlättar vardagen. Fullt utrustat maskinellt kök. Badrum med spotlights i tak, egen tvättsektion och bra förvaring. Rymligt sovrum med plats för arbetsplats. Bekvämt läge med stort service- och restaurangutbud i området . Populär Brf med mycket god ekonomi. Nära bussar och T-banan. Här bor man dessutom granne med härliga Hornsbergs strand. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Pris:
4 800 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Lindhagensterrassen 19, vån 9 ACCEPTERAT PRIS, Kungsholmen
Yta:
59.5 kvm
Rum:
2 RoK
Avgift:
2 506 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Välkomna till denna mycket trevliga 2:a med trivsam planlösning, stora fönster, mysig inglasad balkong och högt läge.

  Hall

  Inbjudande och rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ingång till klädkammare samt ljust klinkergolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

  Kök

  Snyggt vitt kök med bra förvaring. Full maskinell utrustning med kyl/frys, diskmaskin och micro. Köket är utrustat med skåpsfläkt och induktionshäll. Svart bänkskiva i laminat som erbjuder bra arbetsytor med belysning ovan. Väggen bakom bänkskivan är klädd med grå mosaik. Köket har ett stort fönster som skänker fantastiskt ljus till rummet. Plats finns för köksö.

  Matplats

  Rymlig matplats i burspråk med magiskt ljus. Med luftig öppen planlösning till kök och vardagsrum.

  Vardagsrum

  Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och tv bänk. Parkettgolv och vitmålade väggar.

  Sovrum

  Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord samt extra förvaringsmöbel eller skrivbord. God förvaring i tre garderober.

  Klädkammare

  Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring.

  Badrum

  Stilrent och stort badrum helkaklat i vitt och ljusbrunt klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, handdukshängare, wc, handfat med kommod och belysning ovan. Egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk (vit laminat) och förvaring i skåp ovan. Spotlights i taket.

  Balkong

  Mysig och rymlig inglasad balkong med härlig plats för bord/stolar och plantering.

 • Parkering

  Föreningens disponerar 80 st garageplatser till en aktuell kostnad på 1734 kr/mån 2022. Det är kö till föreningens egna platser men lediga platser för bil och elbil finns i samma garage via Coreparks allmänna p-platser, 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 21

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  4091

  Lgh.nmr. LM

  1704

  Adress

  Lindhagensterrassen 19, vån 9 ACCEPTERAT PRIS

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  59.5 kvm
  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 12 maj 2021
  Energiprestanda: 100 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagensterrassen 3

  Bildades
  2006
  Byggår

  2009

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,34000%

  Andelstal avgift

  0,34%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagensterrassen 3 bildades 2006 och består av 3 flerbostadshus uppförda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19, 27. Föreningen omfattar totalt 253 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningens ekonomi är mycket god och har haft flera avgiftssänkningar under åren. Föreningen äger marken.

  Medlemskap

  Juridisk person bedöms från fall till fall. Delat ägande mellan förälder och barn godkänns, minsta ägarandel 10%.

  Förvaltning

  Ekonomisk förvaltning - Princip Redovisning AB. Fastighetsförvaltning - Fastighetsägarna Service AB.

  Föreningens hemsida

  www.lht3.se

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme samt solpaneler på en del av taket på Lindhagensterrassen 9. Mekanisk frånluft, tilluft genom fönsterventiler.

  Utförda renoveringar

  2021 - Reparation av balkongpelare på Lindhagensterrassen 27. 2020-21 - Stamspolning. 2020 - Byte av sopkomprimator. 2020 - Byte av utrymningsskyltar och nödljusarmaturer till LED. 2020 - Underhåll av hissarna. 2019-2020 - Belysningen i allmänna utrymmen byttes till LED. 2019 - En lekplats anlades i den intilliggande parken. 2016 - Byte till elektroniskt låssystem. 2014-2016 - Entréerna och hisshallarna renoverades.

  Planerade renoveringar

  Under 2022 kommer OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll) av lägenheterna att genomföras. I samband med det kommer ventilationskanalerna att rensas.

  Övriga utrymmen

  • Tvättstuga
  • Cykel- och barnvagnsrum i entréplan
  • Takterrasser i samtliga 3 hus (Vån 15)
  • Föreningslokal för uthyrning
  • Soprum
  • Separat förråd

  Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Lindhagenterrassens samfällighetsförening. Föreningens andel är 15,60%. Samfälligheten förvaltar garage, park och gemensamma markytor kring husen.

  Föreningens hyresgäster

  • Marino Café och Pizzeria
  • Art Sushi
  • Kemtvätt & skrädderi
  • Idrottsskadecentrum (Naprapat, massage, personlig träning)
  • Greattech Stockholm (Datorbutik)

  TV/Internet

  Internet leverantör Stockholms Stadsnät, hastighet 1000/1000 Mbit/s och ingår i månadsavgiften. Tv leverantör Sappa. En TV-box och 18 kanaler ingår även den i månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 506 kr/månad (värme och vatten)
  Beskrivning mån.avg.

  Obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån för bredband och kabel-TV.

  Avgiftsändringar

  Inga avgiftsändringar har beslutats (juli 2022).

  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  Närservice

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  Kommunikationer

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångsavstånd, busstrafik samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Thorildsplan.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan