Kristinebergs Slottsväg 5, vån 7

Kristinebergs Slottsväg 5, vån 7

Unik 2:a högst upp i huset!

Ta tillfället i akt och förvärva denna underbara 2:a med bästa läget. Högst upp i huset med en magisk utsikt över takåsarna. Här bor ni i mycket privat läge och i ett nybyggt boende som har alla bekvämligheter och smarta lösningar. Föreningen är mycket attraktiv och har såväl separata förråd som garage och en underbar innergård med föreningshus och vackra planteringar.

I området finner ni välsorterade matbutiker, badbryggor och klippbad men också trendiga restauranger och bagerier. I direkt närhet till bostaden och bara några meter från ytterdörren ligger den mycket grönskande äppelparken med flera olika äppelsorter att avnjuta. Inom några minuters promenad når ni tunnelbanans gröna linje Kristineberg.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en privatvisning.

Adress:
Kristinebergs Slottsväg 5, vån 7, Kristineberg
Yta:
58 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
7 av 7
Avgift:
3 317 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Högst upp i huset med en fantastisk utsikt.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och praktisk hall med rymlig skjutdörrsgarderob och plats för ytterkläder och skor. Golvet är belagt med klinker.

  Vardagsrum

  Fantastiskt ljust rum med generösa fönsterpartier och utsikt i högt och fritt läge. Plats för större soffa, soffbord och TV-möbel.

  Kök

  Bakom vita luckor nås ni av gott om förvaring i flertalet skåp. Ovan bänkskivan sitter ett vitt stilfullt kakel. Utrustat med belysning under överskåp, kyl/frys, ugn, mikrovågsugn och induktionshäll.

  Balkong

  Ljuvlig balkong med sol från förmiddag till solnedgång. Plats för bord och stolar eller loungemöbel.

  Sovrum

  Detta sovrum rymmer med fördel en dubbelsäng samt sängbord. Utrustad med en djup klädgarderob med skjutdörrar försedd med Elfasystem för optimerad förvaring.

  Badrum

  Helkaklat badrum i toppskick. Utrustat med kombimaskin och en praktisk bänk med skåp ovan för handdukar och linne. Spotlights i taket och komfortvärme. Handfat med kommod och spegelskåp, toalett och dusch med glasväggar.

  Till bostaden hör ett separat förråd

 • Uteplats
  Uteplats Beskrivning
  Balkong
 • Fakta
  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  8-1702

  Adress

  Kristinebergs Slottsväg 5, vån 7

  Postnummer
  112 14
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Kristineberg

  Boarea
  58 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Antal sovrum
  1
  Max antal sovrum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Kristinebergs slottspark

  Byggår

  2020

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 7
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas

  Byggnaden

  Brf Kristinebergs Slottspark bildades 2017, är en äkta bostadsrättsförening och äger fastigheten Krillans Krog 3, samt innehar Kvarteret Krillans Krog 1 med tomträtt. Föreningen består av 182 lägenheter och 7 lokaler.

  Gemensamma utrymmen

  -Cykelförråd
  -Barnvagn -och rullstolsförråd
  -Gårdshus med gemensamhetslokal
  -Odlingslådor på innergården

  Garage

  Föreningen har ett garage med 101 parkeringsplatser för föreningens medlemmar, 41 av dessa har laddningsmöjligheter för elbil. Det finns även 9 MC-platser. Bilparkering 1750kr/mån (plus ev. elförbrukning) och MC-parkering 600kr/mån. Det är i dagsläget kort kö till platserna.

  TV & bredband

  Huset är ansluten till fibernätet via Tele 2. En digitalbox, samt ett basutbud på ca 20 kanaler ingår i månadsavgiften. Fiber 100/100 mbit ingår i avgiften.

  El & varmvatten

  Föreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för el och varmvatten, varje lägenhet debiteras sedan för sin del av förbrukningen tillsammans med månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 317 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Kallvatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg, kabel-TV och Fiber 100 MB ingår i avgiften.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Grönskande område med närhet till Storstadspulsen. Promenadavstånd till strandbad för de små vid Smedsuddsbadet samt till badbryggorna i Hornsbergs strand och Fredhällsklipporna. Inom 10 min befinner du dig vid t-centralen och kommunikationerna i området är fantastiska. Inom några minuter når ni Coop Kristineberg och flertalet restauranger. Välsorterade Ica Maxi samt systembolaget, apotek och kemtvätt inom 5-10 min promenad.

  KOMMUNIKATION

  Grön tunnelbana Kristineberg samt buss 61

 • Dokument & Länkar
 • Övrigt

  Svanenmärkta hem är trivsamma, billiga i drift och bra för vår miljö. Ett Svanenmärkt hem från Bonava innebär:

  -Energisnåla lösningar som ger låga kostnader genom bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning.
  -Trivsam innemiljö med god ljudisolering och bra ventilation.
  -Hälsosamma materialval och noga kontrollerat byggmaterial utan miljöfarliga och giftiga ämnen, som inte kommer från naturskyddade skogar eller genmodifierade plantor.
  -Hög bostadskvalitet - ett hem som förblir energisnålt och behåller sin goda innemiljö under lång tid.
  -Plats för återvinning.
  -Möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. Ett grönt bolån ger rabatt på boräntan.

  Svanenmärkt + grönt bolån = rabatt
  Idag erbjuder de flesta banker gröna bolån till Svanenmärkta bostäder, vilket innebär rabatt på boräntan. För att få ett grönt bolån behöver banken Svanencertifikatet.

 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Solna - Råsunda

Lövgatan 55, vån 4

 • 43 kvm
 • 2 RoK
 • 2 401 kr/månad
 • 3 500 000 kr
Nästa visning: Tisdag 16 aug
Stor & solig balkong.
Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Kellgrensgatan 10, vån 5

 • 52.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 478 kr/månad
 • 4 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan