Knektvägen 45 A

Knektvägen 45 A

Familjedröm, nyproducerat parhus om 133 kvm i naturnära bostadsområde.

FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN! Nyproducerat parhus i modernt utförande i underbart bostadsområde intill Stäketsundet. Entréplan med öppen planlösning mellan kök matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier med skjutdörr i glas ut till terrassen. Designgolv i betong - genomfärgad microcement med komfort värme. Detaljrikt innertak med kraftiga limträbalkar, och synlig furuplywood i hög kvalitet. Övervåning med fyra sovrum, klädkammare, badrum samt allrum. Underbart barnvänligt område med goda kommunikationer med buss och tåg. Promenad avstånd till livsmedelsbutik och flera förskolor. Tillträde 9 december.

Pris:
5 895 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Knektvägen 45 A, Järfälla
Yta:
133 kvm
Rum:
6 RoK
Avgift:
4 950 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Entréplan med öppen planlösning mellan kök matplats och vardagsrum. Dusch och tvättrum samt stort fönsterparti med skjutdörr i glas ut till terrassen. Designgolv i betong - genomfärgad microcement med komfort värme. Mycket detaljrikt tak med kraftiga limträbalkar, och synlig furuplywood i hög kvalitet. En trappa upp finner vi parhusets samtliga sovrum, klädkammare, badrum samt allrum. Ekparkett klär golvet. Husets väggar är vitmålade med flera varma trä detaljer genom huset.

  Entéplan

  Hall

  Välkomnande hall med vacker entrédörr i oljad ek med sidoljusförvaring. God förvaring i snickeritillverkad garderob, skräddarsydd för projektet, ca 2,3 m hög samt plats för avhänging och skofövaring. Spotskena i tak. I hallen är elcentralen placerad med plats för fiberansluten WiFi-router.

  Kök

  Infälld belysning under överskåp. Skafferi med utdragsinsats Rondell i innerhörn. El förberett för mikro i överskåp. Bänkskiva i vacker grå kalksten, eller likvärdigt, samt stänkskydd på vägg, ca 70 mm i grå kalksten, eller likvärdigt. Köket är vidare utrustat med helintegrerad diskmaskin, infälld induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn och fullstora integrerade kyl samt frys. Spotskena monterad under balkar monterad parallellt med bänkens framkant.

  Vadagsrum

  Underbart vardagsrum med stora fönster partier från golv till tak med utgång till terrassen med skjutdörr. Härlig braskamin avnjuts från hela rummet.

  Terrass

  Fantastiks terass med trädäck om 24,1 kvm.

  Badrum/tvätt

  Badrummet är utrustat med WC-stol, tvättställ med kommod och spegel. Dusch med dörr i glas, takdusch och handdusch. Snickeritillverkad tvättbänk, med hylla ovanför. I tvättbänken av natursten är rostfri tvättho infälld. Stänkskydd av natursten, h ca 2-300 mm. Tvättmaskin och torktumlare under bänken. Belysning i tak och mörkgrått klinker klär golvet. Frånluftsvärmepump, fiberansluten med möjlighet till fjärrstyrning handukstork. Öppningsbart fönster.

  Trappan

  Handledare i ek på rostfria handledskrokar. Vägg mot vardagsrum av stålnät i ram, krenelerat eller svetsat nät, vitlackerat. Belysning infälld i vägg. Under trappan finns smart förvaring, städrum och medicinskåp.

  Övreplan

  Allrum

  Underbart ljusinsläpp genom rummets takfönster. Härifrån nås samtliga rum på övervåningen.

  Masterbed

  Rofyllt sovrum med stor snickeritillverkad garderob samt linneskåp. Stort fönster.

  Sovrum

  De tre övriga sovrummen har gott om förvaring i dubbla garderober och härliga fönster skiner rummen fint naturligt ljus.

  Badrum

  Mörkgrå klinker klär golvet med och kaklade väggar upp till ca 220 cm, där över vägg och tak målad med VA-behandling Badkar, vägghängd WC-stol, tvättställ med kommod med badrumsskåp infälld i vägg ovan tvättställ med spegeldörrar och handukstork. Belysning monterad på vägg.

  Klädkammare

  Stor förvarings möjlighet i rymlig klädkammare.

  Friliggande förråd ingår

 • Fakta
  Objektstyp
  Parhus
  Lgh.nmr

  102

  Adress

  Knektvägen 45 A

  Postnummer
  176 75
  Postort

  Järfälla

  Område

  Järfälla

  Boarea
  133 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  6

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Bostäket

  Bildades
  2021
  Byggår

  2021

  Juridisk person
  Nej
  Inre rep.fond
  Andelstal

  9,713%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Strax efter du passerat Översjön vid Östra Järvafältet, men innan du når Stäketsundet och bron över till Kungsängen – här bygger Parla åtta parhus och fyra minihus i ett trevligt litet bostadsområde. De står färdiga hösten 2021. Kombinationen av trivsel, stil och funktion har alltid lockat oss. Hoppas du känner likadant.

  TV/Internet

  Telia

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 950 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Lugnt villaområde med vackra naturområden intill Mälaren och Bonäsbadet. En kort promenad till livsmedelsbutik, snabbmat och bensinstation vid rondellen i Stäket. Goda kommunikationer med buss 560, 548 och 547 i området. Pendeltåg vid kallhälls station, gångavstånd 1,5 km eller nås med buss. Med bil når du trafikplats Stäket med på/avfart på några minuter till E18 och väg 267 som leder vidare till E4:an.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan