Hornsbergs Strand 85, vån 6

Hornsbergs Strand 85, vån 6

Fantastisk 3:a intill Hornsbergs strandkant.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara 3:a med oslagbart läge. Här erbjuds en bostad utöver det vanliga med makalös utsikt och en härlig balkong där ni kan koppla av i solen från eftermiddag till sen kväll. Här kommer ni få uppleva många vackra solnedgångar och även det häftigaste åskovädret över vattnet blir som en spektakulär tavla.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Pris:
9 795 000 kr (Utgångspris)
 • Bud: 9 795 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  9 795 000 kr 1 Aktiv tor 12 maj 12:01
Adress:
Hornsbergs Strand 85, vån 6, Hornsbergs Stand - Kungsholmen
Yta:
90 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
6 av 9
Avgift:
4 293 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Fantastisk läge intill Hornsbergs strandkant.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla och förvaring i garderober. Golvet är belagt med en praktiskt klinker som sedan övergår till en vitlaserad ekparkett som sträcker sig över resten av lägenheten. Säkerhetsdörr.

  VARDAGSRUM

  Fantastiskt vardagsrum i gavel med fönsterpartier som gör att lägenheten flödar i ljus. Här har du direkt närkontakt med vattnet och kan se båtarna segla förbi och vidare in genom Karlbergs kanal. Öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum gör att boendet lämpar sig perfekt för sociala tillställningar. Rummet erbjuder möjlighet för flexibel möblering med större soffgrupp och tillhörande vardasgsrumsmöbler. Från rummet nås även bostadens balkong med fantastisk utsikt.

  BALKONG

  Stor balkong med oslagbart läge med utsikt direkt över vattnet. Här kan ni duka fram ert favoritvin och kopplar av i eftermiddagssolen och se solen gå ner i väst.

  KÖK

  Smakfullt kök med vit skåpsinredning och rejäla arbetsytor på exklusiv bänkskiva (Silestone) upplyst med infälld belysning i överskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, spisläkt, integrerad diskmaskin, avfallskvarn, dubbel kyl/frys i rostfritt samt en exklusiv vinkyl för dina favorit viner. Matplats intill fönster där ni kan avnjuta en middag och blicka ut över vattnet.

  BADRUM

  Rymligt badrum med vita kaklade väggar samt mörkt klinkergolv med behaglig komfortvärme. I badrummet finns toalett, dusch med väggar i klarglas, handdukstork, handfat med vit kommod samt upplyst spegel. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  SOVRUM 1

  Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Förvaring i flertalet garderober.

  SOVRUM 2

  Även detta sovrum väl tilltaget med plats för större säng och kontorsdel för den som önskar. Härifrån nås bostadens förråd/klädkammare.

  FÖRRÅD

  Bostadens tillhörande förråd är beläget i lägenheten.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Jublet 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  629

  Lgh.nmr. LM

  1502

  Adress

  Hornsbergs Strand 85, vån 6

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Stand - Kungsholmen

  Boarea
  90 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Torsdag 17 mar 2016

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Jublet

  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  6 av 9
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,44%

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Jublet uppfördes under 2011-2013. Föreningen omfattar adresserna Lindhagensgatan 141-149, Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89 samt Lars Forsells gata 26-36. I föreningen finns det totalt 240 lägenheter, 9 lokaler samt garage.

  Gemensamhetsutrymmen

  -Cykelrum
  -Barnvagnsrum/rullstolsrum
  -Grönskande innergård med uteplatser samt lekplats
  -Miljörum för källsortering och återvinning

  Förvaltning

  Ekonomiskförvaltning - Storholmen förvaltning

  TV- och internetanslutning

  Ownit är föreningens leverantör av internet, telefoni och TV. En obligatorisk kostnad om 180kr/mån debiteras utöver månadsavgiften.
  - Bredband 250/250 mbit/s. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 mbit/s mot en avgift.
  - TV: IP TV där kanalpaket "T-1 Bas" ingår med ca 14 kanaler plus 3 st kanaler i HD. 1 digitalbox följer med lägenheten.
  - Bredbandstelefoni, abonnemang ingår men kostnad för samtal faktureras separat.

  El & Vatten

  Föreningen har ett avtal för el och vatten för samtliga lägenheter och respektive lägenhetsinnehavare betalar för sin egen förbrukning. Debitering sker i efterhand och avräknas mot verklig förbrukning.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god och månadsavgiften sänktes med 15% från och med 2020-04-01. Fram till dess hade avgifterna varit oförändrade sedan föreningen bildades. Inget ytterligare beslut finns om ändring av avgiften.

  Uppvärmning

  Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och bergvärme och ingår i månadsavgiften.

  Ventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling.

  Parkering

  I föreningens garage finns 126 bilplatser och 4 mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. 1 953 kr/månad. Det finns 6 laddstationer för elbil och föreningen planerar att utöka dess inom en snar framtid. Boendeparkering på gatan finns att tillgå. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.

  Renoveringar

  Eftersom huset är så pass nybyggt kommer inget större underhåll behövas de närmsta åren.
  En långsiktig plan för reparationer och underhåll finns på plats.

  Övrigt

  Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet tas ut av pantsättaren.
  Överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet tas ut av köparen. Juridisk person accepteras ej.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 293 kr/månad (värme)
  Hushållsel
  500 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  TV/Bredband
  180 kr/månad
  Vatten
  260 kr/månad
  Summa driftskostnader
  1 140 kr/månad

  Observera att uppgifterna är baserade på nuvarande ägares förbrukning av el och vatten och kan variera.

  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16, vån 14

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 002 kr/månad
Nästa visning: Söndag 22 maj 13:00
Fantastisk utsikt och dubbla balkonger.
Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 43, Vån 3

 • 83 kvm
 • 3 RoK
 • 3 970 kr/månad
 • 8 195 000 kr
Nästa visning: Söndag 22 maj 12:15
Underbar gavel3:a med inglasad uteplats.
Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Nordenflychtsvägen 64, vån 2

 • 70 kvm
 • 3 RoK
 • 2 155 kr/månad
 • 5 895 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan