Hjalmar Söderbergs väg 4, vån 5

Hjalmar Söderbergs väg 4, vån 5

Ta tillfället och förvärv denna otroligt väldisponerade 4:a högt upp i huset, sällan till salu.

Varmt välkomna till denna magiska och ljusa 4:a som erbjuder allt du önskar i ditt boende. Här bor du högt upp i huset i ett mycket tyst, insynsskyddat och privat läge. Njut av en underbar balkong om 12 kvm med morgonsol och kvällssol. Ni finner även generösa och rymliga ytor mellan kök och vardagsrum, två badrum med dusch samt tre bra sovrum och ett separat källarförråd.

Området är mycket barnvänligt med såväl parker, lekparker, förskolor och skola. Närhet till stadspulsen vid centrala Kungsholmen och lugnet i Kristineberg och Fredhäll samt badmöjligheter och välsorterade ICA Maxi vid Hornsberg. Njut av ljumma kvällar med familjen och låt barnen leka fritt på den trygga och spännande innergården. Troligtvis kommer deras närmsta granne vara deras förskolekompis eller blivande klasskamrat.

Varmt välkomna på visning!

Pris:
7 995 000 kr (Högstbjudande)
 • Bud: 8 175 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  8 175 000 kr 4 Aktiv ons 18 maj 09:21
  8 150 000 kr 2 Aktiv ons 18 maj 09:00
  8 100 000 kr 3 Aktiv mån 16 maj 20:15
Adress:
Hjalmar Söderbergs väg 4, vån 5, Kristineberg
Yta:
92 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
5 av 6
Avgift:
4 702 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Högt och fridfullt läge med utsikt över Fredhällsparkens grönska.

Sovrum 1/Master bedroom

Badrum som nås från sovrum 1 & 2

Sovrum 2

Sovrum 3 med klädkammare

Badrum som nås från hallen och sovrum 3

Föreningens trevliga innergård.

Populära Kristinebergs skolan Åk F-6

Hjalmar Söderbergs väg 4

Grönskande innergård.

Äppelparken precis runt hörnet.

Hornsbergs Strand

Restaurang Piren

Lindhagens galleria

Populära Uggleparken några minuter från bostaden

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Golvet är belagt med klinker. Plats för ytterkläder och skor.

  Wc/Dusch

  Detta badrum nås från hallen och är utrustat med toalett, handfat med kommod samt dusch och glasvägg. Handdukstork. Golvet är belagt med mörkt klinker och väggarna med vitt kakel.

  Kök

  Ljuvligt kök från Marbodal med hög standard. Plats för ett ordentligt matbord för 4-6 personer. Bakom de grå luckorna finner ni gott om förvaring i flertalet skåp. Integrerat fullstort kylskåp samt frys. Ovan bänkskivan sitter ett stilfullt kakel. Utrustat med mikrovågsugn, ugn, induktionshäll samt integrerad diskmaskin.

  Vardagsrum

  Generöst vardagsrum med plats för en stor soffa samt fåtölj, soffbord och TV-bank. De generösa fönsterpartierna gör rummet ljust och luftigt. Från detta rum når ni bostadens ljuvliga balkong.

  Balkong

  Underbar inglasad balkong i högt och fritt läge med morgonsol och kvällssol. Plats för ett ordentligt bord och stolar samt en loungemöbel om man önskar. Här kan ni njuta av ljumma grillkvällar. Innergården är stängd och man kan använda odlingslådorna för att plantera.

  Sovrum 1 (Master bedroom)

  Detta rum vetter mot gården. Plats för en 180 cm säng samt sängbord. Utrustat med skjutdörrsgarderob.

  Sovrum 2

  Detta rum ligger invid det större badrummet och här ryms en 90-110 cm säng samt skrivbord. Två garderober. Perfekt barnrum, gästrum och kontor.

  Badrum/tvätt

  Detta badrum är utrustat med badkar, handfat med kommod, spegelskåp samt toalettstol. Ni finner här tvättmaskin och torktumlare och ovan dessa en praktisk bänk samt överskåp för handdukar och linne. Golvvärme & handdukstork

  Sovrum 3

  Detta rum ligger vid entrén. Plats för 90-110 cm säng och skrivbord. Detta rum är utrustat med en klädkammare som även kan används som kontor då den är utrustad med fönster.

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 4 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  4-1503

  Adress

  Hjalmar Söderbergs väg 4, vån 5

  Postnummer
  112 14
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Kristineberg

  Boarea
  92 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Energiklass: C

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Kristinebergs Slottspark 769635-1662

  Byggår

  2020

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Om hiss

  Plats för barnvagn och rullstol.

  Våning
  5 av 6
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal

  0,615400

  Byggnaden

  Brf Kristinebergs Slottspark bildades 2017, är en äkta bostadsrättsförening och äger fastigheten Krillans Krog 3, samt innehar Kvarteret Krillans Krog 1 med tomträtt. Föreningen består av 182 lägenheter och 7 lokaler.

  Gemensamma utrymmen

  -Cykelförråd
  -Barnvagn -och rullstolsförråd
  -Gårdshus med gemensamhetslokal
  -Odlingslådor på innergården

  Garage

  Föreningen har ett garage med 101 parkeringsplatser för föreningens medlemmar, 41 av dessa har laddningsmöjligheter för elbil. Det finns även 9 MC-platser. Bilparkering 1750kr/mån (plus ev. elförbrukning) och MC-parkering 600kr/mån. Det är i dagsläget kort kö till platserna.

  TV & bredband

  Huset är ansluten till fibernätet via Tele 2. En digitalbox, samt ett basutbud på ca 20 kanaler ingår i månadsavgiften. Fiber 100/100 mbit ingår i avgiften.

  El & varmvatten

  Föreningen tecknar ett gemensamt abonnemang för el och varmvatten, varje lägenhet debiteras sedan för sin del av förbrukningen tillsammans med månadsavgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 702 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Kallvatten, uppvärmning, bostadsrättstillägg, kabel-TV och Fiber 100 MB ingår i avgiften.

  Hushållsel
  400 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Varmvatten
  100 kr/månad
  Summa driftskostnader
  650 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  483 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Grönskande område med närhet till Storstadspulsen. Promenadavstånd till strandbad för de små vid Smedsuddsbadet samt till badbryggorna i Hornsbergs strand och Fredhällsklipporna. Inom 10 min befinner du dig vid t-centralen och kommunikationerna i området är fantastiska. Inom några minuter når ni Coop Kristineberg och flertalet restauranger. Välsorterade Ica Maxi samt systembolaget, apotek och kemtvätt inom 5-10 min promenad.

  FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

  Förskolan Hjalmar- På Hjalmar går 45 barn i åldern 1-6 år, fördelade i tre grupper. Barnen uppmuntras till fysisk aktivitet genom att vara utomhus och leka varje dag. Skogen är ett ställe som de ofta besöker där de utforskar naturen.
  Norlandia Förskolor Slottsparken- Förskolan ligger nära grönområden och flera lekparker. Förskolan har två avdelningar för 42 barn.
  Kristinebergsskolan- Årskurs förskoleklass till 6 och med plats för 600 elever. Med sin natursköna omgivning finns tillgång till Äppelparken och andra grönområden som används i den dagliga verksamheten. Skolans skolgård har belagts med konstgräs och intill skolgården finns en härlig lekmiljö som inbjuder till lek och rörelse.
  Kungsholmens grundskola - Har sex förskoleklasser, 40 klasser åk 1-9, tre grundsärskoleklasser, en åk F-3, en åk 4-6 och en grundsärskoleklass åk 7-9.
  Thorildsplans gymnasium- En av Stockholms största gymnasieskolor. Vi har ett brett utbud av program och utbildningar, och till oss kommer elever från hela Stockholm, med alla möjliga bakgrunder och framtidsdrömmar.

  KOMMUNIKATION

  Grön tunnelbana Kristineberg samt buss 61

 • Dokument & Länkar
 • Övrigt

  Det här får du med ett Svanenmärkt hem Svanenmärkta hem är trivsamma, billiga i drift och bra för vår miljö. Ett Svanenmärkt hem från Bonava innebär:

  -Energisnåla lösningar som ger låga kostnader genom bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning.
  -Trivsam innemiljö med god ljudisolering och bra ventilation.
  -Hälsosamma materialval och noga kontrollerat byggmaterial utan miljöfarliga och giftiga ämnen, som inte kommer från naturskyddade skogar eller genmodifierade plantor.
  -Hög bostadskvalitet - ett hem som förblir energisnålt och behåller sin goda innemiljö under lång tid.
  -Plats för återvinning.
  -Möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. Ett grönt bolån ger rabatt på boräntan.

  Svanenmärkt + grönt bolån = rabatt
  Idag erbjuder de flesta banker gröna bolån till Svanenmärkta bostäder, vilket innebär rabatt på boräntan. För att få ett grönt bolån behöver banken Svanencertifikatet.

 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Nästa visning: Söndag 22 maj 13:00
Fantastisk utsikt och dubbla balkonger.
Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 43, Vån 3

 • 83 kvm
 • 3 RoK
 • 3 970 kr/månad
 • 8 195 000 kr
Stadshagen

Ulriksborgsgatan 16, vån 14

 • 64.5 kvm
 • 2 RoK
 • 3 002 kr/månad
Budgivning pågår
Nästa visning: Onsdag 18 maj 17:40
Ljuvlig bostad med milsvid utsikt. Sällan till salu!
Stadshagen

Ulriksborgsgatan 9, vån 15

 • 40 kvm
 • 1 RoK
 • 2 319 kr/månad
 • 3 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan