Eyvind Johnsons gata 7, vån 2

Eyvind Johnsons gata 7, vån 2

Otroligt välplanerad 4:a i mycket attraktiv och omtyckt förening.

Ljuvlig 4:a på eftertraktad adress med närhet till förskolor, välsorterade matbutiker och Hornsberg Strands badmöjligheter. Bostaden bjuder på tre mycket rymliga sovrum, öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum samt balkong mot föreningens vackra innergård. Ni finner här även två badrum båda utrustade med dusch eller badkar. De generösa fönsterpartierna bjuder på sjöglimt mot Mälaren och närhet till Strandpromenaden.

Kontakta ansvarigt fastighetsmäklare för mer information.

Adress:
Eyvind Johnsons gata 7, vån 2, Hornsberg Strand
Yta:
94 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
2
Avgift:
4 396 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet, bostadsrättstillägg och varmvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Ljuvliga sällskapsytor mellan kök och vardagsrum.

Sjöglimt från kök och vardagsrum

Planlösning

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Hall
  Välkomnande och praktisk hall med plats för ytterkläder och skor samt möjlighet att ställa in en barnvagn. Gott om förvaring finner ni i praktisk skjutdörrsgarderob.

  Vardagsrum
  Här möts ni av öppna och sociala sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Plats för en ordentlig soffa, soffbord samt Tv-möbel. Det finns även plats för en arbetsplats. De generösa fönsterpartiet ger bostaden ett härligt ljusinsläpp.

  Kök
  Plats för ett ordentligt matbord för 6-8 personer. Njut och ett stort och luftigt kök med fransk balkong. Fullt utrustat med mikrovågsugn, ugn, induktionshäll, dubbla kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Gott om förvaring finner ni bakom vita luckor från Marbodal.

  Sovrum 1
  Detta ljuvliga rum vetter mot föreningens lugna och grönskande innergård. Används idag som barnrum och har gott om förvaring i stor och rymlig skjutdörrsgarderob. Plats för större säng och skrivbord. Från detta rum når ni bostadens balkong.

  Balkong
  Här ryms med fördel både grill och loungemöbel. Underbart läge mot föreningens lummiga innergård. Eftermiddagssol.

  Master bedroom (sovrum 2)
  Stort och rymligt sovrum med plats för såväl dubbelsäng samt sängbord. I lugnt läge mot föreningen innergård.

  Klädkammare
  Invid det större sovrummet når ni en praktisk klädkammare.

  Badrum 1
  Även badrummet angränsar till två av sovrummen. Helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänk ovan och skåp för handdukar och linne. Handfat med kommod och en stor spegel ovan. Badkar med dusch, toalett och handdukstork. Golvvärme.

  Sovrum3
  Detta rum används idag som barnrum och passar utmärkt även som gästrum och kontor. Plats för större säng samt skrivbord.

  Badrum 2
  Strax intill sovrum 3 finner ni bostadens andra badrum utrustat med handfat och kommod samt dusch.

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 3-4 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  5054

  Lgh.nmr. LM

  1104

  Adress

  Eyvind Johnsons gata 7, vån 2

  Postnummer
  112 16
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsberg Strand

  Boarea
  94 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Poeten org.nr 769618-0582

  Byggår

  2010

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Om hiss

  Stor och rymlig hiss med plats för barnvagn

  Våning
  2
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,007520

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Bostadsrättsförening Poeten färdigställdes av JM under 2010 och är ett flerbostadshus i 7 våningar och omfattar 146 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 9 lokaler med hyresrätt.

  Föreningens adresser är: Hornsbergs Strand 43, 49, 55, 59, Franzéngatan 34, 40, Eyvind Johnsons gata 7.

  Gemensamma utrymmen

  • Innergård: Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja den lummiga innergården
  • Cykel/Barnvagnsförråd: Förvaring för barnvagn finns i entréplan och cykelrum angränsande till porten
  • Gästlägenhet: Boende i föreningen har möjlighet att boka en gästlägenhet för 500 kr/dygn (parkeringsplats ingår)
  • Tvättstuga
  • Kanotförvaring 500 kr/år
  • Styrelserum

  TV och bredband

  Bredband, IP-telefoni och digital-TV grundutbud levereras via Telia Triple Play och är inkluderad i månadsavgift.

  Parkering

  Föreningen har garage i fastigheten som nås via hiss. Det finns 103 platser samt 7 mc-platser. En garageplats kostar 1400, 1650 eller 1800 kr/mån beroende på storlek. Föreningen har även i år installerat laddplatser på större delen av parkeringsplatserna.

  Ekonomi

  En av de bästa Brf:erna i området med mycket stark och god ekonomi, stora hyresintäkter från lokalerna, bra amorteringstakt och bra snittränta på lånen. Ingen förändring av månadsavgifterna planeras.

  Läs mer på föreningens hemsida www.brfpoeten.se

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 396 kr/månad (värme, kabel-TV, Internet, bostadsrättstillägg och varmvatten)
  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  550 kr/månad
  Personer i hushållet
  4
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  Lindhagensgallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment.
  Området är mycket barnvänligt och ni finner flertalet förskolor, lekplatser, MVC och BVC inom några minuters promenad.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan