Förrådsvägen 14, vån 3

Optimal 1:a med sovalkov och rymlig balkong.

MÖJLIG 2:A! Bli först att flytta in i denna perfekt planerade 1:a med sovalkov, som lätt kan göras om till 2:a, och härlig balkong i sö-läge mot föreningens innergård. En genomtänkt, öppen planlösning inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Bekvämt läge nära centrum med all tänkbar service och goda kommunikationer. Kök och badrum är fullt utrustade och lägenheten har miljöklassade vitvaror som gör att du sparar el. Föreningen har en stor och genomtänkt innergård där större sällskap kan samlas för grill.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde februari 2018. Kontakta mäklaren för mer information.

Pris:
2 500 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Förrådsvägen 14, vån 3, Huddinge centrum
Yta:
42.5 kvm
Rum:
1 RoK
Trappor:
3 av 6
Avgift:
2 419 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse



Dela objekt


En grönskande innergård.

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkettgolv.

  Hall

  En central och rymlig hall genom säkerhetsdörr med slitstark klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter i garderob och städskåp.

  Badrum

  Helkaklat badrum med vitt blankt kakel och mörkt klinkergolv. Rummet är inrett med dusch med duschväggar i glas, wc, handfat med vit kommod, spegel med belysning ovan samt tvättmaskin och torktumlare i pelare.

  Kök

  Modernt kök i vitt med vitt kakel och vit bänkskiva (stenmönstrad) i laminat. Fullt maskinellt utrustat i rostfritt; Induktionshäll, inbyggnadsugn med pyrolytisk rengöring, mikro, spiskåpa samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats invid vardagsrummet och vid barbänk.

  Vardagsrum

  Öppen planlösning och generösa ytor mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediaförvaring samt bokhylla.

  Balkong

  Stor balkong mot föreningens lummiga innergård och i bästa sydost-läge. Här finns gott om plats för sittgrupp samt egen plantering och man kan man njuta av många soltimmar och lata middagar!

  Sovalkov

  Perfekt sovalkov med plats för säng, sängbord och förvaringsmöbel. Fönster finns. Kan lätt göras om till ett rum med en vägg.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  Februari 2018

  Fastighetsbeteckning

  Repstegen 2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  10

  Lgh.nmr. LM

  1302

  Adress

  Förrådsvägen 14, vån 3

  Postnummer
  141 46
  Postort

  Huddinge

  Område

  Huddinge centrum

  Boarea
  42.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  1
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  HSB Brf Sjödalen

  Byggår

  2018

  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 6
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,01048%

  Byggnaden

  HSB brf Sjödalen i Huddinge består av 83 lägenheter uppdelade i 2 huskroppar á 6 respektive 7 våningar. Föreningen har även styrelserum samt ett antal kommersiella lokaler i markplan för uthyrning.

  Gemensamma utrymmen

  • Styrelserum med pentry
  • Flera cykelrum
  • Soprum för hushållssopor
  • Grovsoprum
  • Föreningslokal
  • WC i anslutning till lokalen

  P-plats

  I föreningen kommer det finnas 49 garageplatser för 900 kr/mån, 2 bilpoolsplatser samt 5-7 allmänna parkeringsplatser på gatan för 400 kr/mån.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett förråd beläget på vinden

  Medlemskap i HSB

  Alla som blir medlemmar betalar en andel på 500 kronor. Den fås tillbaka om en skulle begära utträde ur HSB. Den årliga medlemsavgiften är 300 kronor.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme.
  FTX-system.

  TV/Internet

  Föreningen tecknar ett gruppavtal med Bredbandsbolaget för grundutbud av digital-TV, IP-telefoni samt bredband med en obligatorisk månadsavgift om 208 kr/mån. Boende har möjlighet att beställa tilläggstjänster från vald bredbandsleverantör.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 419 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Obligatorisk avgift för TV, bredband och IP-telefoni, 208 kr/mån.

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Sjödalen/Huddinge centrum

  Här bor du i ett modernt bostadskvarter i uppväxt område med skogen, sjön och härliga grönområden alldeles runt knuten. Kort avstånd till Huddinge Centrum med all tänkbar service samt flertalet bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på mindre än 15 min.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 3 900 000 kr
Solna- Råsunda

Lövgatan 55, vån 4

 • 43 kvm
 • 2 401 kr/månad
 • 3 200 000 kr
Nästa visning: Söndag 25 aug 11:30
Huddinge- Balingsnäs

Sagoslingan 13, 2tr

 • 54 kvm
 • 3 498 kr/månad
 • 2 595 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan