Finnbergsvägen 28

Stor inglasad balkong och insynsskyddat läge.

ACCEPTERAT PRIS! SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT. Välplanerad och ljus 2:a om 58 kvm med högt läge på Finnberget med en stor, solig och inglasad balkong samt en mindre balkong intill kök med kvällssol. Fantastiskt belägen förening med utsikt över Saltsjön. Lägenheten är mycket ljus med sol från tidig morgon till sena kvällen. Genomgående fint skick. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med separat arbetsrum, modernt kök, sovrum samt ett fräscht badrum. Varmt välkommen!

Pris:
2 850 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Finnbergsvägen 28, Nacka - Finnberget
Yta:
57 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2 av 3
Avgift:
3 254 kr/månad (värme och vatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Ljust insynsskyddat läge.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande och centralt belägen hall med slitstarkt och snyggt klinker på golv och bra med avhängning på kapphylla. Hallen sammanbinder lägenhetens samtliga rum.

  Vardagsrum

  Stort vardagsrum där både soffgrupp och matgrupp får plats. Vardagsrummet har vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Golv bestående av ekparkett. Utgång till inglasad balkong.

  Ingladas balkong

  Från vardagsrummet når man en stor inglasad och solig balkong som fungerar som ett extra rum.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med fönster mot innergården och stor skjutdörrsgarderob med praktisk inredning. Neutralt målade väggar och golv bestående av eklaminat.

  Arbetsrum

  Arbetsrum med inbyggd bokhylla med stor kapacitet för förvaring och inbyggd arbetsbänk. Här finns ett litet fönster som ger rummet ett naturlig ljus.

  Kök

  Fullutrustat kök från Noblessa med underskåp i svart, överskåp i vitt och bänkskiva i trälaminat. Vitt kakel ovan bänkskiva sträcker sig upp i tak. Övriga väggar är vitmålade och golvet är mörkbets. I utrustningen ingår vitvaror från 2009. Kombinerad kyl/frys och ugn från Bosch. Häll, micro och diskmaskin från Whirlpool samt kolfilterfläkt från Upo. Utgång till balkong.

  Balkong 2

  Köket har en mindre balkong som öppnar sig till innergården och får sol på eftermiddagen och kväll.

  Badrum/WC

  Snyggt och helkaklat badrum med mörk klinkergolv och kaklade väggar i beige. Badrummet är utrustad med dusch (regndusch och duschhandtag) med hopfällbara duschväggar, integrerad spegel, skåp och handfat med kommod med bra förvaring.

  Tvätt

  Tillgång till gemensam tvättstuga finns en trappa ner i samma portingång. Tvättstugan är utrustad med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp samt 2 stora torkrum med mangel.

  Förråd

  Till bostaden disponeras ett källarförråd. Extra förråd utöver det som tillhör lägenheten kostar 500 kr/kvm och år.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Sicklaön 37:24

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  057

  Lgh.nmr. LM

  1101

  Adress

  Finnbergsvägen 28

  Postnummer
  131 31
  Postort

  Nacka

  Område

  Nacka - Finnberget

  Boarea
  57 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 17 sep 2012

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Finnberget

  Bildades
  2003
  Byggår

  1948-1954

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Nej
  Våning
  2 av 3
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,4086%

  Andelstal avgift

  0,45891

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Föreningen bildades 2003 och består av sex hus vilka totalt inrymmer 226 lägenheter (Varav 16 av dessa är hyresrätter. När en hyresgäst säger upp avtalet ombildas lägenheten normalt till bostadsrätt av föreningen.) och 7 lokaler samt 2 affärslokaler.

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är stabil. Ingen avgiftsändring är planerad under 2019.

  Delat ägande

  Lägsta ägarandel 10%

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  Utförda Renoveringar

  2017 - Stamspolning
  2016 - OVK-besiktning
  2015-2016 - Fönsterrenovering
  2014 - Utbyte av ventilationsfläktar
  2014 - Byte av entrépartier
  2008-2012 - Nya balkonger
  1990 - Putsades fasaden
  1988-1991 renoverades fastigheterna då bland annat elen renoverades och stambyte genomfördes

  Planerade renoveringar

  • El & Kraft, inkommande eldragningar ses över och byts vid behov
  • Tak och fasad ses över under de närmaste åren

  Övriga utrymmen

  • Samlingslokal/ övernattningslägenhet
  • Cykelförråd
  • Barnvagnsrum
  • Extra förråd
  • Tvättstuga

  TV/Internet

  Boende kan välja att få TV, telefoni och bredband digital-tv levererad av Com Hem eller Telia. Avtal tecknas separat med respektive distributör.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 254 kr/månad (värme och vatten)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift för balkong, 116 kr/mån

  Hushållsel
  108 kr/månad
  Hemförsäkring
  142 kr/månad
  Summa driftskostnader
  250 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 163 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Området är lugnt och vackert beläget mitt emot Djurgården, nära stan men ändå intill naturen. Här är det familjärt och trevligt, man umgås och trivs. Slå dig ned på berget, gärna vid grillplatserna och njut av och den underbara utsikten över Stockholms inlopp. Här finns snart en helt ny stadsdel i historisk miljö, starkt präglad av sitt industriella arv och sin skärgårdsnatur. Kvarnholmens historiska omgivningar ska blandas med moderna bostäder, arbetsplatser, skolor, strandpromenader och kajer – allt beläget på en naturskön plats med närhet till både stadsliv och skärgård.

  ##VISION
  Kvarnholmen är Nackas största stadsbyggnadsprojekt. Fullt utbyggt ska här finnas 2500 nya bostäder, 3000 arbetsplatser, en grundskola för 700 elever, strandpromenader, stora lokaler för kultur och evenemang, kajer och båtplatser. Många av de gamla industribyggnaderna ska bevaras och få ny användning. Genom att tillvarata ett unikt läge i kombination med en unik historia ska Kvarnholmen utvecklas till en attraktiv och levande stadsdel med stark egen identitet.

  SERVICE

  Som boende på Kvarnholmen ska du inte behöva lämna ön för att handla, springa ärenden och gå i skolan. I det gamla bageriet, mitt på ön, byggs ett centrum med livsmedel och annan närservice – från bageri och kafé till skomakare och tandläkare. Redan nu finns COOP samt flera caféer och mindre butiker på Kvarnholmen. Här byggs även den grundskola som Nacka kommun har som uttalad ambition att göra till Sveriges bästa. Inte långt från Kvarnholmen ligger köpcentrumen Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

  KOMMUNIKATIONER

  Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (city) – Nacka (Kvarnholmen) – Lidingö (Dalénum) – Frihamnen där SL-biljetter gäller ombord. Från Kvarnholmen går täta busslinjer till city och storstockholm. Stadsdelen ligger i nära anslutning till stora trafikleder. Med bilen når du Danvikstull och Södra länken på ett par minuter. En ny högbro har byggts för att binda samman Västra Sicklaön och Kvarnholmen med centrala Nacka, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna med Nacka och ökar den nya stadsdelens tillgänglighet. Endast 10 min cykelväg till Nacka Forum. På cykelavstånd når ni både Sickla köpkvarter, Nacka Forum och Södermalm. Med buss 402 når du Slussen på ca 7-8 minuter och Nacka Forum på 3 minuter. Buss 53 tar dig genom Stockholm till Karolinska och buss 469 går via Sickla till Nacka Sjukhus.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 4 080 000 kr
Årsta - Årstastråket

Rämensvägen 27A, 2tr

 • 55 kvm
 • 3 049 kr/månad
 • 3 495 000 kr
Solna - Råsunda

Gränsgatan 26

 • 47 kvm
 • 2 624 kr/månad
 • 3 050 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan