Fabrikörvägen 4-8, vån 3

Dröm-tvåa med magiskt läge och sjöutsikt.

Bli först att flytta in i denna dröm2:a med magiskt läge och sjöutsikt med terrass. Rymlig och exklusiv våning i Oscar Properties projekt No4. Tillträde november 2017.

Pris:
4 250 000 kr (Högstbjudande)
Adress:
Fabrikörvägen 4-8, vån 3, Nacka Strand
Yta:
48 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
3 av 8
Avgift:
4 862 kr/månad

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, ljusa och parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank på trälamell. I taket monteras utanpåliggande vita keramiksocklar. Lägenhetens takhöjd ligger på 2,7 m. Vattenburen golvvärme i samtliga rum, elburen komfortvärme i badrum.

  HALL

  Välkomnande hall genom säkerhetsdörr med goda avhängningsmöjligheter. Samtliga snickerier i grå kulör.

  BADRUM

  Specialritad öppen förvaring i vitpigmenterad ek. Draperier i ljusgrå kulör döljer tvättpelare och förvaring. Tvättställ från Duravit modell ”2nd floor” med tillhörande tvättpelarfot samt förvaring bakom spegel ovan handfat. Vägghängda wc-stol med dold cistern från Duravit, modell ”darling new”. Duschplats med glasvägg i klarglas. Tvättställs- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht. Elburen handduksstork. Golvbrunn med ram och infälld stenplatta lika golv. Infällda downlights i tak, specialdesignade väggarmaturer i polerat stål från Rubn lighting. Elburen komfortgolvvärme. Dold rördragning. Golv i mörk granitkeramik. Synliga väggar i natursten. Stor infälld spegel med ram i krom.

  KÖK

  Unikt framtaget snickerikök med lackade luckor i grå kulör med grepplist. Bänkskivor i ljus natursten, med underlimmad ho i rostfritt stål. Stor kökskåpa i rostfritt stål med avhägningstång. Rymliga högskåp lackade i ljusgrå kulör med beslag i rostfritt utförande. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Vitvaror från Siemens: Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Varmluftsugn och induktionshäll från Siemens. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. I tak ovanför kök monteras utanpåliggande vita keramiksocklar.

  VARDAGSRUM

  Ljust och luftigt med panoramafönster och utgång till balkongen via dörr i glas. Här finns plats för soffa, tv och vardagsrumsbord.

  TERRASS

  Stor terrass med snyggt mörkt smidesräcke och trätrall.

  SOVRUM

  Mysigt placerat sovrum med praktisk skjutdörr och panoramafönster. Inrett med två garderober.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  november 2017

  Fastighetsbeteckning

  Nacka Sicklaön 369:32

  Objektstyp
  Lägenhet
  Adress

  Fabrikörvägen 4-8, vån 3

  Postnummer
  112 67
  Postort

  Stockholm

  Område

  Nacka Strand

  Boarea
  48 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Nummer 4

  Byggår

  2017

  Juridisk person
  Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,76410154 %

  Byggnaden

  Föreningens del av byggnaden kommer att bestå av ett bostadshus med 94 bostadsrättslägenheter om 1-5 rok, uppdelade i fem trapphus.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Barnvagnsförråd
  • Cykelrum
  • Soprum
  • Rullstolsrum
  • Hobbyrum
  • Biorum
  • Tvättstuga
  • Övernattningslägenhet

  P-PLATS

  Garaget är beläget under byggnaden med tillgång till hiss.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett nätförråd i källarplan.

  Värme- och ventilationsanläggning

  FTX-system med lägenhetsaggregat. Undercentral för fjärrvärme. Vattenburen golvvärme i bostäder med undantag för bad och wc. Elektrisk komfortvärme i bad och WC som drivs av hushållselen.

  TV/Internet

  Tv, bredband och telefoni i gemensamt stjärnnät.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 862 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nacka strand är en växande stadsdel med nya bostäder, kontorslokaler och mötesplatser anpassat för att bo, arbeta och leva. Här bor man med utsikt över havet och Stockholms inre skärgård, i bland historik, nutid och framtid. Det går lika snabbt och lätt att ta sig till city som at ta en båt vidare till en idyllisk skärgårdsö. Innerstan ligger nära oavsett om du tar bilvägen, ca 10 min, eller sjövägen, ca 20 min, med färjan som lägger till precis nedanför huset och gör stopp på såväl Djurgården som vid Nybrokajen.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10

 • 54.5 kvm
 • 3 404 kr/månad
 • 2 725 000 kr
Budgivning pågår
Nästa visning: Måndag 18 feb 18:15
Högt upp med inglasad balkong.
Nacka/ Orminge/ Saltsjö-Boo / Västra Orminge

Ormingeringen 30B, vån 2/2

 • 91 kvm
 • 5 597 kr/månad
 • 2 495 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan