Evenemangsgatan 34, vån 10

Stor inglasad balkong i s-läge på vån 9

FAST PRIS! Varmt välkommen till denna optimala 2:a om 57 kvm på vån 9 med en härlig inglasad balkong i s-läge. Öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge med mingel och middagar. Fullt maskinellt utrustat kök. Stilrent badrum med egen tvättpelare. Eftertraktat läge i Arenastaden med ett boende utöver det vanliga – här bor man i direkt närhet till shopping, nöjen, restauranger och kommunikationer. För den som vill njuta av naturen ligger Råstasjön och Hagaparken med sina motionsspår och grönområden en kort bit bort.

Lägenheten säljs på ritning med tillträde.. Kontakta mäklaren för mer information!

Pris:
3 725 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Evenemangsgatan 34, vån 10, Arenastaden
Yta:
57.0 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
10 av 22
Avgift:
3 610 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

Arenastaden

Evenemangsgatan 34, vån 10
 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, mattlackad ekparkettgolv och gedigna vita innerdörrar med klassiskt spegelmönster.

  Hall

  Inbjudande och central hall genom säkerhetsdörr med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i b la skjutdörrsgarderob med spegelglas.

  Badrum

  I anslutning till hallen ligger det rymliga badrummet. Helkaklade väggar i vit matt och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch m vägg i klarglas, wc, handfat med kommod i vitt, spegelskåp med belysning. Här finns en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

  Vardagsrum

  Tilltalande och ljust vardagsrum med två sollägen och luftiga sociala ytor. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök som ger utrymme för socialt umgänge med mingel och middagar. Lättmöblerat med plats för såväl soffgrupp, tv-möbel som matsalsbord. Utgång till lägenhetens balkong.

  Balkong

  Stor inglasad balkong med högt läge!

  Kök

  Trivsamt kök från Vedum som inspirerar till matlagning och sociala tillställningar med öppen planlösning till vardagsrummet. Vita köksluckor med soft close-funktion och svart bänkskiva i laminat samt vitt blankt kakel med LED-belysning ovan. Vita vitvaror från Electrolux; induktionshäll, varmluftsugn, micro, kyl/frys och diskmaskin. Spiskåpa från LGG.

  Sovrum

  Stort och harmoniskt sovrum med bra förvaring i generös garderobslänga. Här ryms dubbelsäng, byrå och arbetshörna.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2018-09-18

  Fastighetsbeteckning

  Arenastaden

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  D-1902

  Lgh.nmr. LM

  1902

  Adress

  Evenemangsgatan 34, vån 10

  Postnummer
  169 56
  Postort

  Stockholm

  Område

  Arenastaden

  Boarea
  Ca ~57.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf VIP-logen

  Byggår

  2017-2018

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  10 av 22
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,69631%

  Byggnaden

  Längs med Evenemangsgatan bygger Peab fem stycken flerbostadshus som sträcker sig högt upp mot himlen. Först ut var Fribiljetten, Säsongskortet, Pressläktaren och nu Brf VIP-logen. Huset med sina 22 våningar erbjuder 146 nya hem som passar det flesta behov och livssituationer. Lägenheterna är fördelade på 1-5 rok och flera av dem får en storslagen utsikt över Arenastaden och Solna. Brf VIP-logen är ett modernt hus med ljusa och välplanerade lägenheter. Alla får balkong eller terrass och vissa med både balkong och terrass. Fasaden består av färgad betong med kompletteringar av granitkeramik och glas. I huset finns två kommersiella lokaler, en på gatuplan och en på plan ett.

  Gemensamma utrymmen

  • Fin innergård med planteringar och sittplatser
  • Cykel- och barnvagnsförvaring
  • Föreningen kommer ingå i gemensamhetsanläggning med fastigheterna Nationalarenan 4, 10, 11, 13 för gårdsytor, cykelrum och reservkraft
  • Teknikutrymmen
  • Tvättstuga

  P-plats

  Reserverade platser i grannföreningen Nationalarenan 5. För information om plats och kostnad, kontakta Parkman.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 610 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Område

  Här bor man i spännande Arenastaden som växer fram med nya bostäder och Mall of Scandinavia samt Friends Arena som invigdes 2012. Gallerian invigdes hösten 2015 och är Skandinaviens största shoppingcenter med över 250 butiker. En kort promenad bort finns Solna C med brett utbud av butiker och restauranger. Brunnsviken och Hagaparken ligger på 10-15 minuters promenadavstånd.

  Arenastaden byggs i etapper och kommer, när den är färdig, att bestå av ca 2 000 nya bostäder, kontor med ca 10 000 arbetsplatser.

  Kommunikationer

  Bra kommunikationer med 10 olika busslinjer och promenadavstånd till Solna station där pendeln går samt till Solna C för tunnelbana och tvärbana. Den nya tvärbanan tar er snabbt från Alvik och Sundbyberg till Solna station.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Solna- Huvudsta

Arvid Tydéns Allé 28, vån 4

 • 90.5 kvm
 • 4 580 kr/månad
 • 6 650 000 kr
Älvsjö

Perronggatan 7, vån 6/6

 • 63.0 kvm
 • 3 865 kr/månad
 • 3 190 000 kr
Barkarbystaden

Kalvshällavägen 36, 3tr

 • 76.0 kvm
 • 4 563 kr/månad
 • 3 145 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan