Epistelvägen 1B

Familjedröm med ljust hörnläge.

MÖJLIG 4:A! Bli först att flytta in i denna underbara 3:a med HÖRNLÄGE och fönster i fyra väderstreck. Bekvämt läge i huset med social planlösning och bra förvaring. Lägenheten har vitmålade väggar, ekparkettgolv och badrum med egen tvättsektion. Eftertraktat läge med närhet till allt såsom bad, rekreation, shopping i Solna Centrum och Mall of Scandinavia. Välkommen på visning!

Adress:
Epistelvägen 1B, Solna- Huvudsta
Yta:
80.0 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
1 av 12
Avgift:
4 333 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, ekparkett och fönsterbänkar i kalksten.

  HALL

  Inbjudande och central hall genom säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i två garderober och ett städskåp samt på kapphylla. Golv i svart slitstarkt klinker.

  BAD/TVÄTT

  Från hallen nås det stilrena badrummet med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv. Badrummet är rustat med duschhörna, wc, tvättställ, spegelskåp med belysning samt tvättmaskin och torktumlare.

  SOVRUM 1

  Härligt och lugnt placerat sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Ingång till klädkammare.

  KÖK

  Trivsamt kök från HTH med öppen planlösning till vardagsrummet. Bra förvaring bakom vita luckor, vitt kakel ovanför bänkskivorna i sandstensfärgad laminat. Fullt maskinellt utrustat kök med vita vitvaror från Siemens; induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, fläktkåpa, diskmaskin samt kyl & frys.

  VARDAGSRUM

  Tilltalande vardagsrum med sociala ytor. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och hyllor.

  SOVRUM 2

  Rogivande sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Trubaduren 1

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  T1-1104

  Lgh.nmr. LM

  1104

  Adress

  Epistelvägen 1B

  Postnummer
  171 63
  Postort

  Solna

  Område

  Solna- Huvudsta

  Boarea
  Ca ~80.0 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Laboratoriet

  Byggår

  2015-2016

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 12
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,5534%

  Andelstal avgift

  0,55%

  Byggnaden

  Brf Laborationet omfattar 266 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök men med fokus på ettor och tvåor. Här inryms också två kommersiella lokaler i fastigheten.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  • Vacker solterrass på taket
  • Relaxområde med spabad
  • Stor, inbjudande och bekväm tvättstuga
  • Rymligt cykelrum med tillhörande verkstad
  • Utegym på gården
  • Två våningars garage

  VÄRME/VENTILATION

  Fjärrvärme med vattenburna radiatorer.
  Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system).

  TV/INTERNET

  Bostadsrättsföreningen har tecknat ett gruppavtal med Com Hem, paketet innehåller 1000/1000 (500-1000 Mbit/s), Digitalt Startutbud TV och Telefoni, 180 kr/mån och betalas utöver månadsavgiften.

  P-PLATS

  På fastigheten kommer det att byggas ett garage i två våningar under mark med 212 parkeringsplatser för 1200kr/månad.

  FÖRRÅD

  Till bostaden disponeras ett källarförråd.

  ARKITEKTUREN

  Lägenheterna är omsorgsfullt planerade för att vara både yteffektiva och moderna i sina lösningar och dispositioner. Det har också tagit noggrann hänsyn till uppsatta miljökrav med miljömässig långsiktighet i stort som litet. Såväl fasad som stomme och interiöra material är utvalda för att skapa boenden med låga driftskostnader och energiförbrukning och som kräver så lite underhåll som möjlig. Ett annat viktigt ingångsvärde är flexibilitet – det ska vara enkelt att forma sitt hem efter hur man vill leva för stunden. Därför har det jobbats mycket med öppna ytor som är lättmöblerade.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 333 kr/månad (värme)
  Kommentar till avgiften

  Obl. avgift för bredband om 180 kr/mån.

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Stort utbud av affärer, livsmedelsbutiker och shopping i Solna Centrum samt en Ica Nära runt knuten. Karlbergs slott med slottspark (Med löpslingor, fotbollsplaner och tennisplaner.) 10 minuter bort. Pampas marina (Mysig hamn med bra restaurang som har brunch på lördag och söndag, kan rekommenderas.) 5 minuter bort. Ulvsundasjön med badplatser, fik och promenadstråk 5 minuter bort. Huvudsta badet (Utomhusbassäng på sommaren) 5 minuter bort.

  Ursviks motions- och friluftsområde (Järvafältet) 5 minuter bort med tunnelbanan mot Husby, hållplats Hallonbergen. Där finns el-upplysta motionsspår, 2,5 km - 15 km spår. På vintern anläggs skidspår. Överlag en fin och mysig omgivning bl a även med Huvudsta ridanläggning, 4-H gård med bl.a. Islandsponnys och får som går omkring fritt (Där finns även ett mysigt fik.).

  Kommunikationer; - Tunnelbana Till t-centralen 6 minuter. - Fridhemsplan (Kungsholmen) 3 minuter. - S:t Eriksplan (Vasastan)11 minuter (Byte till grön linje vid Fridhemsplan.) - Kista 10 minuter - Buss 517 till ex. Karolinska sjukhuset tar 10 minuter.
  - Buss 113 till ex. Solna centrum tar 6 minuter. - Nattbuss 196, 11 minuter från t-centralen

  Cykel T-centralen ca 20 minuter. S:t Eriksplan ca 10 minuter. Fridhemsplan ca 10 minuter.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Solna- Huvudsta

Epistelvägen 1B

 • 80.0 kvm
 • 4 333 kr/månad
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 19B, vån 7

 • 49.0 kvm
 • 2 764 kr/månad
 • 3 620 000 kr
Högdalen- Bandhagen

Stenkvistavägen 10, vån 4

 • 66.5 kvm
 • 4 007 kr/månad
 • 3 375 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan