Warfvinges väg 3, Vån 2

Välplanerad 2:a med solig balkong.

Varmt välkommen till denna otroligt välplanerade 2:a i omtyckt förening. Lägenheten erbjuder väldisponerade ytor, goda förvaringsmöjligheter samt stor solig balkong in mot föreningens innergård. Bostaden erbjuder all tänkbar bekvämlighet så som fullt utrustat kök med diskmaskin, badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter både i och utanför lägenhet.

Här bor du ett stenkast från Hornsbergs Strands vackra promenadstråk och med närhet till allt du kan önska så som stort utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och Lindhagens Galleria med bland annat ICA Maxi, Systembolaget och postservice. Utmärkta kommunikationer med två minuters promenad till närmsta tunnelbana och flertalet bussar i närområdet. Toppenförening med mycket god ekonomi där medlemmarna har tillgång till garage, tvättstuga, övernattningslägenhet och tillhörande källarförråd.

Pris:
3 795 000 kr (Utgångspris)
 • Bud: 3 980 000 kr (Högsta bud)
  Bud Budgivare Status Tid
  3 980 000 kr 1 Aktiv tis 16 apr 09:52
  3 970 000 kr 2 Aktiv tis 16 apr 09:50
  3 960 000 kr 1 Aktiv tis 16 apr 08:53
  3 950 000 kr 2 Aktiv tis 16 apr 08:52
  3 940 000 kr 1 Aktiv mån 15 apr 17:55
  3 925 000 kr 2 Aktiv mån 15 apr 17:29
  3 900 000 kr 1 Aktiv mån 15 apr 10:59
  3 875 000 kr 2 Aktiv mån 15 apr 10:58
  3 850 000 kr 1 Aktiv mån 15 apr 10:52
  3 825 000 kr 2 Aktiv mån 15 apr 10:46
  3 795 000 kr 1 Aktiv sön 14 apr 16:22
Adress:
Warfvinges väg 3, Vån 2, Hornsbergs Strand
Yta:
52 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
2
Avgift:
2 902 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Fullt utrustat kök.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  HALL

  Praktisk hall med plats för ytterkläder på hatthylla samt ytterligare förvaring i två garderober. Väggarna i bostaden är genomgående vit tapet och golvet är belagt med en vacker ekparkett.

  VARDAGSRUM

  Stort och rymligt vardagsrum med plats för en stor soffa, tv möbel och övrigt möblemang för den som önskar. De generösa fönsterpartierna gör rummet ljust och luftigt. Från detta rum når ni även bostadens balkong.

  BALKONG

  Härlig balkong in mot föreningens lugna innergård. Här erbjuds plats för utemöbler samt grill (gasol & el). Här kan du koppla av i eftermiddagssolen.

  KÖK

  Stilrent kök från Marbodal med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl, frys, fläkt, glaskeramikhäll, mikro samt ugn. Goda arbetsytor på mörk laminatskiva upplyst av belysning i överskåp. Matplats intill fönster med plats för 4-6 personer.

  SOVRUM

  Rogivande sovrum mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för dubbelsäng (180cm) med tillhörande sängbord. Gott om förvaring i garderob med spegelskjutdörrar.

  BADRUM

  Helkaklat badrum med vita väggar och mörkt klinkergolv med behaglig golvvärme. Badrummet erbjuder dusch, handfat, toalett, handfat med kommod, upplyst spegel samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2018 med praktiskt avlastningsbänk och skåp för förvaring ovan.

  FÖRRÅD

  Till bostaden hör ett separat källarförråd.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Välmågan 3

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2052

  Lgh.nmr. LM

  1102

  Adress

  Warfvinges väg 3, Vån 2

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Hornsbergs Strand

  Boarea
  52 kvm
  Boarea enligt

  Ekonomisk förvaltare

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Måndag 14 okt 2013
  Energiprestanda: 82 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Lindhagens Backe

  Byggår

  2011

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  2
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,6294

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Lindhagens backe är en äkta förening med 128 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt. Huset uppfördes av JM och kvarteret/bostadshuset har 8 - 6 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 78 parkeringsplatser och förråds-utrymmen. Föreningen bildades 2008 och huset stod klart för inflyttning 2011-2012.

  Gemensamma utrymmen

  -Tvättstuga
  -Barnvagnsrum
  -Cykelrum
  -Övernattningslägenhet (Plats för 8 personer, 350 kr/natt)
  -Gemensam innergård
  -Två varmgarage

  Garage

  I föreningens fastighet finns 78 parkeringsplatser och 13 MC-platser i underliggande garage. Garageplatserna kostar 1.200 kr alt 1.500 kr /mån beroende på platsens tillgänglighet. MC-plats kostar 500 kr / mån. Det är för närvarande kö. Under 2017 har föreningen installerat 10 st el-stolpar för laddning av elbilar och kostar 2000 kr / mån.

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  TV/Internet

  Triple Play via Telia. IP-telefoni, TV Basutbud "lagom" (22 st kanaler) och Internethastighet är 100Mbit/100 ingår i avgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  2 902 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Avgiftsändringar

  Inga planerade avgiftsförändringar under 2019. Föreningens ekonomi är mycket god och under 2015 sänktes avgiften med 10%.

  Hushållsel
  300 kr/månad
  Hemförsäkring
  200 kr/månad
  Summa driftskostnader
  500 kr/månad

  Observera att uppgifterna är uppskattade och kan variera.

  Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  455 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  Lindhagensgallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment.

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerade mäklarkontoret.

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Huddinge centrum

Förrådsvägen 14, vån 3

 • 42.5 kvm
 • 2 419 kr/månad
 • 2 500 000 kr
Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 17

 • 61 kvm
 • 3 318 kr/månad
 • 4 150 000 kr
Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 14A, vån 6

 • 55 kvm
 • 3 046 kr/månad
 • 3 980 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan