Grindtorps skolgränd 30, 4tr

Grindtorps skolgränd 30, 4tr

Nyligen sålt

Familjedröm på vån 4 med Täby C och grönområden utanför dörren!

Pris:
4 995 000 kr (Accepterat pris)
Adress:
Grindtorps skolgränd 30, 4tr, Täby centrum
Yta:
106 kvm
Rum:
4 RoK
Avgift:
5 363 kr/månad (värme)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl Intresse


Dela objekt


_DSC7268

skiss grindtorp

polstjarnan-3d-flygbild-bullseye-1960x1140

_DSC7270

_DSC7267

_DSC7262

ladda ned (3)

Situationsplan

_DSC7265

ladda ned

Intillliggande fastighet

Intillliggande fastighet

DSC_0054

Ett stenkast från Täby Centrum

DSC_0050

Grönskande omgivning

ladda ned (1)

ladda ned (2)

DSC_0049

Härliga grönområden

Lisa_skylt Liggande_webb

Karta

 • Beskrivning

  HALL#

  Välkomnande och ljus hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i garderob, städskåp och kapphylla. Säkerhetsdörr.

  #

  Lägenheten har genomgående vitmålade väggar, golv i mattlackad ekparkett, vita socklar samt fönsterbänkar i kalksten.

  #

  BADRUM

  Fullt utrustat badrum med grått klinkergolv och kakel i matt vitt. Rummet är rustat med dusch, wc med mjukstängande sits, handfat med vit kommod, spegel med belysning samt handdukstork. Separat tvättsektion med tvättmaskin och luftkondenstumlare från Siemens och bänkskiva och väggskåp i vitt med push-to-open. Spotlights i tak.

  WC/DUSCH

  Helkaklat i vitt och golv i mörk klinker. Rummet är rustat med wc, dusch, handfat och spegel med belysning.

  VARDAGSRUM

  Stort och ljust rum som bjuder till flexibel möblering och plats för såväl soffa som fåtöljer och soffbord. De generösa fönsterpartierna i två väderstreck ger rummet ett behagligt och naturligt ljus.

  BALKONG#

  Underbar balkong med många soltimmar tack vare två sollägen. Plats för loungemöbel eller bord och stolar för den som önskar.

  SOVRUM 1

  Nås från vardagsrummet och är ca 14 kvm och är utrustat med en generös skjutdörrsgarderob. Lämpar sig bra som master bedroom.

  KÖK

  Stilfullt och ljust kök i två väderstreck, från Marbodal. Bakom vita luckor med rostfria handtag finner ni gott om förvaring. Bänkskiva i laminat (Mörk drivved) och stänkskydd i vitt blankt med LED-belysningslist ovan. Fullt utrustat med rostfria vitvaror från Siemens; induktionshäll, kyl & frys side by side, ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin samt spiskåpa från Franke. Matplats invid stort

  SOVRUM 2

  Nås från passage till hallen och är ett rymligt rum perfekt som barn-eller arbetsrum. Här finns en garderob.

  SOVRUM 3

  Även detta rum nås från passage till hallen. Här finns gott om plats för säng, sängbord och förvaringsmöbel. Här finns en garderob.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten disponeras ett förråd om 4 kvm, som nås från balkongen. Samt ett externt förråd.

 • Fakta
  Nyproduktion
  Ja
  Tillträde

  2017-06-01

  Fastighetsbeteckning

  Mars 2

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  21403

  Adress

  Grindtorps skolgränd 30, 4tr

  Postnummer
  183 47
  Postort

  Täby

  Område

  Täby centrum

  Boarea
  106 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration ej utförd

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Brf Polstjärnan

  Byggår

  2014-2016

  Hiss
  Ja
  Inre rep.fond
  Andelstal

  1,0119%

  Byggnaden

  Brf Polstjärnan kommer att bestå av 74 lägenheter, av fastighetens totalt 125 bostäder. Byggherre är JM och byggnaden kommer att uppföras under 2016-2017 och enligt preliminära uppgifter att stå klar under kvartal 2, 2017. Huset är uppdelat i två trapphus och under detta finns det källare och garage. I entréplan finns utrymme för källsortering, cykelrum, övernattningsrum samt styrelserum. Grönskande innergård och lekplats med gungor och sandlådor gör parken välkomnande för barn och vuxna.

  Gemensamma utrymmen

  -Grönskande innergård## -Källsortering## -Cykelrum## -Övernattningsrum## -Garage## -Barnvagnsrum##

  Garage

  Finns att hyra och nås bekvämt via hiss från bostadsplanet. Det finns 102 platser som delas med grannfastigheten. Kostnad för dessa är 1050 kr/ mån.

  TV/Internet

  Tripel Play via telia (TV, IP-telefoni och bredband). Obligatorisk avgift om 220 kr/ månad.

  Ventilation

  Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning

  I närheten

  -Täby Centrum station 200 m## -Täby Centrum 400 m## -Täby Bibliotek 500 m## -Täby Bowlingcenter 600 m## -Tibblebadet 600 m##

 • Kostnader
  Månadsavgift
  5 363 kr/månad (värme)
  Beskrivning mån.avg.

  Det tillkommer årsavgift för varmvatten samt bredband, TV och telefoni. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

  Varmvatten
  183 kr/månad
  Tv och Bredband
  220 kr/månad
  Summa driftskostnader
  403 kr/månad

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Med bara ett stenkast från Sveriges mest välbesökta inomhuscentrum Täby centrum, finns ett riktigt bra utbud av affärer, restauranger, caféer, gym med mera. Närbeläget finns dessutom tennisplan, bouleplan, lekplatser och ett utomhusgym, och under varma sommardagar kan man lata sig i det närliggande Norskogsbadet, ett tempererat utomhusbad med 25 m bassäng som är öppet under sommaren och är omgiven av stora gräsytor, omklädningsrum och servering.

  #

  Kvarterets centrala läge gör att du alltid har nära till goda kommunikationer. Här har du också utmärkta kommunikationer med både bussterminal och station för Roslagsbanan som snabbt och smidigt tar dig in till stan, eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan