Warfvinges väg 3

Warfvinges väg 3

Kommande

Fantastik 4:a med solig balkong.

Det är med glädje jag kan presentera denna ljuvliga 4:a på eftertraktad adress med närhet till förskolor, välsorterade matbutiker och Hornsberg Strands badmöjligheter. Bostaden bjuder på tre mycket rymliga sovrum, öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum samt en solig balkong mot föreningens vackra innergård. Några stenkast från bostaden når ni enkelt tunnelbanan. Föreningen är mycket eftertraktad och är lågt belånade med god ekonomi och det finns såväl övernattningslägenhet som tvättstuga och till denna bostad ett stort och rymligt källarförråd.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Adress:
Warfvinges väg 3, Hornsbergs Stand
Yta:
98 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
1
Avgift:
4 659 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Balkong med sol från förmiddag till eftermiddag.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Förvaring finner ni i en praktisk garderob i hallens förlängning. Golvet är genomgående 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade. Golvet strax innanför ytterdörren är belagt med praktiskt klinker.

  Kök

  Mycket väldisponerat kök med plats för matbord för 6-8 personer. Bakom mattvita luckor finner ni gott om förvaring och ovan stenbänkskivan sitter ett grått kakel. Luckorna är från Marbodal och köket är utrustat med ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin samt dubbla kyl och frys.

  Vardagsrum

  Generöst tilltaget vardagsrum med plats för ordentlig soffa, Tv-bänk samt soffbord. Här finns även utrymme för en arbetsplats för den som arbetar hemifrån.

  Sovrum 1

  Detta rum nås från vardagsrummet och används idag som barnrum. Plats för säng samt skrivbord. Utrustat med garderob.

  Sovrum 2

  Även detta rum används som barnrum och rymmer säng samt skrivbord. Förvaring i dubbla skjutdörrsgarderob.

  Master bedroom (Sovrum 3)

  Stort och rymligt rum mot den lugna innergården. Plats för dubbelsäng samt sängbord. rummet är försett med dubbla skjutdörrsgarderob.

  Balkong

  Ljuvlig balkong med plats för loungemöbel och grill. Njut av eftermiddagssolen på denna rymliga balkong. Man får grilla med gasol eller el-grill.

  Badrum

  Praktiskt placerat badrum fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare med bänk ovan samt överskåp för extra förvaring. Handfat med kommod och spegelskåp, duschvägg , badkar och golvvärme.

  Wc

  Utrustat med toalett, handfat samt kommod och överskåp.

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 8 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  2041

  Adress

  Warfvinges väg 3

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsbergs Stand

  Boarea
  98 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagens Backe

  Byggår

  2012

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  1
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal insats

  1,00872

  Andelstal avgift

  1,00872

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagens backe är en äkta förening med 128 lägenheter där samtliga är upprättade med bostadsrätt. Huset uppfördes av JM och kvarteret/bostadshuset har 8 - 6 våningsplan ovan mark samt 2 underliggande garageplan med 78 parkeringsplatser och förråds-utrymmen. Föreningen bildades 2008 och huset stod klart för inflyttning 2011-2012.

  -Tvättstuga
  -Cykelrum
  -Barnvagnsrum
  -Övernattningslägenhet (Plats för 8 personer, 350 kr/natt)
  -Gemensam innergård
  -Två varmgarage
  -Förråd

  TV/Internet

  Triple Play via Telia. IP-telefoni, TV Basutbud "lagom" (22 st kanaler) och Internethastighet är 100Mbit/100 ingår i avgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 659 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  500 kr/månad
  Hemförsäkring
  250 kr/månad
  Summa driftskostnader
  750 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  OMRÅDESBESKRIVNING

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

  NÄRSERVICE

  Lindhagensgallerian bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment.
  Området är mycket barnvänligt och ni finner flertalet förskolor, lekplatser, MVC och BVC inom några minuters promenad.

  KOMMUNIKATION

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Kungsholmen

Lindhagensterrassen 9, vån 7

 • 79 kvm
 • 3 RoK
 • 3 140 kr/månad
 • 6 195 000 kr
Nästa visning: Söndag 24 okt 13:00
Stor och härlig lägenhet med uteplats om 16kvm
Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Hornsbergs Strand 85, 1tr

 • 65 kvm
 • 2 RoK
 • 3 307 kr/månad
 • 5 250 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan