Ulriksborgsgatan 7, plan 6

Ulriksborgsgatan 7, plan 6

Gavel-2:a med privat läge.

Riktigt trivsam gavel-2:a med fint ljusinsläpp och privat läge. Tilltalande interiör, stort kök i öppna sociala ytor, målade väggar i behagliga kulörer och ekparkettgolv. En riktigt fin lägenheten där den stora balkongen med trätrall och många fönster i två väderstreck definitivt bidrar till ökad trivsel. Luftiga ytor ger möjlighet till arbetsplats i både sovrummet och vardagsrummet. Fräscht helkaklat badrum och bra förvaring. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Bra brf mycket god ekonomi som nyligen har sänkt avgiften. Beläget i populära Lindhagen, ett stenkast till tunnelbana och bussar, service i Lindhagens galleria och bad i Hornsbergs Strand. Stabil Brf med god ekonomi. Snart till salu!

Adress:
Ulriksborgsgatan 7, plan 6, Kungsholmen
Yta:
59.5 kvm
Rum:
2 RoK
Trappor:
7 av 18
Avgift:
3 174 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderob med överskåp. Ingång vid säkerhetsdörr och från hallen nås badrummet.

  Samtliga väggar är vitmålade och på golvet ligger en ekparkett.

  Badrum

  Stort och stilrent med helkaklade väggar i vitt samt mörkt klinkergolv. Här finns tvättmaskin, tumlare, dusch, handfat med kommod och spegel ovan, wc och handdukstork. Golvvärme.

  Vardagsrum

  Underbart gavelläge med stora fönster i vinkel. Rymligt och lättmöblerat med sociala ytor. Utgång till mysig balkong.

  Balkong

  Trivsam och stor balkong med morgon- och förmiddags. Bekvämt läge och ingen insyn. Här finns plats för sittgrupp och egen plantering.

  Kök

  Tilltalande kök i vitt där goda arbetsytor och öppen planlösning till vardagsrummet snabbt bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. Gott om förvaring och arbetsytor. Rostfria vitvaror, induktionshäll, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Köket fick nytt vitt kakel 2019 och ny mikro 2021.

  Sovrum

  Harmoniskt sovrum med ingen insyn. Plats för dubbelsäng och tillhörande möbel, skrivbord och bra förvaring i garderobsvägg. 2 stora fönster i 2 väderstreck.

  #

  Sammanfattningsvis är detta en väldigt trivsam lägenhet med luftiga ytor och alla bekvämligheter som underlättar vardagen.

 • Parkering

  Garage finns i direkt anslutning till huset. Särskild kö finns upprättad. Föreningen har 30 platser dekorerade till sina medlemmar och hyres för förmånlig avgift om 1945 kr/månad. Corepark har också lediga allmänna platser i garaget (maj 2021), 2075kr/mån respektive 2513kr/mån laddats för elbil + deb för förbrukad el.

  Boendeparkering Du som är registrerad ägare till ett fordon och är folkbokförd inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Stockholms Stad. Tillståndet låter dig parkera inom ditt område till en förmånlig boendetaxa.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning

  Gångaren 17

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  01063

  Lgh.nmr. LM

  1405

  Adress

  Ulriksborgsgatan 7, plan 6

  Postnummer
  112 18
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen

  Boarea
  59.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Onsdag 21 aug 2019
  Energiprestanda: 83 kWh/m2
  Energiklass: D

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Lindhagensterrassen 1

  Bildades
  2004
  Byggår

  2006

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 18
  Inre rep.fond
  Andelstal

  0,006128

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Allmän information

  Brf Lindhagensterrassen 1 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. I föreningens båda hus på Ulriksborgsgatan 7 & 9 finns det 161 lägenheter. Huset uppfördes och stod klart i slutet av 2006. De har mycket god ekonomi och har vid flera tillfällen genom åren sänkt avgiften.

  NKG Fastighetsservice AB

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme. FTX-Ventilation.

  Utförda renoveringar

  -Målning av träpanel i entrén genomfördes 2017
  -En stamspolning genomfördes 2015

  Planerade renoveringar

  Inga kommande renoveringar

  Övriga utrymmen

  -Tvättstuga (kostar 600 SEK/år om man vill ha access).
  -Cykelförråd
  -Barnvagnsrum

  TV/Internet

  Kollektivt ansluten till bredband 1 000Mbit/s via Bahnhof för en obligatorisk avgift om 64 kr/mån. Basutbud med TV kanaler via ComHem ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanalpaket kan tecknas av varje bostadsrättshavare om så önskas.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 174 kr/månad (värme, vatten och kabel-TV)
  Kommentar till avgiften

  Värme, vatten och lägenhetsförråd ingår i månadsavgiften.

  Beskrivning mån.avg.

  Hushållsel betalas enligt förbrukning. Bredband (1 000Mbit/s via Bahnhof) och kabel-TV med basutbud tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 64kr på månadsavin.

  Avgiftsändringar

  Föreningens ekonomi är i bra balans och någon avgiftshöjning är inte planerad eller beslutad. Sista justeringen av avgiften skedde i Januari 2021, då avgiften sänktes med 6%.

  Hushållsel
  340 kr/månad
  Hemförsäkring
  216 kr/månad
  Summa driftskostnader
  556 kr/månad
  Personer i hushållet
  2
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av säljaren
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Närhet till såväl Fridhemsplan och Rålambshovsparken. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi.

  Kommunikationerna i området är generösa med tunnelbanans gröna (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar er till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar er genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan