Pär Lagerkvists gata 4, 7tr

Pär Lagerkvists gata 4, 7tr

Kommande

Högt läge och mysig balkong mot gården.

Välplanerad och ljus 4:a på vån 7 av 8 med mysig balkong mot gården, stilrent och tilltalande kök med öppen planlösning, stort badrum och 3 harmoniska sovrum. Lägenheten är genomgående i gott skick och erbjuder sjöglimt från balkong och sovrummen. Beläget på populär gata i Hornsbergs Strand i en förening med bl.a. bastu, förskola som har mycket god ekonomi som lett till sänkta avgifter om 10%. Föreningen äger marken. Här bor man granne med Mälarens glittrande vatten, underbar strandpromenad med badbryggor och restauranger, småbutiker, lekparker och Lindhagens galleria med service, systembolag och Ica Maxi. Gångavstånd till både bussar och tunnelbana. Välkomna till denna familjedröm!

Interiörbilder kommer inom kort.

Adress:
Pär Lagerkvists gata 4, 7tr, Kungsholmen - Hornsbergs Stand
Yta:
85 kvm
Rum:
4 RoK
Trappor:
7 av 8
Avgift:
4 792 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt

Interiörbilder kommer inom kort.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Rymlig och bra hall med praktiskt klinkergolv, plats för avhängning av ytterkläder och skor samt förvaring i 2 garderderober med överskåp. Plats för belysning och eventuell möblering.

  Sovrum 1

  Stort masterbed med skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Utgång till den underbara balkongen.

  Balkong

  Mysig balkong med lugnt och rofyllt läge mot föreningens innergård. Plats för bord, stolar och egen plantering.

  Sovrum 2

  Plats för säng, skrivbord och förvaring i skjutdörrsgarderob. Lugnt gårdsläge.

  Sovrum 3

  Perfekt barnrum/gästrum. Plats för säng, byrå och bokhylla. Lugnt gårdsläge. Viss utsikt mot vattnet mellan husen.

  Kök

  Stilrent och socialt kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Vit köksinredning, vitt kakel, mörka bänkskivor och rostfria vitvaror: kyl, frys, inbyggd micro och ugn, fläktkåpa och induktionshäll. Trevlig matplats intill fönster med plats för 8-10 pers.

  Vardagsrum.

  Generöst ljusinflöde tack vare stora fönsterpartier. Luftiga ytor möjliggör för en flexibel möblering.

  Badrum

  Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt, svart klinkergolv med komfortvärme samt egen tvättsektion med tvättmaskin och tumlare med arbetsbänk och förvaring ovan. Wc, tvättställ med vit kommod, spegel och duschhörna. Här finns plats för badkar.

  #

  Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

 • Parkering

  I föreningens garage finns 88 parkeringsplatser (1 500kr/mån) för bil, 5 parkeringsplatser för motorcykel och 19 parkeringsplatser för scooter eller vespa (313 kr/mån). Lediga platser finns! Om du vill teckna hyresavtal för en garageplats, kontakta Europark på telefon 08-556 306 70 eller via email kundtjanst@europark.se. Boendeparkering på gatorna.

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Fastighetsbeteckning

  Brf Eden

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr

  273

  Lgh.nmr. LM

  1603

  Adress

  Pär Lagerkvists gata 4, 7tr

  Postnummer
  112 15
  Postort

  Stockholm

  Område

  Kungsholmen - Hornsbergs Stand

  Boarea
  85 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  4
  Antal sovrum
  3
  Energideklaration
  Status: Energideklaration är utförd
  Utfördes: Söndag 14 okt 2012
  Energiprestanda: 108 kWh/m2

  Bostadsrättsföreningen

  Byggår

  2008

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  7 av 8
  Inre rep.fond
  Andelstal insats

  0,87459

  Andelstal avgift

  8,75000

  Byggnaden

  Brf Eden är belägen på Nordenflychtsvägen 61-69 och Pär Lagerkvists gata 2-10, Hornsbergs Strand i Stockholm. Föreningens fastigheter består av flerbostadshus om 8/9 våningar med 121 lägenheter och 2 lokaler med hyresrätt. Miljöhus.

  Gemensamma utrymmen

  • Bastu med relaxrum (Gratis)
  • Cykelförråd
  • Barnvagnsrum (Finns i varje port)
  • Källsortering
  • Grovsoprum
  • Tvättstuga
  • Gemensamhetslokal (Gratis)
  • Övernattningslägenhet (200 kr/natt)

  TV/Bredband/IP-Telefoni

  Bredband 100 Mbit, med möjlighet att uppgradera till 1000 Mbit, IP-telefoni och digital TV (basutbud) via fibernät levereras via Telias tjänst Triple Play och är inkluderad i angiven månadsavgift. För IP-telefoni tillkommer minutavgift för samtal liksom kostnad för exempelvis utökat kanalpaket (16 kanaler ingår). Alla lägenheter har en bredbandsuppkoppling på upp till 100 Mbit som standard. Till varje lägenhet tillhör en router. Den ska lämnas kvar i lägenhet vid försäljning.

  Parkering

  I huset finns ett garage i två plan med 88 parkeringsplatser. Garaget nås direkt från hissen. Garageplats kostar 1500 kr/ månad och motorcykel och vespa kostar 350kr/ månad. Det finns även "små platser" och dessa kostar 1000 kr/mån. För mer info, kontakta Apcoa.

  Ekonomi

  Nej, inga avgiftshöjningar är planerade. Styrelsen har under 2019 liksom under 2018 sänkt avgiften med 10%. Detta har skett utan att behöva göra avkall på värdehöjande renoveringar eller amorteringar. Styrelsen har som ambition att ytterligare sänka avgiften under kommande år, givet att de ekonomiska förutsättningarna kvarstår.

  Underhållplan

  Föreningen har en 20-årig underhållsplan som är framtagen av extern part. Det finns i denna inga större arbeten planerade de närmaste åren, utöver löpande underhåll.

  Ekonomisk förvaltare

  HSB

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Övrig info

  Grillning med gasol- eller koleldad grill är ej tillåten på balkongerna, framför allt av brandsäkerhetsskäl men också av ventilationsskäl. Grillning på balkonger är dock tillåten om en elektrisk grill används.

  För mer information om föreningen besök deras hemsida www.brfeden.se/

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme.

  TV/Internet

  Fastigheten är ansluten till Telia. Tv, bredband & IP-telefoni ingår i avgiften.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 792 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Kommentar till avgiften

  I avgiften ingår även BR-tillägg.

  Hushållsel
  400 kr/månad
  Bostadsrättstillägg
  149 kr/månad
  Summa driftskostnader
  549 kr/månad
  Överlåtelseavgift
  1 110 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  444 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Område

  Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Även två tunnelbanestationer och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll.

  NÄRSERVICE

  Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd. Lindhagens galleria ligger intill med ICA Maxi, systembolaget, inredningsbutik, apotek mm.

  KOMMUNIKATION

  Genom det geografiska läget med T-banan på gångsavstånd, busstrafik med linje 49 till Fridhemsplan och linje 56 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och gröna linjen i Kristineberg.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan