Warfvinges väg 15, vån 4

Warfvinges väg 15, vån 4

Kommande

Ert nya hem.

Välkommen till en ljuvlig 3:a utöver det vanliga. Ni nås här av två rymliga sovrum, gott om förvaring, öppna och sociala sällskapsytor och fönster i tre väderstreck. Föreningen är mycket omtyckt i området och ni finner här närhet till badbryggorna vid Hornsbergs strand, trendiga restauranger samt flertalet gym. Inom några minuters promenad når ni välsorterade Ica Maxi och några stenkast från ytterdörren når ni Stadshagens tunnelbana.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Adress:
Warfvinges väg 15, vån 4, Hornsbergs Stand - Kungsholmen
Yta:
87.5 kvm
Rum:
3 RoK
Trappor:
4
Avgift:
3 255 kr/månad (värme och varmvatten)

Intresserad av denna bostad?

Anmäl IntresseDela objekt


Ljuvliga sällskapsytor & fönster i tre väderstreck.

Dags att flytta?

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Boka kostnadsfri värdering

Planritningar

Karta

 • Beskrivning

  Hall

  Ljuvlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor i rymliga garderober stilfullt målade i samma kulör som övriga väggar. Golvet är genomgående i bostaden vacker matt ekparkett. I Hallens förlängning som idag används som lounge ryms en arbetsplats för den som arbetar hemifrån .

  Badrum

  Stort och rymligt badrum som bjuder på ett magiskt ljus genom ditt generösa fönster. Utrustat med badkar, dusch, wc, handfat med kommod och överskåp. Ovan tvättmaskin och torktumlare sitter en praktiskt bänk samt överskåp för handdukar och linne. Golvvärme och spotlights.

  Master bedroom

  Detta magiska sovrum i mjuka toner rymmer dubbelsäng samt sängbord och plats för arbetsplats för den som arbetar hemma. Njut av en kopp i morgonsolen på balkongen. Gott om förvaring i rymliga garderober. Ca 13 kvm.

  Sovrum

  Används idag som barnrum och bjuder på generösa lekytor och plats för såväl ett som två barn. Här ryms med fördel en större säng samt barnsäng och skrivbord. Ca 14 kvm.

  Kök

  Det öppna köket bjuder in till umgänge med sina öppna och sociala ytor. Plats för matbord för 6-8 personer. Köket är från Marbodal och håller en hög standard. Utrustat med integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll samt fläkt.

  Vardagsrum

  Sociala sällskapsytor med plats för en ordentlig soffa, soffbord samt fåtölj och TV-möbel. Från vardagsrummet når ni bostadens andra balkong.

  Balkong

  Plats för utemöbel eller bord och stolar samt grill.

  Till bostaden hör ett separat förråd om ca 3-4 kvm

 • Fakta
  Tillträde

  Enligt överenskommelse

  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr. LM

  A1404

  Adress

  Warfvinges väg 15, vån 4

  Postnummer
  112 51
  Postort

  Stockholm

  Distrikt

  Kungsholmen

  Område

  Hornsbergs Stand - Kungsholmen

  Boarea
  87.5 kvm
  Boarea enligt

  Bostadsrättsföreningen

  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2

  Bostadsrättsföreningen

  Namn

  Västermalms Atrium Org.nr 769625-6085

  Byggår

  2015

  Juridisk person
  Nej
  Hiss
  Ja
  Våning
  4
  Inre rep.fond
  Inre reparationsfond saknas
  Andelstal kommentar

  Lägenheten har två andelstal.
  Andelstal 1: 0,699 % Andelstal 2: 0,667 %

  Markägare
  Föreningen äger marken

  Byggnaden

  Brf Västermalms Atrium registrerades 2012 och stod inflyttningsklar 2015. Föreningen omfattar 165 st bostadsrättslägenheter, 3 lokaler för uthyrning samt ett garage.

  Gemensamma utrymmen

  • Cykelrum
  • Barnvagnsrum
  • Rullstolsförråd
  • Innergård med lekplats

  Föreningens lokaler

  • Frisörsalong
  • Kemtvätt
  • Förskolan Pysslingen

  Förråd

  Till lägenheten hör ett källarförråd i anslutning till hiss. Möjlighet att hyra stort extraförråd för 600kr/mån.

  Garage

  Föreningen har ca 80 garageplatser. Kostnaden för dessa är (2021):
  -Vanlig parkering 1 875 kr/månad
  -Parkering med laddbox 1 975 kr/månad plus 1,85 kr/kwh
  -Handikapparkering (större plats) 2 075 kr/månad
  Det finns lediga platser ( kontrollerat 2021-04-15) för såväl vanlig som el-bil.

  Bilpool

  Föreningens poolbil kan medlemmar hyra genom att använda Elbilios app som finns på App Store och Google Play. Bilen är en elbil, laddningen av elbilen ingår i priset när du hyr bilen. Mer information om priser och hur det fungerar hittar i Elbilios app https://www.elbilio.se/

  El

  Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som debiteras bostadsrättsinnehavarna efter en schablon och avräknas efter verklig förbrukning.

  Källsortering

  Det finns två soprum i föreningen för källsortering av förpackningar och tidningar, mindre grovsopor samt elavfall, glödlampor och batterier. Dessa finner du utanför porten på Warfvinges väg 23 och Warfvinges väg 15

  Ekonomi

  Föreningens ekonomi är god. Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

  TV & Internet

  TV och Bredband (250mbit/s) leveraras av Ownit. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån. Möjlighet att få 1000 mbit/s finns att få mot extra kostnad.

 • Kostnader
  Månadsavgift
  3 255 kr/månad (värme och varmvatten)
  Kommentar till avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 220 kr tillkommer för TV & bredband

  Hushållsel
  350 kr/månad
  Hemförsäkring
  150 kr/månad
  Summa driftskostnader
  500 kr/månad
  Personer i hushållet
  3
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av köparen
  Pantsättningsavgift
  476 kr

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Dokument & Länkar
 • Allmänt

  BOENDEKOSTNADSKALKYL

  Behöver du hjälp att räkna ut framtida kostnader så hjälper ansvarig mäklare dig med en boendekostnadskalkyl.

  UNDERSÖKNINGSPLIKT

  Som köpare har man undersökningsplikt och uppmanas därför att undersöka bostadsrätten.

  ÖPPEN BUDGIVNING

  Bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra. Den slutlige köparen får i samband med att köpeavtal tecknas en skriftlig budhistorik över alla angivna bud med budgivarens namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken.

  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING FÖR ANNONSERING PÅ HEMNET

  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2019 utbetalar Hemnet Service HNS AB en administrationsersättning till mäklarkontoret, baserad på 50% av annonskostnaden (exklusive moms).

  Boareabeskrivning

  Om arean är särskilt betydelsefull för köparen bör köparen mäta eller låta mäta objektet före köpet.

  Köparens rättigheter och skyldigheter

  Köparen av en bostad har fler skyldigheter än att betala den överenskomna köpeskillingen på den avtalade tiden. Du har t ex undersökningsplikt beträffande fel, och Du måste själv undersöka och ta reda på vissa saker. 

  När man talar om köparens undersökningsplikt syftar man oftast på den undersökning av en fastighet eller bostadsrätt som köparen ska göra, för att få en uppfattning om den blivande bostadens skick. Fel eller brister som man skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt genomförd undersökning, får man sedan inte åberopa mot säljaren för att få nedsättning av köpeskillingen. Säljaren ansvarar inte för fel om det är upptäckningsbart. Om en normalt på området bevandrad lekman skulle kunna upptäcka felet vid en tillräckligt noggrann undersökning är felet upptäckbart, då får köparen själv stå för det. Om denne tillräckligt kunnige lekman inte skulle kunna ha upptäcka felet, kan felet vara dolt och då ansvarar säljaren. 

  Köparens undersökningsplikt innefattar att noggrant och omsorgsfullt se på allt som är möjligt att se på. Lagregeln utgår från att köparen själv undersöker fastigheten men många anlitar i dag också en särskild besiktningsman som yrkesmässigt utför besiktningar. 

  Om det framkommer dolda fel i fastigheten, dvs. fel som inte köpare eller säljare kände till eller man inte hade anledning att förvänta sig, har köparen möjlighet att kräva att säljaren återbetalar en del av köpeskillingen, skadestånd eller till och med häva köpet om fastigheten väsentligt avviker från vad säljaren utfäst eller om säljaren varit försumlig. Utgångspunkten för beräkning av det belopp köparen i sådana fall kan kräva av säljaren är skillnaden i fastighetens marknadsvärde, med och utan det åberopade felet. Man tar alltså inte hänsyn till vad det skulle kosta att åtgärda felet. Köparen ska reklamera inom skälig tid från det att han efter köpet märkt eller förväntas ha märkt felet. Säljarens felansvar preskriberas tio år efter tillträdet. Det är viktigt att påpeka att mäklaren inte kan eller har till uppgift att utföra undersökningen för din räkning, bl a beroende på att lagen kräver mäklarens opartiskhet mellan köpare och säljare. Mäklaren ska verka för att säljaren lämnar upplysningar som kan lämnas i en separat frågelista eller skrivas in i köpekontraktet för bevisningens skull. 

  Om du tänker göra ny- till eller ombyggnader är det viktigt att själv ta reda på vad som gäller enligt planbestämmelserna hos kommunen. Beträffande bostadsrätter gäller köplagens regler om köparens undersökning före köp. Dessa innebär att en köpare inte får åberopa fel som han antas ha känt till vid köpet. Säljaren ska för att skydda sig mot krav från köparen uppmana köparen att noggrant undersöka bostaden och oavsett om köparen väljer att undersöka eller inte, får köparen inte åberopa fel som borde ha framkommit vid en undersökning. 

Vi hjälper dig att hitta ditt specifika drömboende.

Anmäl dig som intressent så sköter vi letandet.

Intresseanmälan

Liknande bostäder till salu.

Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Lars Forssells gata 22, 6tr

 • 76 kvm
 • 3.5 RoK
 • 3 048 kr/månad
 • 6 850 000 kr
Nästa visning: Tisdag 22 jun 16:30
Mysigt gårdsläge och stor uteplats i sydväst.
Hornsberg Strand

Lustgårdsgatan 3

 • 49 kvm
 • 2 RoK
 • 2 880 kr/månad
 • 3 395 000 kr
 • Låt oss värdera din bostad.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

 • Låt oss söka efter ditt drömboende.

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

  Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Låt oss söka efter ditt drömboende.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med intressanta objekt för dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack för ditt meddelande!

Fri värdering / Intresseanmälan